Felhívás! A Magyar Köztársaság Országgyűlése ellenzéki képviselőihez!

Tisztelt Ellenzéki Képviselők!

Képtalálat a következőre: „Ellenzéki képviselők”

Kicsit későn ébredtek, de örülünk, hogy végre felébredtek. Ha majd magukhoz is térnek, akkor mi – az Önök megbízói – szívesen megbeszéljük Önökkel, hogy mit kell közösen tennünk ebből a helyzetből való kilábaláshoz. Ehhez azonban először a tűz oltásához, a Magyar Köztársaság Alkotmányának megvédéséhez, a Magyar Köztársaság államának megtartásához sürgős lépéseket kell tenni, és ezt CSAK ÖNÖK, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének általunk, a nép által választott képviselői tehetik meg.

 

Ki kell mondják az Alaptörvény jogi érvénytelenségét, mert a Fidesz-KDNP képviselői alkotmányellenesen, a nép nélkül – a nép felhatalmazása és részvétele nélkül – alkották meg azt.

Ki kell mondják, hogy a Magyar Köztársaság Alkotmánya hatályban marad, mert annak hatályát csak a nép szüntetheti meg, a képviselők ehhez nem rendelkeznek alkotmányos joggal és felhatalmazással, és nem is tettek ilyen lépést, nem hoztak ilyen döntést, ami ezt eredményezhetné.

Ki kell mondják, hogy Magyarország 1947-es párizsi békeszerződésben megállapított határán belül élő nép állama 2012. január 1 után is a Magyar Köztársaság, és annak alaptörvénye a Magyar Köztársaság Alkotmánya!!!

 

 

Ha Önök, ellenzéki képviselők tenni akarnak az Orbán-rendszer ellen, akkor kérjük, ne legyenek Orbán képviselői által alkotmányellenesen létrehozott Magyarország nevű állam, hatalom által „kinevezett” – nép által meg nem választott – képviselői.

Ne mondjanak le a Magyar Köztársaság Országgyűlésének képviselői mandátumáról,mert azzal kilátástalan helyzetbe hozzák a magyar népet!!!

Önök biztosíthatják, hogy a Fidesz ne tudja erővel és hatalommal – mert joggal nem tudja – elsöpörni azt a Magyar Köztársaságot, mely alkotmányában biztosítja a népszuverenitás érvényesülését, a nép hatalmát. Hogy ezt hogyan lehet valóban is érvényesíteni, hogyan kell megalkotni végre a nép hatalmát biztosító alkotmányt, azt utána ráérünk majd megbeszélni. Most a Magyar Köztársaság alkotmányát és államát kell megvédeni, és ezt MOST csak Önök tehetik meg!!!

 

Kérjük nőjenek fel a feladathoz, értsék meg végre a felelősségüket, és tegyék a kötelességüket. Védjék meg a népet, a nép alkotmányos rendjét, a nép emberi és (állam)polgári jogait, és a nép hatalmát egy diktátor leendő hatalmától.

 

Budapest, 2011. december 18.

 

Egységfront mozgalom

Forrás: Geri Tibor/Facebook

Szólj hozzá!