Schmidt Mária: A Nyugat gyarmatosítani akar minket

Képtalálat a következőre: „Schmidt Mária”

 

Hát  szóval  az éles szem Maris szerint ez a szemét nyugat meg az EU  gyarmatosítani akar minket-. Én csak azt nem értem  hogy a terror Marisnak akkor  bezzeg nem volt gondja sem a nyugattal sem az EU-val, amikor Soros György iskoláztatta  őket. De amint hallom a drága milliárdos kicsi fiai s Soros ösztöndíj kas ennek a terror Marisnak. Meg azt sem igazán értem, hogy amikor a rendszerváltás  viharos időszakában a drága kis férjecskéje hogyan tett szert a milliárdjaira. Hogyan lett  örökös terror asszonyság ez a moslékos dézsa. Mert hát Orbán Viktor volt tanácsadójaként  mindent elért és megkaparintott ez  ferde szem asszonyság. Terror Marcsa Kende Péter Viktor című könyv íróját le akarta lőni, mint a kutyát. Mert a terror Marcsa ilyen békés lelkű asszonyság csupa jellem és báj. A kisfiáról már nem is beszélek, aki elkotyogta  hogy verte  át a kampány tanácsadót  csalással. Szóval terror Marcsa családja csak profitált a nyugatból meg az EU-l aztán  most  köpköd hátrafelé. Magyarul oda szart  ahonnét evett.De hát  mit lehet várni Orbán legfőbb baráti körétől, Ungár Klára sógornőjeként az egész család összerabolta magát. most  meg nyugatoznak meg Sorsoznak rezek a tetvek. Azt nem értem, hogy ez a terror Marcsa miért nem  beszél a valódi gyarmatosítóról. Orbán és a bűntársai azzal, hogy 2011-n államcsíny által létre hozták a saját jogrendjüket. A jogállamot felszámolták. Az általuk létre hozott  jogrenddel az alaptörvény nevű tákolmánnyal foglyul ejtették  megszállták az országot. A Magyar Köztársaság nem jogfolytonos  Magyarország nevű fiktív állammal. Ha a jogfolytonosság nem áll fent akkor ez az új állam, amit Magyarországnak  neveztek  el  megszállta a Magyar Köztársaságot   tehát gyarmatosította. 2012. január elseje óta itt minden ember Orbán rabszolgája  neki fizetünk adót  az ő kezében összpontosul a hatalom. Mindenfelé  a saját  bűntársait tette meg vezetőnek senkit sem hagytak az út szélén a népen kívül. Van ám még valami, amiről terror Marcsa nem beszél, mégpedig az hogy az Orbán Viktor, aki azt hazudta magáról, hogy ö kergette haza az oroszokat most Putyin Magyarországi helytartója.  Röhögő  görcsöt kapok, amikor ez a felcsúti putri huszár  nem régen azt harsogta, hogy neki nem parancsol sem Moszkva sem Brüsszel. Azért ereszkedett Orbán Putyin előtt. Szóval Marcsa nem  vagyunk gyarmat  mármint  melyik ország gyarmata nem  leszünk vagy vagyunk te terror  Barbi? Szétraboltátok  tönkre tettétek az országot. Orbán a turáni átok  és ti vagytok a segédei! Ti aljas hazaáruló tetvek!

A Hír TV visszafideszesítésének egyértelmű jele, hogy tegnap este Schmidt Mária vendégeskedett a csatorna Magyarország élőben című műsorában, ahová három évig fideszes politikusok és a NER haszonélvezői be sem tették a lábukat. Schmidtet most azért hívták be, mert írást tett közzé a francia Le Monde-ban, ahol megszidta a liberális elitet, és megvédte a magyar kormányt.

Az erősen alákérdezős interjúban a Terror Háza Múzeum vezetője arról beszélt, hogy a Nyugat ki akarja oktatni Magyarországot, feltételeket akar szabni az ország számára, és ez olyan, mintha gyarmatosítani szeretnének minket.

Schmidt beszélt a kormány kedvenc témájáról, a migrációról is: szerinte a nyugati országok nem értik meg, hogy mi nem voltunk gyarmatosító nemzet, így mi nem tartozunk felelősséggel azon országoknak, amelyek például a francia gyarmatbirodalom részei voltak. Schmidt, úgy tűnik, kifejezetten dühös a franciákra, mert szerinte már a török fenyegetettség idején úgy gondolták, hogy összefoghatnak a törökkel, hogy ezt a térséget meggyengítsék és érvényesítsék itt az érdekeiket.

Schmidt szerint a magyar történelemnek volt olyan szakasza, amikor a liberalizmus miatt fejlődött az ország, de szerinte a mai liberalizmusnak semmi köze ahhoz. Nyugaton ma alliberalizmus van, mert az igazi liberalizmus nem akarja ráerőltetni a gondolatát a másikra – magyarázta a Terror Háza vezetője, de az nem derült ki, mire utalt. Azt viszont elmondta, hogy ma Magyarországon a szabadságjogok mindenki számára biztosítva vannak, nincs politikailag korrekt kánon. Ez a kijelentés egészen mókás akkor, amikor a NER-értelmiség arról diskurál, hogy ki az a művész, aki ellenségnek számít.

A gonosz Európa

Schmidt Mária az EU-t is ostorozta a tévéinterjúban: szerinte 2004-ig „előszobáztattak” bennünket, majd a csatlakozás eredményeként elvették a piacainkat, a közműveinket, a szigorú élelmiszer-szabályozásainkat. Ő úgy látja, Nyugat-Európa nem volt elég hálás, pedig a hidegháborúból nekik csak az előnyök jutottak. Schmidt szerint a Nyugat soha nem akarta, hogy a Szovjetunió összeomoljon, mert „pontosan tudták, milyen jó az a felelőtlen élet, amelyben ők élnek”.

A jó Orbán Viktor

Orbán Viktor támogatója odáig is eljutott a beszélgetésben, hogy szerinte a legfőbb ideje volt, hogy Orbán Viktor meghirdesse a harcot a ’68-as generációval szemben. „Amikor Orbán Viktor azt mondja, hogy most jönni fog a kilencvenes évek generációja, az a generáció, amelyik megdöntötte a kommunizmust” – mondta Schmidt, aki szerint itt az ideje, hogy Európában szakítsunk a kommunizmussal. Hogy ezzel mire utalt a Terror Háza igazgatója, az nem teljesen egyértelmű, mindenesetre azt hozta fel példának, hogy az „Európai Uniónak most egy olyan külügyi biztosa van, egy olasz hölgy, ez a Mogherini, aki csont kommunista”. Ez ebben a formában természetesen nem igaz: bár Federica Mogherini valóban az olasz ifjúkommunista szövetségben kezdte a karrierjét, ma a Demokrata Párt tagja, Matteo Renzi balközép kormányában volt rövid ideig külügyminiszter

Forrás. MN

Szólj hozzá!