Ki kivel van?

Képtalálat a következőre: „szólásszabadság”

 

“Magyarországon alkotmányellenes államcsíny történt, a hatalom kizárólagos birtoklása elleni fellépés az alkotmányosság védelmét jelenti, és törvényes. Ez azt jelenti, hogy az ellenzék pártjainak fel kellene szólítaniuk a lakosságot, hogy a kizárólagos hatalomgyakorlásra létrehozott törvényeket hagyják figyelmen kívül, és ne engedelmeskedjenek azoknak.”

(Vörös Imre alkotmánybíró 2012.november)

 

Fél órát kértem, de amikor megtudták, hogy mit akarok mondani, azonnal lecsökkentették 5 percre, ami nyilvánvalóan kevés ahhoz, hogy úgy mondhassam el, hogy meg is értsék.

Egy darabig ment a tanácstalanság, hogy ki mit szóljon, mert a pártemberek még nem érkeztek meg, azért a kínos helyzet feloldásaként mikrofonhoz kértek.

Elkezdtem mondani:
——————————–
“2016-ban, amikor a hatalom bitorlói országos ünnepségeket szerveztek az Alaptörvény elfogadásának 5. évfordulójára, ezt még az ő kamu “magyar közlöny”-jükbe is betették.

Mi, az Alkotmányos Ellenállás önszerveződés szervezésbe fogtunk, hogy a szabadtéri ünnepségek fölé drónokat küldünk, amelyekről két nyelven tájékoztatjuk a résztvevőket és a meghívott (külföldi) vendégeket arról, hogy mindenki át van verve, ez a “Magyarország”-nak hazudott állam nem is létezik, a törvényes magyar állam a Magyar Köztársaság, és Orbán nem is miniszterelnök.

A hatalom bitorlói visszavonták az ünnepségek szabadtéri megtartását, és zárt körben, a parlamentben ünnepeltek.

Ha érdekel titeket, akkor később elmondom, hogy miért.”
———————————-

Ebben a pillanatban léptek felém, hogy elvegyék tőlem a mikrofont, pedig az 5 percből csak kb. 2 perc telt el. Állítólag azért, mert a DK hívők zavargásba kezdtek.

Ezután a különböző pártvezetők “miniszeterelnökünknek” nevezték Orbánt, és szemrebbenés nélkül hazudták mind, hogy ellenállnak, visszaállítják a Magyar Köztársaságot, miközben a molinónk ott feszült amin látszott, hogy a jelenlegi magyar állam a Magyar Köztársaság, ami nem csak jogilag bizonyított tény, hanem maguk a hatalom bitorlói is visszaigazolták, hogy ettől félnek a legjobban.

Mi történt?

Belém folytották a szót, mert lebuktattam volna őket, hogy hazudnak. A híradásokból eltüntették a molinó képét, sőt még kettőnket is, akik tartottuk a magasba!

A résztvevőket megsétáltatták, utána szétoszlatták őket, vissza már nem mertek jönni a kiindulási pontra, mert arról volt szó, hogy ott megkapom a fél órát, vagy akár többet is.

Így higyjetek ti a DK, az MSZP, az LMP, és más jöttment hazudozó párt vezetőinek, mert nem csak a győriek ilyenek, hanem a többiek is.

Bende István /Facebook

2018.12.21

Szólj hozzá!