A Kossuth téri események miatt dühös és csalódott emberekhez

 

Képtalálat a következőre: „Kossuth tér tuareg”

Az nevet, aki a végén nevet! Gyümölcseiről ismerszik meg a fa! Nem a levelét , meg az ágát kell megenni! Azonkívül nagyon fontos, hogy megkülönböztessük a hitet a valódi tudástól, ami a jog és az igazság útján jár. Minden más csak porhintés! Nem érzelmi alapon kell csatlakozni, hanem higgadtan, elemezve az okokat és okozatokat. Aki csak a tünetekkel foglalkozik, és az okot nem akarja megszüntetni, az milyen orvos? Vélhetőleg a gyógyszerügynök egyik legjobb ügyfele, de nem a betegek, hanem a maffia oldalán áll.
Ne áltasd magad, még nincs egység. Még sok szervezeti vezető fel sem ébredt, nem tudja, hogy neki mi lenne a dolga, hogy valóban elmondhassa magáról, hogy a népemet szolgálom!
Még kevesen vagyunk, és ezt el kell fogadni, hogy még sokat kell dolgozzunk a változásért. Egyetlen csepp vért sem érdemel meg ez a maffia! Aki öngyilkos lesz, sajnos, az az ő döntése, ő a gyengébbik láncszem. Aki elveszíti a lakását, az még visszakaphatja, aki megsemmisíti, az károkozásért fog felelni.
Ki kell tartanunk, amíg valóban lesz 100 000 jogtudatos ember, és nem csak hőbörgők, akik 3 mondatot sem értenek meg, annyit sem képesek megtanulni a saját igazuk védelmében, hiába adjuk a szájukba! A tüntetők egy része sajnos agyilag és erkölcsileg is egyszerűen csődtömeg, ezen a szellemi szinten nem lehet teremteni, csak rombolni!!!
Meg kell várni a minőséget!
Nem akarok senkit semmiről meggyőzni, csak annyit kellene BELÁTNI, ha képes vagy, hogy Hajnal János sem, én sem, és még sokan mások sem fogunk csak úgy ész nélkül odaállni kétes kimenetelű, és nem tiszta szándékú önjelölt megvezetők mellé sem, de mögé sem! Nem együttműködési képességbeli hiányok miatt, hanem elvi megfontolásból.
Nem kísérletezhetünk, és nem vagyunk politikai szédelgők, hogy ha itt nem sikerült, átsétálunk oda. Alkalmas időben, alkalmas helyzetben, arra alkalmas emberekkel és helyen meg fog jelenni az a jogtudatos, szilárd elvi egységben összeszövetkezett tömeg, amelyik eredményes lesz. 
Ahogy az évszakok múlását sem lehet sürgetni, a gyümölcsök érését sem.

Ilona Fehérné/Facebook

Szólj hozzá!