Orbán puccs

Képtalálat a következőre: „2006 ostrom”

 

Azt gondolom, hogy ezt mindenki tudja kinek   kiknek állt ez érdekében, Ami 2006-n történt. Egy dolgot nem tudok  én ennek a Gyurcsány  fickónak megbocsájtani ezzel kapcsolatban! Nem lemondania kellett volna  hanem kivágni az az MSZP-l azokat, akik elárulták. Mert itt nem csak Gyurcsányt árulták ám el  hanem a saját szavazóikat is. A puccsról pedig  annyit Gyurcsány gyenge volt. Nem kicsit nagyon. Nem magyarázkodni kellett volna neki. Hiszen Orbánnék már akkor polgárháborút akartak kirobbantani. Gyurcsánynak teljes körű vizsgálatot kellett volna lefolytatnia és nem tökölni ezen. Azokat, akik ezt  megszervezték és lebonyolították  hadbíróság elé kellett volna akkor állítania őket. Orbán  nyolc évig  várt és  építette ezt  a tervet. Majd az sződi beszéd kapóra jött neki ez  volt a szikra! Akkor is  hallgattak és kussoltak amikor  Orbán egy államcsínnyel leigázta elfoglalta az országot. Alkotmányos puccsot hajtottak végre. Nekik pedig kutya kötelességük lett  volna ez ellen tenni, de minimum a lakosság figyelmét  is felhívni erre. Miért nem tették? Miért hallgattak? Miért tett esküt egy megszálló hatalom jogrendjére? Mert a Fidesz  elfoglalta az országot. Felszámolta a jogállamot, amit  egy “Patyomkin demokráciával” cserélt fel. A z alaptörvény nem a  nép alkotmány az egyedül a Fidesz alkotmánya  ez a tákolmány tartja egyben ezt  a maffia  Putyin féle államot. Mellesleg  Magyarország nem jogfolytonos a Magyar Köztársasággal. Ha pedig  a jogfolytonosság megszűnt akkor Magyarország egy fantom állam. Tessék mondani ebben a fantom államban be lettek jegyezve a parlamenti pártok? Mert tudtommal nem! 2010.-n  volt az utolsó demokratikus  választás. Tehát 2014-n minden képviselőnek lejárt a MANDÁTUMA. Ami ezután következet azt  szavazásnak hívják és nem választásnak. Hiszen Orbán  a választási rendszert  is magára szabta. De van még itt más is! Ha az alaptörvény közjogilag érvénytelen Akkor minden ráépülő törvény érvénytelen. Sőt még a képviselők mandátumai is érvénytelenek. Az alaptörvényt nem a nép alkotta meg  hanem 262 országgyűlési képviselő, akik mind Orbán bűntársai. A népet jogfosztottá tették. Az Alkotmányban benne van: minden hatalom a népé! A népnek lett volna joga alkotmányozni nem a Fidesznek. Az alaptörvény amit   alkotmányos puccsal hozzak létre  az garantálja Orbán Viktor hatalmát ebben a Magyarország nevű fantom államban.

Az, aki egy megszálló hatalom jogrendjére esküt tesz az hazaárulást követ el. Az összes ellenzéki képviselő, akik esküt tettek egy rohadt  mandátumért Orbánt szolgálja és nem a népet.

11 évvel a sajnálatos 2006-os események után Gyurcsány kimondta, hogy Orbán Viktor, Magyarország jelenlegi miniszterelnöke, az alkotmányos rend megdöntésére irányuló puccsot szervezett. Mindezt az interjú készítője és a magyar média is elengedi a füle mellett, holott ennél durvább vád nem létezik, és ha az állítás igaz, akkor a legkevesebb az, hogy Orbánt azonnal őrizetbe kellene venni. Ennek megállapítására pedig azonnal nyomozást kellene indítani. Tudjuk, hogy ennek mennyi esélye van Polt bűnpártoló ügyészségén, de egy ilyen bejelentésnek akkor is következményei kellene, hogy legyenek.

