Nyílt levél: Czunyiné Bertalan Judit képviselő asszony részére

Képtalálat a következőre: „Czunyiné Bertalan Judit”

Megilletődötten olvastam, hogy ön milyen szemérmetlen törvénymosdósítást adott be a nemzeti nagycirkuszhoz. Amit azért nem igazán értek, mert tudtommal önök minket szolgálnak. Nem mi szolgáljuk önöket. Igaz ennek az önök féle szolgálatnak elég nagy ára van. Hiszen önök nem tudnak megélni havi 47.000.Ft-l, de még havi 147.000.Ft-l sem. Ezért a naplopásért és Monty payton féle cirkuszért önök havonta közel egy millió Forintot tesznek zsebre, amihez még hozzá csapják a következőket is mi fizetjük a telefonálásukat adott esetben a képviselő urak számára a hölgyek társaságát is a ruha pénzüket, a benzin pénzüket a  minden napi nem akármilyen szintű étkezéseiket. De még a WC papírt is, amivel velünk együtt a kedves agyon dolgozott hátsójukat törlik ki. Kedves asszonyom  nem tudom kegyed  mit és mennyit dolgozott eddig de valószínűnek tartom azt hogy ön egész életében henyélt a abban a kommunizmusnak nevezett időszakban ahol ingyen tanult. Mert a párttal meg a néppel mindegyikőjüknek egy volt az útja. Leginkább az ön bölcs vezérének, akit Orbán Viktornak hívnak. Igaz abban az időben még a Viktorka is lelkes KISZ titkár volt az apukája pedig MSZMP párttitkár. Sőt lelkes Soros György szimpatizáns. Igaz abban az időben Soros György volt az, aki az ön párttársai nagy részének a tandíját állta. (Ezt nem is bocsájtom  meg neki soha) Tehát  Kedves asszonyom mondja, kérem van önnek arról  valamennyi fogalma hogy önök  egy nap hányszor  zaklatják azokat az állampolgárokat akiket szolgálniuk kéne. Ha bár 2012. január. 1.- óta tudjuk, hogy maguknak mit jelent a szolgálat. Ezért is írták meg a saját alkotmányukat. Ezért követtek el államcsínyt a Magyar Köztársaság állampolgárai ellen. Tisztelt asszonyom mondja, van önnek arról fogalma, hogy a Magyar Köztársaság alkotmányában mi áll? Minden hatalom a népé. Tetszik érteni Judit? Nem önöké, a hatalom, hanem a népé! Ugyanis önök és az egész Fidesz maffia a mi alkalmazásunkban áll. Innentől kezdve drága Judit a nép az úr. És ha népnek olyan kedve támad, akkor esőt hozó táncot is van joga járni az örök dakota háza előtt.

Sőt mi több eszébe juttatok egy örök érvényű mondatot. Az ön volt KISZ titkár főnöke mondta ezt. Igaz akkor már leszerelt a besúgó hálózattól ahol Győri Gábor néven futott. Aztán nem sokkal utána átnyergelt Putyinhoz! Emlékszik még erre képviselő asszony? A népnek joga van elkergetni a kormányt! Na ehhez tartsa magát maga szolga!

„A fideszes Czunyiné Bertalan Judit pedig most egy törvénymódosítási javaslatot nyújtott be a Büntető Törvénykönyvhöz, amellyel valóban büntethetővé is tennék, ha valaki zaklatja kimondottan a hivatalos személyeket.A javaslat indoklásában az olvasható, hogy az alaptörvény értelmében a hivatalos személyeket is megilleti az a jog, hogy munka után nyugodtan tudjanak pihenni, és “hivatalos eljárásuk miatt ne zaklassák őket”.

Laska Veronika

 

 

Szólj hozzá!