Új világrend

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/36742240_258890144878119_1247019560842821632_n.jpg?_nc_cat=0&oh=8e3fa407822408930ffb1096a091c236&oe=5B9DFBDC
“A mi válaszunk: a zátonyra futott liberális demokrácia helyett megépítettük a 21. századi kereszténydemokráciát. Garantálja a biztonságot, a férfi és nő egyenjogúságát, a hagyományos családmodell és a keresztény kultúra védelmét” Orbán Viktor.

Az új világrend

Elérkeztünk ahhoz a legsötétebb és legördögibb magyar képviselő választáshoz, amelyben a tisztesség, korrektség és hazafiság tulajdonságokat már hírből sem ismerik a jelöltek, ugyanis bármilyen hazugságra és aljasságra képesek a hatalom megszerzéséért vagy fenntartásáért. A jelenleg regnáló kormány alkalmatlanságát sokak megállapították és hangoztatják, hiszen a gondolkodó ember számára teljesen világos, hogy e bandának csupán a nemzet kizsákmányolása és a lakosságon való élősködés az egyetlen célja. A „hazaárulás” és a „bűnözés” csupán enyhe összefoglaló kifejezése annak a sok gaztettnek, amelyet a politikusok és kéznyalóik naponta elkövetnek a magyar nép ellen. Az emberek többsége jól tudja, hogy Orbán Viktor és szolgatábora nem alkalmas az ország vezetésére s a nép életének jobbá tételére, de ahogy a Nyirkai Jóslatban is le van írva „jobb ellenfél nincs, a nép tűri őket”.

Orbán Viktor és pártja előbb-utóbb úgyis elbukik és hasonló sorsa lesz az összes megélhetési politikusnak és kizsákmányoló söpredéknek – mert ha még lassan és csendesen is, de ÉBRED MAGYARORSZÁG!

Sosem rejtettem véka alá a véleményemet, hogy a 2008-as válság, ami majdnem maga alá temetett minket, korszakhatár volt. A mélyben formálódó világrend akkor bukkant a felszínre. Új korszakba lépett a világ. Mi is új korszakba léptünk, mindenkitől változást követelt. Nem elég jobban csinálni azokat, amiket tegnap csináltunk, hanem új dolgokra kell vállalkoznunk. Mindannyiunknak meg kellett akkor újulnunk. Ezért a 2010-es válságkezelés célja nem az volt, hogy visszatérjünk a válság előtti időkhöz, hanem hogy új alapokat hozzunk létre.
Ha egy nép új utakra lép, nem spórolhatja meg a szellemi vitákat. A régi világ haszonélvezői és a kényelmesek, lusták, restek, egy táborba sorakozva indítanak támadást ilyenkor. Ezeket a szellemi vitákat nem lehet elkerülni. Titokban nem lehet megújítani egy egész nemzetet. Az eddigi sikerekhez hozzájárult, hogy a liberális demokrácia korszaka véget ért: alkalmatlan lett arra, hogy megvédje az ember méltóságát, megadja az egyén szabadságát… vannak Európában, akik még ügyködnek rajta, de ők nem értik, hogy „nem a szerkezet romlott el, hanem a világ változott meg.

Mennyi időre tervez?

A politika veszélyesebb mint a háború, mert a háborúban csak egyszer ölik meg az embert. Aki politikával foglalkozik, feltámadhat: 16 évet ellenzékben, 12 évet kormányon töltöttem – fogalmazott a miniszterelnök. Megtanultam, hogy a győzelem soha nem végleges, a vereség soha nem végzetes.
Ha Isten engedi, ennek a ciklusnak a végére elérem a kormányzati és ellenzéki élet közti egyensúlyt, és akkor még mindig csak döntetlenre állunk. De tegyük hozzá: sportemberek vagyunk, nem érjük be a döntetlennel. Derűlátóan bizakodóan, tettre készen állok most önök előtt. Az elvégzett munka kellő önbizalmat adhat mindannyiunknak is. Ha visszatekintünk, a hibajegyzékkel együtt is mondhatjuk, hogy Magyarországnak soha rosszabb 8 éve ne legyen – mondta.

Ezután kifejtette, hogy nem téveszti össze az önbizalmat az önelégültséggel, azonban nagy dologra készül a kormányával a következő négy évben.

Mikor Magyarország jövőjéről beszélek, biztosat csak négy évre mondhatok, mert felhatalmazásom is annyit enged. De sosem négy évben gondolkodom – mondta, hozzátéve, hogy még párttársai is figyelmezették: legyen óvatos a nagy távlatokkal. – Mégis meggyőződésem, hogy most van lehetőségünk nagy dolgokba belefogni. A magyar ügy, ma nyert ügy. Minden együtt van, amit a nagy tervek megkövetelnek. Van tapasztalat és komoly csatákban kipróbált bajtársak. Van nemzetközi tekintély, tetterő, emelkedő pályára állított ország, önbizalom – mondta.
2018. máj. 10 Blikk.hu
http://www.blikk.hu/galeria/orban-viktor-uj-vilagrend-beszed-beiktatas-miniszterelnok/t3scvzb

Szólj hozzá!