„Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni”

„Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni”

Jópofa gyerek ez a Vona Gábor, aki a gárda mellényről zakóra váltott bajtársról meg polgárra. De azért nem kéne ám elfelejteni hogyan és honnét is kerületek elő ez a cuki jobbik. Orbán 2002-es polgári köreiből nőtt ki ez a náci csoport. Gondolom mindenki emlékszik még erre a mondatra! „Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni”. Ezt a mondást Simicska Lajosnak tulajdonítják, és sajátos értelmezési teret alkot azzal a másik mondattal, amelyet Orbán Viktor mondott egy interjúban a pályafutásuk elején, miszerint „a Lajos volt a legokosabb köztünk”. Ez a két mondat jut az eszembe, amikor Simicska Lajosra Orbán Viktor egykori legjobb barátjára, a Fidesz volt pénztárnokára, a sokszoros milliárdosra, elképesztő vállalatbirodalom összegrundolójára gondolok. És egyre több okom van őrá gondolni!

Fidesz-struktúra az ő kapcsolataira épül, az egészet ő építette föl,.

Orbán Simicskával fellegelték a magyarok közpénzét, sőt ebből finanszírozták a polgári köröket, Vona Gabikát is. Érdemesebb volna cuki Vona Gábornak nem a mellét döngetni, Mert kérem ugye egyszerű a képlet? Ha a Fideszt Simcska építette fel a gazdasági hátterét is, amiből Orbán létre hozta a polgári köröket, akkor a polgári körökből alakult jobbik szintén a Fidesz pénzéből született meg. Jobban mondva abból a pénzből, amit elloptak Magyarországtól.

Csak azt ne mondják, hogy a szülői segítségből. Mivel ott elég csúnya dolgok történtek Jobban mondva alkotmányos rend erőszakos megdöntése volt a céljuk a „békességes tüntetőknek”. Mit ad Isten az is kiderült, hogy a HÍR tv előre tudott arról, hogy mik fognak ott történik.. Vona Gábor bevallotta a tv székházi ostromot.

„A tévénézők elmentek amellett, hogy Vona Gábor expressis verbis bevallotta: az egész balhé a Fidesszel, Orbánékkal egyeztetett akció volt. Orbán azokban a hónapokban már nyíltan követelte: Gyurcsány, a kormány mondjon le. Ezt azonban a megszólítottak nem hallották meg, és maradtak. Ezért az ellenzék egyre drasztikusabb eszközökhöz nyúlt, előőrse, a Jobbik-barát csapat naponta szervezte a tombolást, a rombolást az utcákon és mindenütt, ahol lehetett.

Ilyen előzmények után robbantották ki a Kossuth téri, majd a tévészékház elleni durva támadássorozatot. Talán egy évvel ezelőtt azonban Vona Gábor szerepelt a királyi tévében az Össztűz című műsorban, és elszólta magát. A kérdező – két társával – Betlen János volt, és természetesen megemlítette az október 23-i csetepatét is. Vona válasza egyszerű, őszinte vallomássá vált. Kijelentette: „Mi előkészítettük a kormány elkergetéséhez a talajt, de Orbán gyáva volt, nem élt a lehetőséggel” – értsd: nem merte a parlamentből kizavarni a kormányt, és „forradalmi úton” átvenni a hatalmat. Az október 23-i véres ütközet a jobboldali Fidesz és a szélsőjobboldali Vona vezette gárda előre eltervezett, összehangolt akciója volt. „

(a Fővárosi Hírhatár 2014. június 30.)

 

A cuki Gábor most köntöst váltott.

Most meg akarja menteni Magyarországot. Kérdés hogy kitől. Simicska Lajos kezében Vona Gábor és a Jobbik csak a bosszú egyik eszköze Orbán Viktor ellen. Lajos új forrásokat keres, az üzleti tevékenységéhez. Most a Jobbikba fektetett be. Ha ne adj, isten a cuki Gabi hatalomhoz jut. Lajos előtt megnyílnak a az ujjbab források. Hol érdekli ezeket a nép meg az ország? Eddig miért nem érdekelte őket? Például amikor a Jobbik minden sarkalatos törvény megszavazásában segédkezett a Fidesznek „a 2010–2014 közötti időszakban 794 szavazáson biztosította a kétharmados többséget a Fidesz–KDNP-frakció. Ezzel minden személyi kérdést, Alaptörvény-módosítást vagy sarkalatos törvény-módosítást át tudtak vinni Jobbik, a támasz

Pártonként vizsgálva a szavazásokat az látszik, hogy a legtöbb kétharmados törvény a Jobbik támogatásával ment át. A szavazások 52 százaléka esetében ez a párt segítette ki a kormányt. A 38 esetből 17-nél egyedüliként álltak ki a kormány kezdeményezése mellett.”

Laska Veronika Zárójel.hu 2018.01.30

https://zarojel.hu/mindenkinek-alkotmanyos-joga-hulyenek-lenni/

 

 

 

Szólj hozzá!