Kérdések Hadházy Ákoshoz

 

Tényleg, nem akarok okvetetlenkedni, de ha Hadházy Ákos nem tér ki az ügy egy igen fontos lényegére, akkor meg kell tennem nekem. Az már azután egy másik latolgatható kérdés, hogy miért nem teszi Hadházy Ákos.
A kérdés megint csak KÖZJOGI. Az Európa Unió – ba belépéskor a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG van bejegyezve, és a Köztársaság állam nevében ratifikálták a csatlakozási nyilatkozatot.
Hadházy Ákos aláírás gyüjtést és népszavazási kezdeményezést indított a A MAGYARORSZÁG nevű államban, ami közjogilag nem létezik ugye, sem területe, sem állampolgárai nincsenek. Területe, állampolgárai a jelenleg is törvényes, LEGITIM, MAGYAR KÖZTÁRSASÁG-nak vannak. Hát igen. Azért van ez így mert az Alaptörvény érvénytelen, mint azt már mindenkinek tudnia kellene, így Hatházy Ákosnak is, és Ő tudja is ezt. A MAGYARORSZÁG nevű állam egy fiktív képződmény, egy SZERVEZETT MAGÁNHATALOM, melyet legitimálni, törvényesíteni szándékozik ez a Hatházy féle kezdeményezés. A dolog jelen esetben is úgy néz ki, mint 2014-től minden választás, szavazás, amibe belevezették az alulinformált lakosságot, hogy a Magyar Köztársaság lakossága szavazott, egy a Magyarország nevű közjogilag nem létező államban. Ez már a hülyeség szintjét súroló ellentmondás, másszóval csalás.
Az ügy, az érem másik oldala meg az, hogy a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÁLLAMBAN nincs értelme az ilyen kezdeményezésnek, mert 2014-ben lejárt a mandátuma minden közhatalmat képviselő, gyakorló személynek is, vagyis, nincs legitim kormánya, intézményrendszere, országgyűlése, miniszterelnöke, köztársasági elnöke…stb.
A fentiekből adódik a végkövetkeztetés és egyben a NAGY KÉRDÉS, hogy KI és mely ÁLLAM nevében ratifikálná az EU ÜGYÉSZSÉGHEZ VALÓ CSATLAKOZÁS DOKUMENTUMAIT…ha egyáltalán eljutna odáig az ügy. Szóval nem értem. Miért lelkesednek sokan ezért az újabb csalásért… meg tudja ezt valaki magyarázni???Jobban örültünk volna, ha Hadházy úr, mondjuk a Magyar Köztársaság Alkotmányos jogrendjének helyreállítása ügyében gyűjtött volna aláírásokat.

Péter Bolla

kat.

Szólj hozzá!