Képviselők ti keserű kurvák!

Úgy őszintén érdekel ez már bárkit is? Ne mosakodjatok, mert felesleges. Lélekszakadva rohantatok átvenni a mandátumot. Amiről nagyon jól tudjátok, hogy érvénytele. Hiszen a ti mandátumotok 2014-n lejárt. Tudtok ti mindenről az államcsínyről, az alkotmányos puccsról mindenről van tudomásotok. Az helyet hogy 2011-n tettek volna ez ellen diszkréten elhallgattátok azt, hogy mind részesei vagytok az államcsínynek az alkotmányos puccsnak. Tudtátok, mert erről felvétel van. Mesterházy Attila elismerte 2011. március. 15-én a Pilvaxnál mondott beszédében „alkotmányos puccs zajlik.” Tehát ha ezt tudtátok, akkor miért vetettek részt ebben? Ki kényszerített benneteket arra, hogy mindenhol demokráciáról hadováltatok? Holott már régen nem volt demokrácia, mert ez a felcsúti csihuhus és 262 bűntársa segítségével derékba törték a magyar jogállamot. Helyébe pedig az Orbán jogrendszerére tettek esküt már két alkalommal. Nektek a képviselő mandátum nagyon sokat ér. Ne hogy azt képzelje bárki, hogy ezek minket képviselnek. Nem ez volt a motivációjuk. ezek saját magukat képviselik. Ők az ajtók mögött jó barátok és üzlettársak. Ezek az érdekeiket képviselik nem a népet. A kapcsolataik ápolásával. Az érdekeltségeik a cégeiket képviselik ezek. Ezért legalizáltak egy választási csalást. Ezért ismertek el egy illegitim kormányt. Leszerződtek egy maffia kormány szolgálatára. Akiknek egy célja van csak mimnél többet ellopni az emberektől. Hát erre szerződtek ezek a hazaáruló tetvek. Mert mind részt vett a hazaárulásban. A Kati Pisti Feri Mari ezt a fasiszta korrupt rendszert szolgálja és legalizáltak a választási csalást azzal, hogy felvették a mandátumot. Most meg itt hisztiznek. Meddig hazudtok még ti ócska kurvák? Az alá fekszetek, aki többet fizet, Nincs bennetek egy szemernyi becsület sem. Ti mind bűnösök vagytok hagytátok a magyar népet jogfosztottá és sorstalanná tenni.

 választási csalás

 

 

Kétséges az idei országgyűlési választás tisztasága

 

Budapest, 2018. július 19., csütörtök (MTI) – A Demokratikus Koalíció szerint egyre több jel mutatja, hogy a tavaszi országgyűlési választás “nem volt tiszta”.

Rónai Sándor, a párt szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján arra hivatkozott, hogy a sajtóban megjelent egy, a Fidesz 2010-es választási eredményváróján készült fénykép. A képen látható két olyan férfi is, aki 2015-ben vezetőként került ahhoz a céghez, amelyik a jelenleg használt választási szoftvert üzemelteti. A 444.hu cikke szerint egyikük máig az érintett zrt. vezérigazgatója, a másikuk pedig 2017-ig szolgáltatási igazgatóként dolgozott a társaságnál.

A szóvivő azt mondta, ezek után a DK egyre kevésbé tartja véletlennek, hogy az április 8-ai parlamenti választáson összeomlott a valasztas.hu oldal. Úgy fogalmazott: csak diktatúrákra és banánköztársaságokra jellemző, hogy a hatalmon lévő párt “belső emberei” felelősek a választást lebonyolító szoftverért.

A Fidesz a tűzzel játszik, ha nem tudja bebizonyítani, hogy nem csalta el a választást – összegezte véleményét Rónai Sándor.

MTI 2018. július 19.

 

Szólj hozzá!