Pénz és barátság akár olaj és víz. Nem jár együtt

Képtalálat a következőre: „Orbán Simicska”

Jópofa gyerek ez a Vona Gábor, aki a gárda mellényről zakóra váltott bajtársról meg polgárra. De azért nem kéne ám elfelejteni hogyan és honnét is kerületek elő ez a cuki jobbik. Orbán 2002-es polgári köreiből nőtt ki ez a náci csoport. Gondolom mindenki emlékszik még erre a mondatra! „Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni”. Ezt a mondást Simicska Lajosnak tulajdonítják, és sajátos értelmezési teret alkot azzal a másik mondattal, amelyet Orbán Viktor mondott egy interjúban a pályafutásuk elején, miszerint „a Lajos volt a legokosabb köztünk”. Ez a két mondat jut az eszembe, amikor Simicska Lajosra Orbán Viktor egykori legjobb barátjára, a Fidesz volt pénztárnokára, a sokszoros milliárdosra, elképesztő vállalatbirodalom összegrundolójára gondolok. És egyre több okom van őrá gondolni!

Én már évek óta ezt harsogom. Ezek üzlettársak. Egymástól függnek, hiszen olyan információ anyag van a kezükben, mint egyetlen nyomozási osztálynak sem.
Valóban arról álmodoztatok, hogy a Lajos majd Orbán ellen lép? Melyikőtök volt ez az igazi hülye aki ezt elhitte? Mert ha lépne bármit is a Lajos a Viktor ellen, akkor neki is befellegzett. Ugyan is ö volt az értelmi szerzője a Fidesz gyarapodásának. Vagy már elfelejtitek, hogy a Lajos dirigálta a NAV-ot az első Orbán kormány idején. az ö ötlete volt a Fidesz székház eladása, amiből Orbán apukának dolomit bányája lett. Ez a bánya a Fidesz talpazata. Lajos KÖZGÉP cége pedig mindig el volt látva megrendelésekkel Mert a Viktor gondoskodott erről. Nem kicsit nagyon! Aztán ott volt az Ezüsthajó kft meg a Happy End kft. Akik sorra kapták az államtól a megbízásokat. Már jó ideje mondtam azt, hogy a Lajos Amerikába készül senki sem hitte el. Azt is hallottam, hogy Amerikában zárolták a Lajos számláit. Azzal a feltétellel oldják fel a zárlatot, ha csinál még egy olyan pártot, mint a Fidesz. Erről szólt a híradó gyerekek. Mit képzeltettek ti, hogy a Lajos majd saját maga ellen fog vallani? Ha hülye lenne, nem teszi ő kockára a közpénzből szerzett vagyonát. Ti meg megetettek ezt a cselt ti szerencsétlenek. Itt pénzről van szó üzletről. csak ez motiválta őket. Lajos terelte egy kicsit a figyelmet erről, arról. felépítette a Jobbik pártot. Azt is tudta, hogy a Viktor csalni fog a választáson. Hiszen 2010-n is csalt 2014.-n is csalt. Amiről Simicska bizony tudott. tehát ö Orbán bűn és üzlettársa. Azt hitétek, hogy Lajos demokrata. Meg nem hazaáruló. Aha, értem akkor vajon hogy tudhatta a Hír TV már napokkal előre azt, hogy milyen események várhatók 2006-n TV székháznál? Mert a HÍR TV az ö tulajdona volt. Már pedig ha, a Lajos tudott erről akkor bizony ö bűnrészes alkotmányos rend erőszakos megdöntésének a kísérletében. Hát bizony ezért nem fog ö egy szót sem szólni Orbánra inkább a nyelvét harapja el.  Ami a legszebb az egészben az, hogy az MSZP miniszterelnökét értesítették arról, hogy mi készülődik ellene gondolok itt az alkotmányos rend megdöntésére. De az MSZP-és miniszterelnököt nem érdekelte. Ezt pedig egy rendőr mesélte el nekem. Szavahihető embernek ismerem

Pénz és barátság akár olaj és víz. Nem jár együtt.

 

„Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni”.

Ezt a mondást Simicska Lajosnak tulajdonítják, és sajátos értelmezési teret alkot azzal a másik mondattal, amelyet Orbán Viktor mondott egy interjúban a pályafutásuk elején, miszerint „a Lajos volt a legokosabb köztünk”. Ez a két mondat jut az eszembe, amikor Simicska Lajosra Orbán Viktor egykori legjobb barátjára, a Fidesz volt pénztárnokára, a sokszoros milliárdosra, elképesztő vállalatbirodalom összegrundolójára gondolok. És egyre több okom van őrá gondolni!

Fidesz-struktúra az ő kapcsolataira épül, az egészet ő építette föl,.

Orbán Simicskával fellegelték a magyarok közpénzét, sőt ebből finanszírozták a polgári köröket, Vona Gabikát is. Érdemesebb volna cuki Vona Gábornak nem a mellét döngetni, Mert kérem ugye egyszerű a képlet? Ha a Fideszt Simcska építette fel a gazdasági hátterét is, amiből Orbán létre hozta a polgári köröket, akkor a polgári körökből alakult jobbik szintén a Fidesz pénzéből született meg. Jobban mondva abból a pénzből, amit elloptak Magyarországtól.

Miből is pénzelte a Fidesz 2006-n a békességes tüntetőket a TV székházi bulinál?

 

Csak azt ne mondják, hogy a szülői segítségből. Mivel ott elég csúnya dolgok történtek Jobban mondva alkotmányos rend erőszakos megdöntése volt a céljuk a „békességes tüntetőknek”. Mit ad Isten az is kiderült, hogy a HÍR tv előre tudott arról, hogy mik fognak ott történik.. Vona Gábor bevallotta a tv székházi ostromot.

„A tévénézők elmentek amellett, hogy Vona Gábor expressis verbis bevallotta: az egész balhé a Fidesszel, Orbánékkal egyeztetett akció volt. Orbán azokban a hónapokban már nyíltan követelte: Gyurcsány, a kormány mondjon le. Ezt azonban a megszólítottak nem hallották meg, és maradtak. Ezért az ellenzék egyre drasztikusabb eszközökhöz nyúlt, előőrse, a Jobbik-barát csapat naponta szervezte a tombolást, a rombolást az utcákon és mindenütt, ahol lehetett.

Ilyen előzmények után robbantották ki a Kossuth téri, majd a tévészékház elleni durva támadássorozatot. Talán egy évvel ezelőtt azonban Vona Gábor szerepelt a királyi tévében az Össztűz című műsorban, és elszólta magát. A kérdező – két társával – Betlen János volt, és természetesen megemlítette az október 23-i csetepatét is. Vona válasza egyszerű, őszinte vallomássá vált. Kijelentette:

„Mi előkészítettük a kormány elkergetéséhez a talajt, de Orbán gyáva volt, nem élt a lehetőséggel” – értsd: nem merte a parlamentből kizavarni a kormányt, és „forradalmi úton” átvenni a hatalmat. Az október 23-i véres ütközet a jobboldali Fidesz és a szélsőjobboldali Vona vezette gárda előre eltervezett, összehangolt akciója volt. „

(a Fővárosi Hírhatár 2014. június 30.)

 

Laska veronika

2018, jan 3

Záeojel.hu

Szólj hozzá!