Viktor és Lajos üzlettársak Sohasem voltak ellenségek!

Képtalálat a következőre: „ök lopnak mi dolgozunk”

Szóval én már régóta mondom, hogy ez üzlet és mivel a politika üzlet ezért itt nincs helye a személyes hisztinek. Azt másképpen intézik a fiúk. Én nem tudom ki volt az elmeháborodott, aki egy percig is elhitte azt, hogy a mester mármint a Lajos eltapossa a teremtményét a Viktort, mert akkorra hazafi meg demokrata. Én meg Hófehérke vagyok kiskomám, ha ez így lenne. De nem így van. Vágod? Te elhitted, hogy a Lajcsi majd bevállal érted vagy 20-30. év börtönt?  Meg teljes vagyonelkobzást, mert ö most rájött, hogy demokrata és nem profi tolvaj? Kapjál már a fejedhez aranyom. Viktorka megmondta nem? Lajosnak volt a legtöbb esze közülük. Ezért hát jött a csel Lajos meg a Viktor  brahiból összepattant azért, hogy Viktor teremtményét a Gabit meg a pártját kivonja a forgalomból. Ez történt. Mert ezek mind a ketten ilyen gecik! Gabi elszámoltatást ígért meg hasonlók. Csakhogy abban már Lajos is bele esett volna. Mivel a Fidesz gazdasági hátterét ö alapította meg Fidesz székház Josip tot Kaya Ibrahim meg az ősbűnnel a Fidesz székház eladásával, amiből Viktor Pártitkár apukája bányatulajdonos lett. A következő tök egyszerű dolog történt olyan egyszerű hogy ez már fájt tudni, hogy egy sima választási kampány. Kezdődött a2015 tájékán, amikor a Lajos megállapította a Viktorról azt, hogy Geci. Meg besúgó. Amit már mindenki tud. Istenem, de hülyék a Magyarok mikor ez a puhos dakota megmondta egyértelműen. „Ne figyeljenek arra, amit a kampányban mondok” De figyeltetek méghozzá olyan intenzíven, hogy a szemetek láttára kapták ki a szátokból a sajtot. Lajos brahiból összepattant a Viktorral. És beállta Jobbik mögé. Ezzel meg is volt a csel emlékszik még mindenki nem? „Ti dolgoztok ők lopnak” Minden a szemetek előtt történt. A Fidesztől megfáradt nyuggerek átpártoltak a Jobbikhoz. Ahhoz a Jobbikhoz, aki mindenben segítségére volt a Fidesznek. Ők voltak a támasz az alaptörvény nevezetű tákolmány létrejöttének, aminek a segítségével Orbán Leigázta az országot és kiépítette a diktatúrát.  A polgári körös fiúk, akik 2006-n segítségére sietett Orbánnak emlékszik még mit nyilatkozott Vona Gábor?

Vona bevállalta a tévéostromot

 

Évek óta vitatkoznak arról, hogy mi miért történt anno, 2006-ban az MTV székházánál.

Mindenki látta, hogy a támadók voltak a kezdeményezők, a legdurvábban estek neki a műanyag, vékony plasztik pajzsukkal védekező rendőröknek. A jobboldal – természetesen – az akkori MSZP–SZDSZ-kormányt, az általuk torzított formában előadott őszödi beszédet teszi felelőssé, és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök börtönbe zárását követeli ma is.

 

„Az, hogy a rendőrök százai kerültek kórházba, ezrei sérültek mentálisan, nem érdekli a Fidesz és a Jobbik vezetőit. Sikerült hiszterizálni hazugságokkal a közvéleményt.

 

A tévénézők elmentek amellett, hogy Vona Gábor expressis verbis bevallotta: az egész balhé a Fidesszel, Orbánnékkal egyeztetett akció volt. Orbán azokban a hónapokban már nyíltan követelte: Gyurcsány, a kormány mondjon le. Ezt azonban a megszólítottak nem hallották meg, és maradtak. Ezért az ellenzék egyre drasztikusabb eszközökhöz nyúlt, előőrse, a Jobbik-barát csapat naponta szervezte a tombolást, a rombolást az utcákon és mindenütt, ahol lehetett. Ilyen előzmények után robbantották ki a Kossuth téri, majd a tévészékház elleni durva támadássorozatot. Talán egy évvel ezelőtt azonban Vona Gábor szerepelt a királyi tévében az Össztűz című műsorban, és elszólta magát. A kérdező – két társával – Betlen János volt, és természetesen megemlítette az október 23-i csetepatét is. Vona válasza egyszerű, őszinte vallomássá vált. Kijelentette: „Mi előkészítettük a kormány elkergetéséhez a talajt, de Orbán gyáva volt, nem élt a lehetőséggel” – értsd: nem merte a parlamentből kizavarni a kormányt, és „forradalmi úton” átvenni a hatalmat. Az október 23-i véres ütközet a jobboldali Fidesz és a szélsőjobboldali Vona vezette gárda előre eltervezett, összehangolt akciója volt. Csak az Auróra ágyújának elsütése maradt el.”

(2014.06.29 Fővárosi Hírháttér)

Szóval Orbán felhasználta Gabikákat arra, hogy demokratikusan megválasztott rend erőszakos megdöntésében. Ezért be is vitte őket  gyorsan a parlamentbe,  hogy  biztosítsa   magának a  kétharmadot, akiknek a segítségével befejezzék az államcsínyt. Lefejezzék a a jogállamot és  helyére Orbán  uj államot hozzon létre az ő segítségükkel .Mert hát  Magyar Köztársaság nem jogfolytonos  Magyarország nevű fantom állammal. Orbán létre hozta a Fidesz alkotmányát a gránit szilárdságú alaptörvényt, amihez hallgatólagosan az összes ellenzéki párt részt vett. Az alaptörvény az ami össze tartja ezt a velejéig romlott  Orbán rezsimet. Csakhogy időközben az embereknek elege lett ebből a Fidesz országból és változást akartak. Az ellenzéki pártok még a tükörképükkel sem tudtak összefogni nem hogy a néppel és egymással. Ezért Gábor egyre veszélyesebbé vált. Meg elszámoltatást ígért, ami elég nagy fenyegetés volt mind Lajosra mind Viktorra nézve. Ezért Viktor meg a Lajos tovább veszekedett, mint a régi házastársak. Persze csak látszatból. A választást megnyerte a Fidesz csalással. Amit az ellenzéki kollaboráns pártok legalizáltak azzal, hogy felvették a mandátumot. Ami tulajdonképpen azért undorító, mert az utolsó demokratikus választás az 2010-n történt. 2014. óta itt szavazás van nem választás! Röhögő görcsöt kaptam, amikor a HÍR tv végett mit művelt ez a sok agy mosott. Csókolom a Hír  tv Orbán kölyke. Tehát azokat a műsorokat, amikéért most sírtok Orbán fizette. Meg Kálmán Olgát is Orbán fizette. Igaz ugyan hogy közpénzből. Nem baj azért hajrá Magyarok nem az eszetekről vagytok híresek. Azért Kálmán Olga üzent. és az sem baj, ha abban a másik tévében is Orbán fogja fizetni. Nektek úgy is jó lesz. A pénznek nincs szaga Emlékeztek mit mondott a Lajos? Mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni. Hát az óta alaptörvény van, de jogod az megmarad, hogy hülye maradj

 

 

 

Szólj hozzá!