“Madarat tolláról embert barátjáról”

 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, közeli
Karsay Ferenc

 

“László Tamás barátom nagy megmérettetésre készül: a XV. kerület polgármesteri tisztségéért száll harcba.

Jól tudja, ma annak adnak bizalmat a lakosok, aki képes a biztonságukat garantálni: biztonságot a családoknak, biztonságot a gyereknek az intézményekben, létbiztonságot az időseknek és a rászorulóknak, biztonságot minden kerületinek a köztereken is!
László Tamás polgármestersége idején már bizonyított”

Kapcsolódó kép
2011. jún. 6 Felgyújtotta lakását, majd kiugrott az ablakon

 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szemüveg és közeli
László Tamást Karsay Ferenc jó barátjaként ajánlja

 

Tisztelt Karsay Ferenc úr a XV kerületben jól ismerik az ön barátja  mit és hogyan bizonyított. Olyan mélyen beleégett a lelkünkbe a bizonyítása hogy  nem győztük eloltani. A köztereken a biztonság az ö ideje alatt   ha diplomatikusan fogalmazok, akkor  csak röviden ennyi: Kritikán aluli. Ezt  a saját bőrömön érzem. Hiszen az ön barátja érdekes módon osztogatta vagy segített  egyes embereknek trafikhoz jutni. Ahol én  lakom  ott is üzemel egy  ilyen “nemzeti köpköde”  ahol  nemzeti  ifjak és különféle nemzeti  foci drukkerek vedelnek reggeltől estig.  A NEMZETI DOHÁNYBOLT előtt Fittyet  hányva  és  megfenyegetve azokat a lakkokat, akik esetleg dolgoznak és  nem tartozik családi programként, az életükhöz hogy egész nap vedelnek a „nemzeti köpköde” előtt. Az ön  nagyon jó barátját ez nem érdekelte nem érdekelte az sem ha  a nemzeti tróger banda végett  valaki nem tudta ellátni a munkáját. Hiába tettek bejelentést. Mivel az ön barátja  a jelek szerint  nagy ívben tett arra, hogy  hogy emberek életéről van szó. Egyetlen egyszer sem tett azért semmit sem hogy megvédje a házban lakó  több száz ember életminőségét. Hiszen az ön barátja itt kiskirályként  megmondta  ki vehet levegőt és ki nem.

 László Tamás idejében  embereket politikai indokból is kilakoltattak. Mert hát az önök alaptörvénye erre is feljogosította a László Tamás féléket!

Az ö idejében  olyan hatékonyan segítette az időseket és  a rászorulókat hogy önként léptek ki a a VI. emeleti ablakból a halálba. Több száz  családot tett ki az utcára tekintett nélkül idős embert  gyereket  és betegeket. Mert a nemzeti keresztények ilyenek. Érdekes túlárazásokkal létre hozott  torzók épültek. Az ön kedves  barátjáról illik azt  is tudni, hogy semmit, egy gaz szálat sem tett a kerület érdekében. Annál többet tett  a kerület érdeke ellen. Töménytelen tervezeteket  gyártatott a kerület lakóinak a pénzén, aminek semmi értelme  nem volt. Amivel  a mellét veri az sem az ö érdeme. ugyan is. Hajdu László volt  szocialista országgyűlési képviselő és polgármester még 2007.-n adott be  pályázatot a kerület nevében az EU-s forrásokra, amit 2009.-n Hajdu László meg  is nyert a XV. kerület részére.  Ez a forrás  2010.-n rámaradt  kerületi Fidesz/KDNP-s vezetésre. ebből  verte a mellét az ön kedves  barátja. Magyarul  hazudott. Ami önöknek mesterfokon megy.

A fideszes alpolgármester 14 testületi ülésen nem vett részt, és erre ösztönözte frakciótársait is. Pintér néhány hete is csak annak köszönhetően kerülhette el a felelősségre vonást, hogy Móricz Eszter ismét a Fidesszel szavazott. Móricz nyárig az MSZP helyi képviselője volt, ám a párt kizárta, miután sorozatosan együtt szavazott Fidesszel és kiállt a kvótanépszavazás mellett.

A nyáron a kormánypárti frakció fegyelmi eljárást kezdeményezett Hajdu László, DK-s polgármestere ellen, mert a kerület vezetője nem volt hajlandó óvodafelújításra kifizetni egy általa túlárazottnak tartott közbeszerzést. Ezek után a kormánypártiak igyekeztek akadályozni a képviselő-testület munkáját, s többször is fegyelmi eljárást, hatáskör-megvonást kezdeményeztek ellene.

Néhány hete egy fideszes képviselő távozott a frakcióból, egy másik pedig tartózkodásával ment szembe a pártdiktátummal, azaz a Fidesznek nem maradt többsége Hajdu ellehetetlenítésére. Így már nem tudták megakadályozni azt sem, hogy Hajdu rendet tegyen, s leváltsa Pintért. Kedden új alpolgármesterré választották a szocialista Tóth Imrét, a fideszes Victorné Kovács Juditot, a társadalmi megbízatású alpolgármester, Balázs Zoltán lemondott, a DK-Liberálisok által támogatott független alpolgármester, Németh Angéla a helyén maradt.

(2017.10.03  Népszava)

“Köznevelési intézményben kampányolt egy fideszes jelölt, konkrétabban László Tamás Fidesz–KDNP-s képviselőjelölt narancsot és tollat osztogatott a budapesti 12-es választókerületben egy iskola előtt a diákoknak és szüleiknek.

A kerületi választási bizottság nem találta bizonyítottnak a jogsértést, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) viszont igen. A határozat még nem jogerős.”

 

 

De ahogy a közmondás  tartja! “Madarat tolláról embert barátjáról” 

 

‘kirúgták a Momentum Mozgalom egyik tagját a budatétényi önkormányzattól, mert aláírásokat gyűjtött a NOlimpia-kampányban. Pencz András állítása szerint több mint egy évig végzett háttérmunkát a hivatalban, majd azután bontottak vele szerződést, hogy leadták a kampány során összegyűjtött aláírásokat.

Budafok-Tétény polgármestere, Karsay Ferenc már születése óta ismeri a Momentum aktivistáját, ő hívta meg a “saját csapatába”. A polgármester szerint Pencz András a polgármesteri kabinet részeként politikai munkát végzett, úgy gondolja, ebben jól helytállt. Amikor Pencz bejelentette, hogy részt vesz az aláírásgyűjtésben, Karsay azt állítja, figyelmeztette, hogy ez egy veszélyes lépés.”

“Addig nem volt semmi probléma, amíg nem adtuk le az aláírásokat”

A momentumos aktivista jelezte, hogy már januárban tudni lehetett, hogy a Momentum párttá fog alakulni, Karsay Ferencnek mégis csak akkor jelentett problémát a kérdés, amikor meglátta egy fotón, hogy ő is jelen volt az olimpiaellenes népszavazáshoz összegyűjtött aláírások leadásakor.

 

http://rtl.hu/rtlklub/hirek/megszunt-a-bizalom-kirugtak

Szólj hozzá!