Az alkotmányos rend megdöntése és még az arra tett kísérlet is a legsúlyosabb államellenes bűncselekmény, amelyért életfogytiglani szabadságvesztés jár. Egy ilyen vád nem hangozhat el következmények nélkül. Magyarország volt miniszterelnöke a jelenlegi miniszterelnököt puccsal vádolja. Az Amerikai Népszava 2006-ban is azt írta, hogy ez egy puccskísérlet volt. 2006 egész őszén ez zajlott, október 23-án pedig Orbán szándékosan szervezte a tömeget a zavargásokat irányító szélsőjobboldaliakból és szervezett futballhuligánokból állók közelébe.

A mi álláspontunk az volt, hogy Orbánt október 23-a után, amikor ráadásul a tömeget nem tájékoztatták szándékosan a rendőrség által megadott elvonulási útvonalról, hogy a gyűlés résztvevői bekerüljenek a rendőrség és az őket támadó csürhe frontvonalába (hogy abból az ország törvényes kormányát megdöntő puccs legyen), Orbánt le kellett volna tartóztatni. De legkésőbb akkor, amikor a Kossuth téri kordonokat törvénytelenül lebontotta.

Korábbi cikkeinkben is írtuk, hogy a rendőrség az alkotmányos rend oldalán állt, megvédte a demokratikus rendet, amiért dicséretet érdemel. Még akkor is, ha ezt sok hibával tette, és ha ennek során meglátszott, hogy a magyar rendőrség egyes tagjait legfeljebb az egyenruha különbözteti meg a bűnözőktől. De ez Kelet-Európa, óriási tévedés, amikor nyugat-európai mércével mérnek Magyarországon bármit. A csürhe is, a politikusok, a rendszer is, a rendőr is kelet-európai, ahogy az autószerelő is. Ennek megfelelő volt a színvonala, ami azóta sem változott. Ahogy a törvényesség és annak számonkérése sem.

Ma is úgy véljük, Gyurcsány Ferenc nem kellő eréllyel lépett fel 2006-ban, amikor Orbánt és bűntársait futni hagyta. Ha voltak bizonyítékai, hibázott, amikor nem tartóztatta le őket az alkotmányos rend megdöntése kísérlete miatt, és nem állíttatta bíróság elé őket. Ki kellett volna állnia a nyilvánosság elé, bemutatni a bizonyítékokat, az erre vonatkozó törvényt, és az ország színe előtt le kellett volna lepleznie, hogy Orbán korát megelőzve, de náci mintát követve ásta alá hazug propagandával, uszítással, és az őszödi beszéd meghamisításával az alkotmányos rendet, később pedig tevőlegesen részt vett az utcán szervezett puccsban.

Ezért börtön jár, nem kevés. Gyurcsány Ferencet megfélemlítette az utcai csőcselék, annak a fenyegetése, hogy ezek képesek ellenforradalmat szervezni, de ez behatárolható csoport volt, és a törvényhez ragaszkodni kellett volna. Az őszödi beszéd összevágása után ki kellett volna állnia és elmondani, hogy ebben a formában ez csalás, nem így hangzott el, és előadni a beszéd igazi tartalmát és üzenetét. Kétségtelen, hogy nem érezhetett elég támogatást és erőt maga mögött a pártja részéről, amely már akkor is hülyék gyülekezete volt, azóta csak rosszabb lett.

Ehhez hozzájárult az a hatalmas hiba is, hogy Polt Pétert engedték még a szocialista-liberális kormányzás alatt, hogy elszabotálja az első Orbán-kormány korrupciós ügyeiben megindult nyomozásokat. Keller László minden feltárt ügyét elszabotálta a Polt vezette ügyészség, és a végén még ő került bíróság elé, mert ezek egy részét merészelte nyilvánosságra hozni. Az MSZP a posztján hagyott egy bűnözőt, aki végül nemcsak eltussolta Orbánék ügyeit, hanem koncepciós ügyek tucatjait gyártotta épp ellenük. Polt Péternél kisebb bűnöket elkövetőkkel vannak tele a börtönök. Polt tisztességes bíróság előtt nem úszná meg háromszor 25 éves letöltendő börtönbüntetéssel. Ehelyett ma is ezt a bűnpártolást folytatja egy maffia részként.

