Érdemes tiszta vizet önteni a pohárba.

Nem található automatikus leírás.

 

Mivel számtalan helyen lehet találkozni az “ellenzéki” 5 pontos követeléssel, érdemes tiszta vizet önteni a pohárba.

Mivel az Alaptörvény érvénytelen, 7 éve, 2012. 01. 01. óta a magyar állam megszállás alatt van a képviselők által létrehozni kívánt ál-állam szervezett magánhatalmi szervezetével, amit megtévesztésül “Magyarország”-nak neveztek el. A magyar állam továbbra is a Magyar Köztársaság, ahol azonban érvényesen 2012. 01. 01. óta senki nem tud törvényeket hozni. Így a rabszolgatörvény jogilag nem is létezik. A részletes bizonyítás itt olvasható elismert alkotmányjogászok alapján:
https://alkotmanyos-ellenallas.com/…/jogi_allasfoglalas_201…

Az 1. pont azt hiteti el az emberekkel, hogy a rabszolgatörvény valós, hatályos, holott ez hazugság! A rabszolgatörvény az összes többi törvénnyel együtt, amit 2012. 01. 01. óta hoztak, érvénytelen, joghatás kifejtésére alkalmatlan, mert nem a magyar állam törvényei alapján született. Pont annyit ér jogi szempontból, mint ha te magad írtad volna otthon, és a család kézfeltartással szavazta volna meg.
Nem létező törvényt pedig nem kell, nem is lehet visszavonni.

A 2. pont ebből a szempontból csak elterelés.

A 3. pont szerinti független bíróságot ebben a diktatúrában nem lehet megvalósítani, ahhoz vissza kell állítani a Magyar Köztársaság jogrendjét, tehát ez a pont is az emberek félrevezetését éri csak el.

A 4. pont még nagyobb hazugság, ugyanis az EU tagja a Magyar Köztársaság, nem a magát “Magyarországnak nevező szervezett magánhatalom. Ezt igazolja a Magyar Közlöny 2011. évi 166. száma, amiben az Alaptörvény első szövege található. Ez kijelenti, hogy ez a magánhatalom nem jogfolytonos a Magyar Köztársasággal. A “Magyarország” nevű szervezet egyrészt nem állam, másrészt a jogfolytonosság hiányában még akkor sem lenne az EU tagja, ha állam lenne.
A Magyar Köztársaság tagja az EU-nak, és a Lisszaboni Szerződés értelmében kötelező jelleggel tagja az Európai Ügyészségnek. Ha valaki azt akarja elérni, hogy a”Magyarország” nevű szervezet belépjen az EU ügyészségbe, akkor azzal azt akarja legitimálni, hogy ez a “Magyarország” nevű szervezet tagja lehessen az EU-nak. Ez azonban nem jöhet létre, mert a maffia nem állam, az EU tagja pedig a TAGÁLLAMOK, nem a tagországok!

Ezért mind ez a pont, mind az aláírásgyűjtés az EU ügyészséghez való csatlakozáshoz egy aljas félrevezetése az embereknek.

Az 5. pont problémája azonos a 3. pontban leírtakkal.

Alkotmányos Ellenállás Miskolc

Szólj hozzá!