“Az államcsíny befejezett”

Képtalálat a következőre: „Vörös Imre atv”
NEM VESZED ÉSZRE, HOGY 7 ÉVE AZ IDŐT HÚZZÁK ÉS 7 ÉVE VÉGE LEHETNE, HA VÉGRE SZEMBESÜLNÉL AZ IGAZSÁGGAL ÉS NEM A KÉNYELMES HAZUGSÁGOKAT VÁLASZTANÁD!?
Dr.Vörös Imre….hát igen….lehet bennünket tréfásan lesöpörni….a valóságot igyekezni elhallgatni az emberek elől, látható módon, már úgy teszik ” vezetők”, mintha a te javadat akarnák…hát nem akarják! Ha tetszik, ha nem, Dr. Vörös Imre 2014-es interjúját idézem: az államcsíny befejezett!
Tüntethetsz, demonstrálhatsz, nyalhatod a banküvegeket, forradalmárkodhatsz…bármit tehetsz….a tény akkor is az marad: Államcsíny történt, alkotmányos válság van! No ezért halsz meg! Nem csak a kormány miatt, hanem a kormánnyal együtt hallgatók miatt! ( és ide tartozik mindenki, aki teli pofával röhögve, próbálja az igazságot elferdíteni és elhallgatni…..azok a társaink is idetartoznak már, akik a saját korlátoltságuk miatt erre a tényre csak legyintenek!!!! Én csak annyit teszek ehhez hozzá….és annyit írok a társainknak erre: minden további nyomor már a te lelkeden is szárad, bármennyire is azt a látszatot kelted, hogy küzdesz ellene, nem, te is bűnös vagy már!!) 2§(3) …ugye hányszor leírtuk már???
I. A Magyar Köztársaság Alkotmánya 1949.XX.törvény 1989-es Ideiglenes Alkotmánya 2§ (2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.
Tudod ez mit jelent? A nép akár közvetlenül is gyakorolhat hatalmat, de az országgyűlési képviselők önállóan nem, NEM VOLT JOGUK AZ ÉRVÉNYTELEN ALAPTÖRVÉNY MEGALKOTÁSÁHOZ NÉLKÜLÜNK … EGY NÉPSZAVAZÁST KIHAGYTAK. AZ ALKOTMÁNYOZÓ HATALOM A NÉPÉ!
Az Alaptörvényben nézd a fennlévő paragrafust hogy fogalmazták meg: B.cikk (3) A közhatalom forrása a nép. (4) A nép a hatalmát választott képviselői útján, kivételesen közvetlenül gyakorolja.
Nem hiszem, hogy átadtuk a hatalmat még kivételesen sem a képviselőknek. Látod, semmiről nem tudunk, a népet kihagyva hozzak a törvényeket, titkosítgatnak, kirabolnak..mert nélkülünk azt fogalmaztak meg, hogy a képviselő mindent megtehet! Hát hülyék lettünk volna lemondani a jogainkról, ha BÁRKI / ebben minden képviselő benne van / tájékoztat bennünket. Mind hallgat!
II. 1949.XX.törvény 1989-es Ideiglenes Alkotmány 2§(3) Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni.
Azt a kizárólagos hatalmat, amit “megszereztek” az alkotmányunk kifejezetten tiltja! Meg merték tenni! Ez a paragrafus ugye tudod mit jelent? KÖTELES VAGY EZZEL A BŰNÖZŐ BAGÁZZSAL SZEMBEN FELLEPNI! AZ ÖSSZESSEL SZEMBEN, AKI RÉSZT VETT AKÁR HALLGATÁSSAL IS AZ ALKOTMÁNYOS PUCCSBAN!
Hogy fogalmaz az érvénytelen Alaptörvény
C.cikk (2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni. (3) Az Alaptörvény és a jogszabályok érvényre juttatása érdekében kényszer alkalmazására az állam jogosult.
Hát persze, mindenben a képviselők döntenek és kényszert is csak az államnak van joga alkalmazni…hát persze, nyilván el is fogadjuk a saját rabszolgasorsunk önként…hülyére vettek minket. Ismétlem alkotmányellenesen jártak el.
III.
1949.évi XX.törvény.1989-es Ideiglenes Alkotmány 19§(3) E jogkörében az Országgyűlés a) megalkotja a Magyar Köztársaság Alkotmányát;
Csak és kifejezetten a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYÁT LETT VOLNA JOGUK MEGALKOTNI, AMIT MI NÉPSZAVAZÁSSAL ELFOGADUNK VAGY NEM! Az Alaptörvény közelében sincs ennek a paragrafusnak.
Alkotmányos válság van, diktatúrát akartak és építettek fel, amiben aktívan és passzívan részt vett az ellenzék is. Amíg kormányváltást hajtogatsz, ellenzéki párt híveként hajbókolsz, te magad tartod életben a diktatúrát! Önkényuralom
Az Alaptörvény nem a nép alkotmánya. Nagyon csúnyán becsaptak minket, kifosztás és népirtás folyik hazánkban.

 

““Az államcsíny befejezett”” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!