Szégyen ez az ember, gyalázat, amit művel.

Szégyen hogy a magyar nép tűri ezt a Felcsútról dezertált senkiházit. Szégyen hogy egy ilyen ember vezeti, az országoz, aki szerint az Alkotmánnyal kitörölheti a seggét…

Szégyen hogy azok az „ellenzéki” pártok, akiknek az volna, a feladatuk-kötelességük megakadályozzanak egy államcsínnyel hatalomra jutott államellenes köztörvényes bűnözőt!  Helyette engedték lezülleszteni az ország erkölcsi morálját. Egzisztenciális érdekeikéit szem előtt tartva!

De a legnagyobb szégyen az hogy a nép tűri ennek a varangykirálynak az ámokfutását.

„Azt mondják, minden nemzetnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel:” „csak az egészséges és művelt nemzetnek lehet a szabadsággal párosuló jó kormányzata… a műveletlen nemzet, vérezzen is el érte forradalmakban, a szabadságot és jogot el nem nyerheti, hanem újra meg újra megcsalhatják s az önkényuralom alá hajtják. Az erkölcsileg romlott nemzet, még ha akár művelt is, romlottsága az önkényuralom újra szerencsétlen állapotába juttatja.“

(Bohumil Dolezsal)

 

 

Képtalálat a következőre: „szégyen ez az ember”

Magyarország egy alkotmányos válság, mert abszolút királyságként működik, demokrácia néven, ahol még a saját alaptörvényüket sem tartják be. Nem az alaptörvényhez igazodik a törvényhozás és a kormányzás, hanem fordítva: az alaptörvényt igazítják Orbán személyes akaratához. Megint bejelentette, hogy módosítják az alaptörvényüket, mert valami ütközne vele. Nincs az alaptörvénynek kontroll és korlátozó funkciója. Magyarországon nincs állam.

Képtalálat a következőre: „Alkotmányos válság”

Ami működik, az egy maffia által elfoglalt és irányított közigazgatás, ami csak azért nem derül ki feketén-fehéren, mert egy tál lencsén megvásárolta a magukat ellenzéknek nevező hazaáruló gazembereket, akik ezt nem mondják ki, hanem legitimálják. Ez a paprikajancsi akarja Európát is erre a mintára formálni. Elmebeteg, aki elhiszi, hogy mindennek olyannak kell lennie, mint amilyen szörnyeteg és beteg önmaga. Menjen most már végre orvoshoz.

Orbán egy puccsista, aki a fasizmust nevezi kereszténységnek és demokráciának. Mészáros Lőrinccel, Kósával, Rogánnal, Szijjártóval a háttérben akar több száz éves demokráciákat tanítani arra, hogy mi a demokrácia. Ő, aki felszámolta a felekezeti egyenjogúságot, a sajtó olyan mértékben szabad, ahogy ő megengedi, az ellenzéknek nincsenek jogai, a tudomány, az oktatás szabadsága megszűnt, tudományos szakokat tilt be, s magánegyetemeket zárat be, tanszabadság nem létezik. Minden gazdasági eszköz és gazdasági hatalom a kezében van, a civileket üldözi, a magánélet és a civil szabadság megszűnt. Próbáljon valaki olyat, ami neki nem tetszik.

Képtalálat a következőre: „Alkotmányos válság”

 

Orbán hatalomátvételre készül májusban, és ha most nyer, az üzenet az európai választók felé, hogy Orbán és náci programja vállalható, szalonképes. Az operáció nem halasztható, mert a beteg meghal, ha ezt a rákos daganatot ki nem vágják belőle. Már 2011-ben kellett volna megtenni legkésőbb, de mindig jobb későn, mint soha. Orbán a nácizmus programját kínálja Európának, “kereszténynek” nevezve a jogfosztást, az elnyomást, az emberi jogok és az emberi méltóság lábbal tiprását. Istengyalázás minden szava.”

 

Szégyen ez az ember, gyalázat, amit művel. Szégyen a magyarokra, szégyen Európára.

Bartus László

“Szégyen ez az ember, gyalázat, amit művel.” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. “Elég volt az egyéni érdekekből, ne a hatalom és pénzéhség vezesse a nép vezetőit, legyen szó akár politikusokról, akár egyháziakról”
    Ferenc pápa

    Válasz

Szólj hozzá!