HÁNYSZOR KELL MÉG ELMONDANI????

 

 

Képtalálat a következőre: „Államcsíny”

A 2010. évi fordulat egy senki által nem vitatott nagyarányú választási győzelem volt, amelyet azonban a győztesek forradalommá stilizáltak, miközben valójában alkotmányos államcsínyt valósítottak meg

2014-n Minden pártnak és képviselőnek a mandátuma lejárt. Tetszik érteni?

Tehát mivel az alaptörvény érvénytelen és minden ráépülő törvény érvénytelen ezért a választási törvény is érvénytelen! Magyarul!!!! Nem történt választás Mivel az alaptörvény által létre hozott új állam nem jogfolytonos a Magyar Köztársaság alkotmányával. Ezért az új állam jogrendje az (alaptörvény) jogrendszere érvénytelen. Még egyszer leírom! Érvénytelen! Ez az egész csak színház! 2012.január 1.- óta megszűnt az alkotmányos jogrendszer Magyar Köztársaságban. A pártok be sem lettek jegyezve az új állam jogrendszere alapján. Magyarul nem léteznek. Mivel nem léteznek ezért nem is indulhattak a választásokon.

ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG VAN MAGYARORSZÁGON. 2012.január. 1. óta!

MAGYARUL!

AZ EGÉSZ SZÍNHÁZ HAZUGSÁG! ÁLLAMCSÍNY TÖRTÉNT 2011-N! ÉS SEMMIT SEM TETTEK ELLENE! ENNEK AZ ÚJ ÁLLAMNAK A JOGRENDJÉRE ESKÜT TENNI HAZAÁRULÁS!

Az Alaptörvényt elfogadó országgyűlési képviselők államcsínyt hajtottak végre, 2012. január 1-jével létrehoztak maguknak egy új, de jogilag valójában nem létező államot!

Az ország földrajzi nevével azonos nevű, Magyarország nevű fiktív jogi képződményt, amihez ellopták a Magyar Köztársaság teljes intézményrendszerét, javait, bevételeit sőt, az állampolgárait is, az ellenzéki képviselők és az alkotmányjogászok pedig az államcsíny tényének elhallgatásával asszisztáltak ehhez!

(Mónika Szimuly)

Szólj hozzá!