Kedves Vadai Ágnes képviselő asszony önök hazudnak.

Képtalálat a következőre: „Vadai Ágnes”

 

Kedves Vadai Ágnes képviselő asszony már 2014-n bojkottálni kellett volna a választás. Milyen választási törvény alapján tartottak választásokat? Egy érvénytelen és semmis alaptörvény szerint? Ha az alaptörvény érvénytelen akkor minden ráépülő törvény érvénytelen. A választási törvény is érvénytelen.

Nincs miniszterelnök nincs kormánya  az országnak!

Nincs az országnak alkotmánya! Önök nem is képviselők. Hiszen minden képviselőnek a mandátuma 2014-n lejárt! Az utolsó demokratikus választást 2010-n tartották, meg ami a Magyar Köztársaság alkotmánya szerint volt megtartva. Önök hazudnak!

Nem értem miért vezetik félre a népet.Miért csapják be a szavazóikat

Orbán Viktor alaptörvénye törvénytelen, mert az Alkotmány tilalmát átlépte. Az Alkotmány nem tette lehetővé az alkotmányos rend megváltoztatását. Az Orbán-rendszernek nincs törvényes jogi alapja. Az alaptörvény alkotmányellenes. Ennél fogva érvénytelen. Magyarországon törvénytelen állapot van.

“a Fidesz törvényben akarja szentesíteni a választási csalást,

hogy a határon túli szavazatvásárlással az európai parlamenti választásokat is befolyásolni tudja.

Vadai hangsúlyozta, hogy a határon túliak az áprilisi országgyűlési választáson 2 mandátumról dönthettek a 200-ból, a jövő májusi EP-választáson viszont

2 mandátumról dönthetnének a 21-ből.

Ez egy szintlépés lenne az eddigi választási csalásokhoz képest, ami súlyosan sérti az európai magyarok választáshoz való jogát – emelte ki a politikus.

A DK felháborítónak tartja, hogy a Fidesz egy újabb választási csalás törvényesítésére készül – mondta Vadai.

A DK szerint Magyarország EP-képviseletéről csak és kizárólag a Magyarországok élt vagy élő embereknek van joguk dönteni.

A DK tiltakozik a választási csalás minden formája ellen, és nem fogja azt megszavazni a Parlamentben.”

Nyugati fény

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ!A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a Fidesz egy újabb választási csalás törvényesítésére készül. A DK szerint Magyarország európai parlamenti képviseletéről csak és kizárólag a Magyarországon élőknek kellene dönteniük – Vadai Ágnes, országgyűlési képviselő, frakcióvezető-helyettes🇭🇺🇪🇺

Zveřejnil(a) Demokratikus Koalíció dne Středa 24. říjen 2018

Szólj hozzá!