NYÍLT LEVÉL László Tamásnak, avagy a pofátlanságnak is van határa!

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/36672350_258681058232361_7255673035510775808_n.jpg?_nc_cat=0&oh=56b279a155236717f2f1aa5a52881345&oe=5BA82689

Tóth Veronika DK önkormányzati képviselő XV. kerület

Tóth Veronika DK önkormányzati képviselő XV. kerület

Levelemet, mint az Egészségügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Bizottság elnöke, hivatalos minőségemben is írhatnám Önnek, de nem ezt teszem!

László Tamás Fidesz/KDNP XV. kerület
Hogy miért is? Mert az Ön által leírt állítások köszönőviszonyban sincsenek a valósággal, és a történeti hűséggel! Ezért felháborodásomnak a választóim véleményét ismerő képviselőként adok hangot. Ön veszi a bátorságot és a bérlakások kerületi elosztásának rendszeréről papol azoknak az embereknek, akiknek emlékezetében az ön polgármestersége alatti ilyen irányú tevékenysége úgy él, hogy legrosszabb álmukban se jöjjön vissza! Nem tudom, hogy az Ő memóriájukkal, vagy az Önével van-e baj, de tény, hogy kegyetlen és szívtelen kilakoltatások számos esetét emlegetik a mai napig az emberek Önnel kapcsolatban. Erről nem mellesleg dokumentum-videó-felvétel is látott már napvilágot.
Felvétel: 2012.07.17. (Bp., Hungary) Készült: 2012.07.18. (Budapest, Magyarország) Premier: 2012.07.18. http://www.hirhatter.org
Ön azt írja: „Soha, polgármesterként sem tettem olyat, hogy úgymond méltányossági alapon, azaz személyes szimpátia alapján segítsek valakit lakáshoz.” Valóban…??? Akkor miért hangos a kerület a Mentő u. 7.sz. alatti lakás áron aluli árverésétől, és hogy ki kapta meg, valamint a Dugonics u-i családi ház (képviselői irodaként funkcionált) fürdőszobás-konyhás összkomfortosításától? Ön tudja a legjobban, hogy a méltányosság gyakorlása, ami nem mellesleg némi szociális érzékenységet is feltételez, nem polgármesteri hatáskör, hanem bizottsági! Persze az Ön idejében totális fidesz többség volt a bizottságokban, így gyakorlatilag az Ön utasítására és óhajára csak azt nem szavaztak meg amit Ön nem akart! Hajdu polgármester úrnak a javaslattételi joga regnálása idején jobboldali többségű bizottság mellett volt, így Őt vádolni azzal, hogy lakásokat osztogatott, enyhén szólva is lehetetlenség, azon túl, hogy szemen-szedett hazugság. De mindenesetre jól hangzik, és lehet vele hülyíteni az embereket, akárcsak a Fidesztől megszokott sok más egyébbel. A pályázatokról meg csak annyit, hogy az Ön idejében összesen 9 alkalommal lett pályázat kiírva, míg 2014-től napjainkig 13, és idén még legalább 2 várható. Ennyit a korrektségről és a többség érdekéről. Arról már nem is beszélek, hogy az Ön által oly nagyon agyondicsért Palota Holding és szintén nagyon agyondicsért ön által patronált vezetői leváltásukat követően olyan káoszt és annyi rendezetlen ügyet hagytak maguk után, hogy ezek fényében a lakosság megingott bizalmát helyreállítani igencsak embert próbáló feladatnak tűnik.

Földi Tamás Palota Holding Zrt. Volt vezérigazgatója
Fentiekre tekintettel úgy gondolom, hogy ebben a témában talán jobb lett volna csendben maradnia, és azért az egy mondatért, amiben a jelenlegi vezetést ekézheti, kár volt megszólalnia. Tudja vannak dolgok, amik többet visznek, mint hoznak…!
OZ Kommentár: 2011.06.06 Kiugrott egy idős nő hatodik emeleti égő lakásából és szörnyethalt hétfő reggel a főváros XV. kerületében lévő Zsókavár utcában. A Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője elmondta, hogy egy negyven négyzetméteres lakás gyulladt ki a hatodik emeleten; a házból tíz embert kellett kimenekíteni, közülük senki nem sérült meg.

XV kerület Zsókavár utca
A lángokat sikerült megfékezni, így nem terjedtek tovább; jelenleg szellőztetik a házat. A tűz okát még vizsgálják, de mivel az egymástól függetlenül két helyen keletkezett a lakásban, a tűzoltók szerint nem zárható ki a szándékosság.

XV kerület Zsókavár utca
https://index.hu/bulvar/2011/06/06/kiugrott_ego_lakasabol_es_szornyethalt_egy_no/

Szólj hozzá!