Politikai elit műsor…

Képtalálat a következőre: „parlament ellenzék”

 

“Vajon, agyilag mikor jutunk el arra a fejlett szintre, mikor kollektíven ráébredünk a következőre: nincsen hazánkban tényleges ellenzék, nincs igazi népképviselet a kupola alatt, nincs valódi és felelősségteljes munka a parlamentben…
viszont van egy politikai elit, egy politikai maffia, amelynek tagja a fidesz, az mszp, az lmp, a jobbiik..és az összes magát civilnek hazudozó fb-s mozgalom, amelyek kizárólag a kritikus tömeget kötik meg!! Minden, amit a bő 29 éve hatalmaskodó politikai paletta bemutat magáról, az kamu…színház nekünk a pártok szembenállása, hogy megosszanak bennünket, hogy gyűlöletet keltsenek; hogy alapvetően sose ébredjünk rá, mekkora nemzetáruló rablás, gyarmatosítás folyik az országban, az , a monetáris háttérhatalom és belső gazdasági-, médiakör asszisztálásával!!

Tegye csak fel mindenki magában a kérdéseket: Mégis, hogyan sikerült közel 30.000 milliárd államadósságot felhalmozni úgy, hogy elvileg minden regnáló kormány mellett ott ült az “ellenzéki” oldal?? Hogyan sikerült lenyomni a torkunkon az alaptörvényt, mikor volt 8 hónapja az ellenzéknek hazudott oldalnak ahhoz, hogy drasztikusan ellenálljon??

vagy…

Miért maradtak el a kampányfogásnak kitűnő igazi elszámoltatások?

Mire fel titkosítgatnak KÖZSZOLGÁK (akiket mi bíztunk meg… mi a hatalom igazi tulajdonosai azzal, hogy ‘ügyvezetői’ legyenek az országnak) fontos adatokat, dokumentumokat, amelyekkel egymás seggét óvják, hatalmi pozícióikat védik?!?! Milyen alapon bocsájtható meg az, hogy egy csalásnak simán elfogadható “devizaügylet” miatt sorba hullanak ki emberek ablakokból, vagy kapnak lángra elkeseredettségükben?? (jogászoknak is hatalmas felelősségük van ebben, hiszen cinkos, aki néma)

Végezetül, milyen alapon fosztottak meg bennünket, európaiakat több évtizeden keresztül az európaihoz méltó létbiztonságtól, munkától, családtól, gyerekektől??? (hiszen nem mindenki potyogtatott felelőtlenül gyermeket ebben az élhetetlen környezetben) Vegyük már észre az ég áldjon meg bennünket! Ez a politikai elit műsora, amely összejátszott jogászokkal, médiával, gazdasági csúcsszereplőkkel; és rettenetesen megvezetnek bennünket minimum 29 éve.

Addig, amíg itt puffogunk egymásra mert az egyikre narancsos göncöt húztak, a másikra szegfűset…és kit tudja miféle kellékek vannak még a ruhatárban, addig pont annak a forgatókönyvnek felelünk meg, amit az elit készített; ami által teljesen ki tudja szipolyozni az országot!! Civilekként kell összefognunk, politikusoktól keményen elhatárolódva….különben belepusztulunk…”

Szólj hozzá!