“Az a politikai rendszer, amelyik nem hajlandó tárgyalni az csak önmagának tehet szemre hányást, ha rálőnek!”

 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

Drága Viktor

Eltelt pár  év… Mennyi is harminc? Amikor még liberális Viktor  voltál  vagy már akkor sem voltál liberális Győri Gábor? Tudja a fene  hány lelked meg jelmezed van  neked. Egy biztos rendelkezel egy párral, hiszen te  magad vallottál erről. “Mindig volt egy skizofrén hajlamom, képes voltam teljesen kívülről szemlélni magamat.” Azt már  nem tudom elképzelni hogyan, szemléled saját  magadat  egy biztos amire  kiszemeltek azt véghez is vitted. Miközben bő nyállal kommunistáztál arról nem beszéltél  hogy az elvtársak veled ás általad mentették át magukat a hatalomba. Teljesítetted Viktor. Olyan jól hogy közben szétraboltátok az országot. Dögkeselyűként martátok szét ezt a virágzó kis hont. Élőszőr liberálisként lettél nem vagyonos ember aztán konzervatív utána meg keresztény demokrataként. Legutoljára azt  olvastam, hogy il liberális vagy. Tudod Viktor ahonnét  én jövök azt szokták mondani az árulónak  csak a jelmeze  változik a jelleme soha! Azon gondolkoztam még  milyen könnyű megvezetni ezt a népet, mert te Viktor  úgy megvezetted őket, ahogyan azt kell. Igaz, ami igaz te szóltál Ne figyeljenek arra, amit mondok. Megtették nem figyeltek. Ezért tehetted azt  meg amit megtettél. Mert te már régóta dédelgetted azt a fajta álmodat, hogy király leszel, akinek a kezében összpontosul a hatalom. Neki is láttál 2002-n már létre hoztad  a polgári köröket aztán ebből létre jött a Jobbik. Ennek a segítségével 2006-n már törvényesen megválasztott rend erőszakos megdöntésébe kezdtél a Gabival, aki ezt be  is vallotta!

“„Mi előkészítettük a kormány elkergetéséhez a talajt, de Orbán gyáva volt, nem élt a lehetőséggel” – értsd: nem merte a parlamentből kizavarni a kormányt, és „forradalmi úton” átvenni a hatalmat. Az október 23-i véres ütközet a jobboldali Fidesz és a szélsőjobboldali Vona vezette gárda előre eltervezett, összehangolt akciója volt.”

Szóval ez egy előre megtervezett akció volt az általad létrehozott kutyáiddal. Aztán 2010-n, amikor a fülkeforradalom nevű akciódal  csalással kerültél  hatalomra. Ott már elhatároztad, hogy te onnét többet el nem mozdulsz. Az alkotmányozás nem volt a Fidesz választási programja között még is neki láttál. Holott erre  nem volt felhatalmazásod, mert te a Magyar Köztársaság alkotmányára tettél esküt. De hát ezt te már régen tervezted.

„amikor azt látom, hogy ezzel a jogrenddel azt lehet csinálni, ami ma történt, akkor erősödik bennem az indulat és a hajlam, hogy nemhogy jogszerűen kell cselekedni, hanem hogy ha kell, akkor a jog ellenében.” (Orbán Viktor 1998)

262 hazaárulóval létrehoztad a saját jogrendedet az alaptörvény nevezetű valamit. Csakhogy ez a jogrend  közjogilag érvénytelen.

Alkotmány elleni puccsal bénítottad meg azok kezét akik  megakadályozhatták  volna a jog eszközeivel. Államcsíny történt egyetlen egy puskalövés nélkül szálltad meg az országot. Itt az ellenzéki pártok abban voltak bűnösek, hogy hallgattak  és  nem léptek fel ellened pedig  nekik alkotmányos kötelességük lett volna ezt  megtenni. Amit a mai napig nem tettek meg  hanem belesimultak ebbe a diktatúrába. Abban reménykedve  hogy  majd a parlamentben belülről szétverik ezt az egészet. Pedig csak még jobban belegabalyodnak, mint a légy a pók hálójába.

Abban reménykedem, hogy ez a nép rájön arra, hogy ezt az átkot, amit Orbánnak hívnak, csak egyféleképpen győzhetik  le a saját fegyverével. Élni kell a  joggal, azzal a joggal, amit Orbán nem tudott teljesen szétverni. Az pedig nem más, mint az hogy helyre  kell állítani az alkotmányos rendet. Csak hogy ehhez emberek kellenek, akik megértik azt, hogy nem tüntetések kellenek amit  diktatúra engedélyez  hanem jól összehangolt ellenállás! Az egész ország területén. Erre  van szükség nem Tüncikékre  járni ahová a szakszervezetek és az Orbánt kiszolgáló ellenzéki látszat ellenzéki pártok kirángatják a szimpatizánsaikat, Sem a szakszervezetek által létrehozott  kamutüntetések, hiszen Orbán  ha  jól olvastam 600 millióval vásárolta meg a szakaszeveteteket. Szóval emberek vagy ellenállókká váltok  vagy megsemmisültök az Orbáni alaptörvény által. Mert ezek  törvényekkel gyilkolnak nem golyóval!

Te döntesz, élsz  vagy félsz?

Szólj hozzá!