Hajdu László levele

Képtalálat a következőre: „Hajdu László”
Hajdu László XV.kerület

Kedves Polgármester Kollégám!

Olvasom néhány budapesti kerületi polgármester ajánló sorait, amelyben László Tamás polgármesterjelölt támogatására buzdítják a XV. kerületi embereket.
Nem titkolom, én Németh Angélát támogatom, mivel ismerem, hisz 20 éve politikustársam, kisgyermekkora óta a kerületben él. És ismerem László Tamást is, aki újra megpróbál – az elbukott országgyűlési mandátum után – valamilyen tisztségbe jutni.
Ezért kérdezem Tőled: hogyan tudsz jó szívvel támogatni egy olyan embert, aki a Szövetség a Nemzetért Alapítvány elnökeként tisztázatlan módon költött el 320 millió forintot?
Hogyan tudsz jó szívvel támogatni egy olyan embert, aki nem a kerület érdekét, hanem a Fidesz utasítását képviselte? Például 2010 után polgármesterként engedélyezte, hogy a KLIK ingyen használja az önkormányzati uszodát közel 53 millió forint kárt okozva a XV. kerületi embereknek?
A per még most is folyamatban van, Németh Angéla mindent megtesz azért, hogy visszaszerezze a kerületi embereknek jogos jussukat.

Kedves Kollégám!

Évekig dolgoztunk együtt a fővárosért. Tudom, hogy Te is tisztességesen akarod képviselni a kerületedet. Tedd mérlegre: a kerületi polgármesteri eskü vagy a Fidesz utasítás.

Tisztelettel üdvözöl és várja válaszod:

Hajdu László
országgyűlési képviselő
volt XV. kerületi polgármester

“Hajdu László levele” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Egyetértek minden szavaddal! A tisztesség és a törvények betartása mindenek előtt!

    Válasz
  2. A kerületi lakosok nevében köszönjük Laci bácsinak ezt a levelet. Remélem, mindenki megkérdezi a lelkiismeretét, mielőtt szavaz.

    Válasz

Szólj hozzá!