Rendszerváltásra van szükség nem kormányváltásra!

 

Nem található automatikus leírás.

Milyen törvények alapja volna a kormányváltás? Egy közjogilag érvénytelen államcsíny által létre jött jogrend szerint? Elgondolkozott mát valaki mit jelent ez? Folytatná valaki ezt az egészet e csak egy másik párt zászló alatt, akik elismerték ezt az egész törvénytelenséget, ami által a Fidesz korlátlan hatalomra tőrt. Egy kormányváltás pont olyan alkotmányellenes volna, mint az az alaptörvény, mint ami alatt a Fidesz kiépítette a korlátlan hatalmát és jogfosztottá tette a magyar népet függetlenül párt hova tartozás nélkül! Egy kormányváltás alkalmával egy másik párt törne korlátlan hatalomra! Ezt az egész „halva született alaptörvényt” el kell taposni. Vissza kell állítani az alkotmányos rendet. Nem folytatni az alkotmányellenesség tevékenységet. Mert egy kormány váltás ugyanúgy egy alkotmányellenes jogrend alapja volna! Ezért kell Rendszert váltani és nem kormányt! Az alaptörvény közjogilag érvénytelen, joghatás kiváltására alkalmatlan!

“Magyarország” nevű állam nem is létezik, vagyis nem lehet a magyar állam, a magyar állam továbbra is az ideiglenes nevét viselő Magyar Köztársaság.

Az új, 2012. január 1. utáni törvények és módosítások egyik magyar állampolgárra sem vonatkoznak, azok betartását senki sem várhatja el!

A 2011-es alaptörvény, amivel létrehozták a “Magyarország” nevű diktatórikus fantomállamot, a magyar állam jogán érvénytelen!
Az alkotmány több pontját is megsértette, vagyis több okból is érvénytelen.
De leginkább azért, mert a 262 képviselő a nép bevonása nélkül hozott létre egy új államot, amihez egyszerűen nem volt joga!

Emiatt nem érvényes, és nem helyezheti hatályon kívül sem a Magyar Köztársaság államot, sem pedig annak hatályos alkotmányát, ami egyben állami alaptörvény is.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás és szöveg

Mivel a képviselőink 2014-ben és 2018-ban is hazugságra és megtévesztésre építve rendeztek választásokat maguknak egy érvénytelen államban, így korábbi, még érvényes mandátumuk a Magyar Köztársaságban már lejárt!
Vagyis teljességgel illegálisan BITOROLJÁK a hatalmat felettünk! (ÁLLAMCSÍNY, de csak azért, mert a PUCCS fegyveres átvételt jelent, ez pedig megtévesztés alapú) “Magyarország” nevű állam nem is létezik, vagyis nem lehet a magyar állam, a magyar állam továbbra is a Magyar Köztársaság.

Az új, 2012. január 1. utáni törvények és módosítások egyik magyar állampolgárra sem vonatkoznak, azok betartását senki sem várhatja el!

Szólj hozzá!