Százezer becsületes magyart keresek

Képtalálat a következőre: „rabság”

 

2012-ben és 2014-ben alkotmányellenes puccs és államcsíny ill. érvénytelen választások és az érvénytelen “Magyarország Alaptörvénye” nevezetü dokumentumra tett eskü során, a Magyar Köztársaságra, annak alkotmányos rendjére és népére felesküdött országgyűlési képviselők, esküjüket megszegve, előre megfontolt szándékkal és akarategységben megszállták a törvényes magyar államot (Magyar Köztársaság) és annak teljes intézményrendszerét, külföldi pozícióival együtt, az általuk jogellenesen és kizárólagos hatalommal létrehozott, magát az ország földrajzi nevével megegyezően megnevező, “Magyarország” nevü szervezett magánhatalommal, ezzel állami szolgálat során elkövetve a hazaárulás bűntetőtörvénykönyvben leírt mínősített esetét.

Mindegyik országgyűlési képviselő párthovatartozástól függetlenül, a magyar népet félrevezetve és becsapva, a törvényesség látszatát keltve, ezáltal részben a mi közreműködésünkkel, jogellenes, idegen, megszálló diktatúrát gyakorol a magyar nép felett és kárára, gazdasági kifosztására és elűzésére, a nemzetközi szervezeteket látszólagosan megtévesztve, valójában azok tudtával és hallgatása mellett (ENSZ, EU, NATO) ill. azokkal együttműködve (bankok, Bildegberg,stb)!

 

2012. januárjától nincs működőképes magyar állam
2012. januárjától nincs népszuverenitás, a magyar népnek nincs joga az önrendelkezéshez
2012. januárjától a magyar népnek nem alkotmányos alapjoga a nyugdíj
2012. januárjától a magyar népnek nem alkotmányos alapjoga a szociális ellátás
2018. januárjától a hatalom nem köteles vizsgálni ill. igazolni eljárási jogkörét semmiféle eljárása során

Akinek nem inge, ne vegye magára rész:

Mire vártok?

A rabság jele

Hogy be is mondják nektek a TV-ben meg a rádióban?!? Hogy megírják a lapok? A szabad sajtó? És akkor elhiszitek majd és akkor majd megmutatjátok, hogy márpedig itt demokrácia van, mert ti ezt nem hagyjátok? Majd osztogatni fogják nektek az aktivisták a (fülke,fotel) forradalmi kellékeket, szépen szervezetten, ahogy megszoktátok? Az x-ek és kiabálások, ökölrázások és kukaborogatós autógyújtogatások szüneteiben sós pereccel meg dobozos sörrel, termoszból kávéval? Persze csak hétvégén és jó időben? Amolyan romantikusan? És akkor majd nagyon elszántan fogjátok ezeket csinyáni és az elég lesz? Vagy akkor már majd mindegy lesz? benéztétek és kész? Mert “pofán lesztek baszva”?

Az a baj, hogy már hat éve szopjuk befelé miattatok, mi is, akik nem néztük be, ezzel ellentétben folyamatosan szóvá tesszük, miközben tízezreket lakoltatnak ki jogellenesen és lassan érkeznek az első pofások is..

Sebaj? Téged nem akarnak kilakoltatni?

A BÉKÉS ÉS TÖRVÉNYES MEGOLDÁS TOVÁBBRA IS AZ ÖNRENDELKEZÉSI JOG KINYÍLVÁNÍTÁSA, A NÉP ÁLTAL ALKOTOTT ALKOTMÁNY ÉS JOGÁLLAM.
ELSŐ LÉPCSŐ: A DIKTATÚRA LELEPLEZÉSE ÉS KIIKTATÁSA, AZ ALKOTMÁNYOS REND ÉS JOGÁLLAM HELYREÁLLÍTÁSA.

Mindezek megvalósításának elindításához ezúton -és továbbra- is keresek -azaz immár jópáran keresünk- százezer becsületes magyar embert.

ui: Aki olvassa, adja tovább.

ui 2: Köszönöm.

MÁTÉ TAMÁS

Szólj hozzá!