A tüntetés pártiakhoz…

Képtalálat a következőre: „tüntetés”

A tüntetés pártiakhoz, akiknek mindegy miért, hol és hogyan, de kényszeresen legalább sétálni és üvölteni 
kell, mert nagyon fáj….

Akinek könyörgök, azt magam fölöttiként ismerem el. Ha egy gyerek kér a szülőtől, az rendben van. Ha a bugyuta tömeg könyörög egy illegitim maffia kamu kormányának, az nagyon nincs rendben. Az olyan, mintha az elítélt annak a hóhérnak könyörögne, hogy ne bántsa, akit azért fizetnek, hogy megölje. Szerinted a hóhér önálló vállalkozó? Alkalmazott? Szolga?! Szerintetek ki a hóhér gazdája?! Fizet neki annyit, hogy ne legyen számára kérdés, hogy mit tegyen?!
Szerintetek hány hóhér öli ma a magyarokat?!
Lehet arra reálisan számítani, hogy megmozduljon a hóhérok lelkiismerete?! Igen?! Nem?! Miért is tüntetsz?! Alázod magad?! Felfogod mit tesz, aki tüntet?! Felfogod, hogy milyen szánalmas?! El tudod képzelni, hogy a hóhérok gyűlésén kórusban sztorizgatnak, és röhögnek a tüntetőkön, s egyáltalán nem félnek, mert azt hiszik, hogy jó gazdájuk majd mindentől, a fokozódó népharagtól is megvédi őket?! Kell nektek statárium, kijárási tilalom, európai zsoldos csendőrség?! 
Akkor menjetek tüntetni!
Agy halottak vagytok, a nemzeti érdek ellen tevő megvezetett birkák?! Ahelyett, hogy értelmes emberhez méltóan élnétek a jogaitokkal?! 
A népbíróság nem könyörög. 
Kijelent, közöl, intézkedési jogkörét gyakorolva végrehajtatja a rendőrséggel a rend helyreállítását!
Minden ellenünk hozott életellenes intézkedést azonnali hatállyal megszüntetve az életünk védelméről fog első intézkedéseivel gondoskodni. 
Te melyik magatartást tiszteled jobban?! Mit és hogy akarsz tenni?!

Ez a kérdés, válasszatok!
Hajlandóak vagytok beállni a százezres jogtudatos népbíróság soraiba?! 
Maradtok egyenként kinyírható áldozatok?! 

Szervezkedünk, egymást tanító türelmes, megfontolt embereket várunk a népszuverenitás.hu oldal működtetői közössége soraiba. Akik képesek, és hajlandóak tanulni, és a cselekvési tervet megvalósítani. Akik kiállnak önmagukért és másokért. 
Akik nem egyéni, hanem közhatalmat akarnak és a közösségi vezetési módban hisznek.
Nem egy vezetőt várunk! 
A még hiányzó öntudatos emberekre, akik egyéni felelősségük tudatára ébredtek.
Az igazi vezetőket nem választani kell. Azok kiválasztódnak, azok, akik a közösen végzett munkában mindig élen, elöl jártak. 
Fogd fel! Tedd a dolgod! Ami rajtad múlik! Önmagadért, a családodért és a nemzetért. 
Ha ezt teszed, az Isten is megáld. 
Ha nem teszed, már az Isten se ment meg.”

Forrás / Facebook

Szólj hozzá!