Hozzájárult a bizonytalansághoz, hogy Sólyom László személyében egy olyan köztársasági elnöke volt Magyarországnak, aki részrehajló és gyalázatos módon segítette Orbánt, fűtötte az országot a kormány ellen, és ezzel a szélsőjobboldali puccsisták malmára hajtotta a vizet. Ehhez képest semmi az, hogy az elnökségét hiúsága kiélésére és turista szenvedélyének közpénzen történő finanszírozására használta fel. Mindent, az alkotmányosságot is, annak a szempontnak rendelte alá, hogy újraválasszák. Amikor Orbán menesztette, helyette Schmitt Pált választotta meg, Sólyom a hátralevő idejében mutatta meg, hogy mi lett volna a dolga. Ezzel bebizonyította, hogy tudatosan csalt. Előkészítője volt a NER-nek.

Ennek ellenére Gyurcsány Ferencnek Orbánékkal szemben fel kellett volna lépnie a puccs miatt. Most pedig érthetetlen, hogy 17 évvel az események után mondja ki először, mintegy mellékesen egy interjúban, hogy Orbán szervezte 2006-ban az erőszakos megmozdulást. Az ország mostani miniszterelnöke a Köztársaság rendőreire uszította az alvilág és a szélsőjobb csürhéjét. Szétverette és felgyújtatta Budapestet, hogy megdöntse a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét. Ez bűncselekmény. Ha nem igaz, akkor az állítás a bűncselekmény.

Gyurcsány Ferenc szerint “jól felépített puccskísérlet volt”, majd a szervezőkről ezt mondta az interjúban:

“- Fidesz legfelsőbb vezetői vettek ebben részt, és egészen konkrétan szervezték az erőszakos megmozdulásokat.

– Kik? Orbán Viktor?
– Is.

– Kövér László?
– Is.”

a 2006-os sikertelen puccskísérlet után Orbán a puccsot 2010-ben fejezte be. Ami nem sikerült az utcán, azt végrehajtotta a demokratikus választás után, mikor a választás eredményét önkényesen “fülkeforradalomnak” minősítette át, és arra hivatkozva egy új társadalmi rendszer bevezetésével bízta meg magát. Ez puccs, ez államcsíny, az alkotmányos rend megdöntése. Ezért Orbán rendszere törvénytelen, nem legitim, minden törvénye, minden általa bonyolított választás törvénytelen és érvénytelen. Az alkotmányos rend megdöntése nem évül el. Törvénytelen állapot áll fenn.

Magyarországon nincs érvényes, törvényes, legitim alkotmány, hatalom. Bűnöző puccsisták kezében van az ország. Ebből következik az egyetlen alkotmányos, jogállami magatartás, a törvénytelen rendszer békés bojkottja, a rendszerrel való együttműködés felmondása. A baj az, hogy Gyurcsány Ferenc sem maradt következetes, mert 2013-ig ugyanezt vallotta, de azután megalkuvó lett és az állami párttámogatásért részt vett a 2014-es választáson, és felesküdött a rendszerre. Majd beült a rendszer álparlamentjébe. Azóta nincs igazi ellenzéke Orbán rendszerének.

Gyurcsány azonban mond még egy nagyon érdekes és fontos mondatot. Orbánt valószínűleg megzsarolták az oroszok. Orbán Putyin kezében van. Vagy közéleti vagy magánéleti titkot szereztek meg róla, amivel zsarolják, és ez azt jelenti, hogy Putyin irányítja Magyarországot. Így nemcsak Orbán, hanem Magyarország és a magyarok sorsa is Putyin kezében van.

Forrás: Amerikai Népszava 

 

Szólj hozzá!