Ez egészen elképesztő!

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/36721459_258116858288781_4547288352532987904_n.png?_nc_cat=0&oh=bbb3c93fb6c683d8602b660838d230e1&oe=5BA8E0FESzánalmas vagy Cseh Katalin!! Szánalmas vagy Momentum Mozgalom!!

Cseh Katalin

Ez egészen elképesztő! Néhány igaz magyar ember, már 7 éve próbálja felhívni az emberek figyelmét arra, a közjogi tényre, hogy az alaptörvény érvénytelen! Arra, hogy az Orbán kormány nem a Magyar Nép kormánya, hanem egy idegen nép kormánya. Egy idegen hatalom kormánya! 2012.01.01.-én Alkotmány-ellenes puccsal elfoglalta, és az óta is megszállás alatt tartja a Magyar Államot, ami ma is a Magyar Köztársaság.

A ‘Magyarország” nevű, közjogilag nem létező magánszervezet, CÉGKÉNT (!!) van bejegyezve a New-York -i tőzsdére.

Az Orbán kormány folyamatosan egy idegen hatalom érdekeit szem előtt tartva, kegyetlen, embertelen, bárgyú, idióta “törvényeket” hoz! A Magyar Nép ellen, emberek millióit fogja utcára rakni, akiknek aztán azt is megtiltja, hogy ott, vagy akár az erdőkben éljenek. Ahol még az állatok is otthonra lelhetnek, lerombolja, az egészségügyet, hogy halj meg, kórházi fertőzésben, ha oda kell menned, vagy várj hónapokig a várólisták miatt egy vizsgálatra, kiveszi az “alaptörvény” -ből az egészségügyi ellátáshoz, szociális ellátáshoz és a nyugdíjhoz való jogot (!!!) !!! Kiveszi belőle a lakhatáshoz való jogot, 72 évre emeli a nyugdíj korhatárt, nem kezeli az idős, beteg embereket, leszarja a szegényeket, elesetteket éhezőket, nincsteleneket, olyan körülményeket teremt, hogy milliónyi Magyar fiatal kényszerül hazája, családja elhagyására, miközben még azt is megtiltja, hogy kifütyüljük őt egy rendezvényen, erre e Momentum Mozgalom, és ez a “hölgy” a nyomorult mémjei miatt aggódik???? Erre szervez tiltakozást?? Ezen van felháborodva???? Hány Magyar Hős adta életét a Magyar Nép önrendelkezési jogáért, amit ezek a férgek szintén elvettek tőlünk?? Hány??? Tudjátok Momentumosok??? Tudod Cseh Katalin??? Sajnos sok tudatlan, hiszékeny ember van még mindig ebben az Országban, aki hisz nektek, vagy más “ellenzéki” pártoknak. Ti becsapjátok őket. Becsapjátok az embereket!!! Úgy tesztek, mintha az emberek érdekeit szolgálnátok, de csak a demokrácia látszatának fenntartása miatt van szüksége rátok és a többi “ellenzéki” pártra a diktatúrának!! Titeket nem érdekelnek az emberek! Titeket csak a pozíció és a pénz érdekel!! Nem látjátok a szenvedést ebben az Országban? Nem látjátok a nyomort? Nem látjátok a kérő kezet az aluljárókban, az utcákon? Nem látjátok az éhes embereket, akiket egy egyiptomi “migráns” …bocsánat MIGRÁNS (!!) Étkeztet ingyen a VIII.-ker. -ben? Az idős embereket, akiket egy ledolgozott élet után utcára tesz a hatalom, mert nem tudták fizetni a devizahitelüket, amit szándékosan döntött rájuk a kormány. Hogy a bankoknak kedvezzen? Akkor minek van szemetek? Minek van szemetek, ha néztek, de nem láttok?? Azt hiszitek, amikor majd elmentek erről a Földről, fog számítani, hogy mennyit loptatok? Hogy milyen pozícióban éltétek az életeteket? Hogy milyen és mekkora baráti körötök volt? Szart se fog számítani!! Ott állsz majd te is kedves Cseh Katalin tök egyedül, egy náladnál sokkal nagyobb Hatalom előtt, és el kell majd számolnod vele, miért nem segítettél, amikor segíthettél volna. Miért a nyomorult mémjeid miatt aggódtál, amikor elmondhattad volna, hogy az alaptörvény érvénytelen, és utcára hívhattad volna az embereket, hogy végre tényleg legyen rendszerváltás hazánkban!

 

MAGYARORSZÁG NEVŰ ÁLLAM
Hogy végre olyan Alkotmányunk, olyan Országunk legyen, ahol megbecsülik egymást az emberek, ahol azt nézik, hogy tudják egymást támogatni, segíteni! Ahol a kormány nem rabolja ki és gyilkolja meg a saját népét, hanem azt nézi, hogy mit tehetne, hogy az emberek könnyebben, nyugodtabban, békében, biztonságban élhessenek, és nem riogat folyton a migránsokkal,. Meg Sorossal, nem uszít, nem fenyeget, nem korlátoz, nem vezet félre!! De ti megelégszetek a mémek megmentésével. Jó tudom, nem csak a mémekről van szó, persze. De akkor sem összemérhető ez, azzal, a népnek mérhetetlen fájdalmat okozó egyéb gondokkal, ami miatt meg nem vagytok felháborodva, és NEM TESZTEK SEMMIT!! Ne felejtsétek el az ősi Védikus Tanítást! ‘Az elme jó szolgálatot tesz, de rossz Mester!!” Hallgassatok végre a szívetekre!! Ne beszéljetek mellé! Hagyjátok abba a színészkedést!! A valódi problémáról beszéljetek! Nézd végig az alábbi videót kedves Cseh Katalin! Ezek az emberek is menekülnek hazájukból, talán épp hozzánk, hogy menedéket kérjenek, itt meg úgy bánnak velük, mintha nem is emberek lennének! Kerítéssel próbáljuk távol tartani magunktól őket, és azt a mérhetetlen kínt, fájdalmat, amit magukkal hoznának, ha elmesélnék a történeteiket!! Ezért inkább be sem engedjük őket. Elfordítjuk a fejünket, és a mémjeinkkel foglalkozunk. Szánalmas!! Szánalmas vagy Cseh Katalin!! Szánalmas vagy Momentum Mozgalom!! Szégyen, hová jutottunk!! Mélyen az állati szint alá!!
Bálint Sándor

Szólj hozzá!