Ez a lényeg!

 

A képen a következők lehetnek: 11 ember

 

-1989-

1989-ben az állami alaptörvényt a képviselők egy alkotmánymódosítással feltételhez kötött IDEIGLENES ALKOTMÁNNYÁ teszik (Magyarország Alkotmányának megalkotásáig) és benne LEMONDANAK az 1920 óta alkotmányellenesen gyakorolt képviselői szuverenitásról. (“minden hatalom a népé ….Az Országgyűlés a népszuverenitásból eredő jogait gyakorolva biztosítja a társadalom alkotmányos rendjét, “…)
Az ALKOTMÁNYOZÓ HATALOM innen kezdve a NÉPÉ, a képviselők csak alkotmányt MÓDOSÍTHATNAK, új alkotmányt nem alkothatnak!!!! (Mert nem az övék az alkotmányozó hatalom!!!) Tehát megnyílt a JOGI ÚT a nép számára, hogy a népszuverenitás elve alapján alkotmányozzon, és helyreállítsa az alkotmányos jogfolytonosságot. Vagy azt tegyen AMIT AKAR, de ezt SZABADON.
Ezt hallgatták el a politikusok és a jogászok a nép elől 1990-től.
Az lett volna a dolguk, hogy a gazdaság és a társadalom működtetése mellett felkészítik a népet az alkotmányozásra. Helyette szétlopták az államot, és kifosztották az országot (lehetőséget adtak egy külső pénzügyi magánhatalomnak, hogy kifossza az országot!!!!!!!!!)
És hogy a népnek ne is legyen lehetősége alkotmányozni, kísérletet tettek ennek megváltoztatására. Csak hát ezt a népszuverenitás elve és az ideiglenes alkotmány előírásai miatt JOGSZERŰEN NEM TUDTÁK MEGTENNI. Csak jogilag érvénytelen módon…
Erről szól az érvénytelen alaptörvény és a vele létrehozott, magyar államnak hazudott Magyarország nevű, a magyar nép felett jogellenes diktatúrát fenntartó “intézményrendszer” (amihez a magyar állam megszállt intézményeit használják fel).

-2011-

A képviselőknek akik felesküdtek 2011-ben – az ideiglenes alkotmányra, hogy az alkotmányos rendet megtartják –
NEM VOLT JOGUK se alkotmányozni (alkotmányozásra hivatkozva “alaptörvénykezni”) és főleg nem volt joguk az ideiglenes alkotmány hatályon kívül helyezésére kísérletet tenni!!!!!!!!!!
Tehát az 1100 éve jogfolytonos magyar állam továbbra is a(z ideiglenes nevén) Magyar Köztársaság, az állam alaptörvénye és ideiglenes alkotmánya továbbra is a 89-90-ben módosított 1949. évi XX. törvény.
Ezért a Magyar Állam érvényes és hatályos JOGA szerint a képviselők esküszegést és HAZAÁRULÁST követtek el, amikor megalkották az Alaptörvényt és kísérletet tettek a magyar állam megszüntetésére, és kizárólagos hatalmuk (diktatúrájuk) létrehozására. Ezért a magyar népnek nem csak joga, hanem alkotmánya szerint KÖTELESSÉGE fellépni ezen törekvéssel szemben!!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát a magyar állam hatályos joga nem csak azt teszi lehetővé (kötelezővé!) hogy a magyar nép felszámolja a képviselők által alkotmányellenesen létrehozott Magyarország nevű diktatúrát, hanem azt is, hogy megalkossa a NÉP (ideiglenes) Alkotmányát, azzal létrehozza az új, jogfolytonos, független és szabad Magyar Államot, amely állami szinten garantálja kívülre és belülre a nép önrendelkezési jogát….
Tehát NEM KELL TŰRNÜNK a népírtást, a kifosztásunkat és a kipusztításunkat, Alkotmányos Jogunk és Kötelességünk felszámolni ezt az alkotmányellenes diktatúrát.
Mert JOGILAG NEM LÉTEZIK!!!!!!!!
Csak hazugsággal és félrevezetéssel kényszerítették ránk, és csak addig működik, amíg hagyjuk, amíg NEM TESZÜNK ELLENE.
Amíg nem mondjuk meg, hogy mi az, amit HELYETTE, amit a felszámolása UTÁN akarunk….és amíg nem teszünk AZÉRT.

– Részlet Geri Tibor : Alkotmányos válság – 

Szólj hozzá!