Orbán szerint a magyarok a “kutya kölykei”

 

lead orbán
Orbán Viktor: Magyarország érdeke a sikeres Kurdisztán

Amit a médiák elhallgatnak: Orbán titkos türk – szunnita iszlám terve Magyarországon.
Amit tudni kell: A szunnita irányzatú iszlámnak lehet köszönni az ISIS megalakulását, és ezzel az iszlám terrort. Orbán ezeket a szunnitákat hívja be Magyarországra.

Már sokan tudják, de aki még nem tudná, Orbán Viktor kutatási során hivatalosan megállapította, hogy a magyarok és türk népek, vagy más szóval török népek “egy kutya kölykei”. Ami végül Orbán szerint azt is jelenti, hogy a magyarság a törököktől származik. Így nem is lehet csodálkozni az újonnan felfedezett Erdogan-Orbán testvérinek tűnő kapcsolaton. Annak ellenére, hogy Orbán, – ma már tudjuk, – a megjátszott iszlám gyűlöletét a mintegy 150-éves Magyarország török megszállására is kiterjesztette. Eddigi beszédeiben arról propagandázott, hogy Magyarország megvédte Európát a török iszlamizálástól. Vagyis Magyarország megvédte Európát az “egy kutya kölykétől”, vagyis a testvéri türk ill. a török néptől. Ezért még pénzt is követelt az Európai Uniótól.
Ha már egy kutya kölyke, akkor mi a fenének kellett az egy kutya közös kölykétől megvédeni elsősorban Magyarországot, és másodsorban Európát? Főleg, miért kellett világszerte felfujt pofával, kidagasztott mellel, Goebbels féle propaganda módon világszerte ezt hirdetni? Főként, ha figyelembe vesszük azt, hogy Orbán már korábban egy Erdogannal kötött titkos szerződés keretében Magyarországon tizennégy minaret felépítéséről egyeztek meg, és ennek a szerződésnek a keretében több százezer török iszlám várja azt, hogy betelepedhessenek Magyarországra. (erről az EÉMSZ napló korábban már beszámolt.)

Felmerül a kérdés, hogy miért van szükség erre az újonnan felfedezett testvéri kapcsolatra?
Mint ahogy már az idei választási kampány előtt részletesebben ismertettük, a Fidesz titkos terve szerint, – amit az EÉMSZ naplónak sikerült megszereznie és nyilvánosságra is hozta, – a Fidesz eltökélt szándéka a lehetőség szerint 2022-ig kilépni az Európai Unióból, mielőtt még az Egyesült Európai Államok (EEÁ) létrehozásának az előkészületei megindulnának. Orbán és a Fidesz tudják nagyon jól, hogy egy Egyesült Európa Államok (EEÁ) létrejötte esetén, nem ússzák meg a büntetőeljárásokat és a felelősségre vonásokat. Vagyis az EEÁ létrejötte az „életükbe” kerülhet, Ezért Orbánéknak borzasztóan nagy szükségük van az Európai Unióból való kilépés utáni új partneri kapcsolatokra. A nagy nyilvánosság előtt lefolytatott és jellemtelen képpel színlelt V4-es összefogásra Orbán nem számíthat. Orbán tudja nagyon jól, hogy az Euró (€) országokhoz tartozó szlovákok az Európai Uniót, vagyis az Egyesült Európai Államokat fogják választani. Orbánnak előbb utóbb el kell döntenie, hogy az orosz megszállástól félő lengyeleket, vagy Putyin vezette Oroszországot válassza. A lengyelek, legalább is az orosz elleni védelem miatt, az EU-t ill., az EEÁ-kat fogják választani. A Putyintól már most függő Orbán nem léphet fel a lengyelek oldalán. Így Orbán kénytelen lesz pro orosz színjátékot eljátszani, ami nem jelenti azt, hogy a gazdaságilag és katonailag jóval erősebb Putyinnak valóban szüksége lesz egy köpönyegforgató, orosz szemszögből nézve megbízhatatlan Orbánra. Ami Orbán beteges mérhetetlen tejhatalmú és kielégítetlen vágyait illeti, nem tudná elviselni azt, hogy ö Putyinnak csak a csicskása lehet. Így Orbánnak nincs más választása, mint olyan kapcsolatok után nézni ahol, ha nem is tejhatalmú, de legalább irányt meghatározó személy lehetne. Erre a legjobban keleten talál partnereket. Ezért utazott el a nomád játékoknak álcázott Türk bizottság megbeszéléseire. Orbán az európai egység helyett egy Türk egységet választott, és fog is választani.

Mit fog ez eredményezni Magyarország részére?
Magyarországról egyre többen emigrálnak nyugati irányba. Ehhez fog jönni az Európai Unióból való kilépése előtti pillanatokban lezajló pánikszerű tömeges menekülés Magyarországról, még mielőtt a Fidesz titkos terv szerint a Kádár rendszerhez hasonlóan megszüntetik a szabad külföldre (nyugatra) utazások lehetőségét. Már most mintegy 1,5 millió magyar szeretné elhagyni Magyarországot. 2018-ban csak Németországban bébiszitterektől, segédmunkásoktól kezdve orvosokig, mintegy kettőmillió munkahelyet kereső jelentkezést nyújtottak be magyar munkavállalók. Ha figyelembe veszzük, hogy vannak magyar munkavállalók, akik huszonöt harminc jelentkezést is benyújtottak, akkor is ez a szám magáért tanúskodik. Az előre jelzések szerint, ha Magyarország kilép az Európai Unióból, a gyerekeket is beleszámolva akár két és fél millió ember is elhagyhatja Magyarországot. Orbánnak ezt a tömeget pótolnia kell.

Ezért szüksége lesz a testvéri ill., az „egy kutya kölykeinek” a behozatalára, a türk bizottság országaiból. Ami egy „iszlám megszállással” lesz egyenlő, mivel a Türk országok lakosságának mintegy 80 %-a szunnita iszlám. Amit tudni kell, a szunnitáknak lehet köszöni az ISIS (Iszlám Állam) ezzel az „iszlám terror” megalakulását. Egyébként, ha valaki oda figyelt Orbán politikájára és a kiszivárgó hírekre, Orbán a kivándorlásokat figyelembe véve mintegy ötszázötvenezer szunnita iszlám „Türk testvért” fogadna be az Erdogánnal megállapodott törökökön kívül. Nem véletlen a tizennégy minaret felépítésének a terve.
Az Orbán és propagandája nem véletlenül híreszteli a hun–türk származást, és a finnugor nyelvcsalád megtagadásával, a türk nyelvcsaládhoz tartozást. Orbán elhatározása a Türk Nyelvű Országokkal történő együttműködés magában foglalja a munkaerő kooperációs együttműködési elkötelezettségét is. Ami alapján természetesen Orbánnak meg kell magyaráznia a népnek, hogy a több mint félmillió Türk iszlámok miért szívesen látott iszlámok Magyarországon, és miért ellenség a világ többi iszlámja.

Az Orbán propaganda természetesen fel van készülve a testvéri jó türk-iszlám és a másik a gonosz iszlám propaganda beadagolására.

EÉMSZ
Public Relation

Szólj hozzá!