Idehozom ezt a közleményt

Monika Szimuly fényképe.

A Nemzeti Bordélyhaz, politikai prostituáltjainak szánalmas látszatfenntartó adok-kapokja, de a nép bőrét viszik vásárra.

Jelen pillanatban is azt mondom….takarodjon el a kamukormány, kamuellenzékestől a francba. Otthon a kedves szeretteikkel lehet folytatni a hazudozást, de mi a nép nem nagyon akarjuk a 60 éve tartó hazudozást, és hála a jó Istennek nem is élünk a hazaárulókkal egy háztartásban.

A rendszer még mindig törvénytelen, jogilag nem létezik!
Ha valami nem létezik, nem tudok ellene tüncizni, demózni…MERT NINCS!

A Fidesz-frakció közleménye

Budapest, 2018. július 31., kedd (OS) – Az ellenzék nem segítette, csak öncélú politikai akciókhoz akarja felhasználni a devizahiteleseket – Reagálás Csárdi Antal (LMP) és Varga-Damm Andrea (Jobbik) nyilatkozatára

Szégyen, hogy az ellenzék, amikor kellett nem segítette, de most egy öncélú politikai akcióhoz akarja felhasználni a devizahiteleseket. Amikor az Országgyűlésben csökkenthették volna a bajba jutott családok terheit, akkor nem tették. A szocialistákkal együtt a Jobbik és az LMP politikusai még a forintosítást sem szavazták meg. Köztük Vona Gábor és Sneider Tamás, a Jobbik volt és jelenlegi elnöke, Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezetője, Szél Bernadett, az LMP elnöke sem támogatta az intézkedést. Ami az ápolási díjat illeti, tájékoztatjuk az ellenzéket, hogy a kormány már hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy több szakmai és civilszervezet, érdekképviselet és a szociális ágazati egyeztető fórum bevonásával széleskörű párbeszédet indított az ápolási díj emeléséről, amelyről ősszel születhet kormánydöntés.

Kiadó: Fidesz-frakció

MTI 2018. július 31., kedd 13:23″

Forrás: Mónika Szimuly/Facebook

Szólj hozzá!