Ha utcára akartok menni, menjünk…igen, menjünk, a cél a 2011.12.31.-i jogrend szerint a Magyar Köztársaság újraindítása!

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember

Velük kollaborálnak a mai napig a politikusok, jogászok ( tisztelet a KIVÉTELNEK, ÉS EGYRE TÖBBEN LESZNEK ), mozgalmak ( akik jogot kerestetnek egy törvénytelen rendszerben ), álcivilek, MÉDIA ( MIND…OLGICÁTOK IS ), CELEBEK

ELÉG VOLT!

Ha utcára akartok menni, menjünk…igen, menjünk, a cél a 2011.12.31.-i jogrend szerint a Magyar Köztársaság újraindítása! Vigyázz, más nem lehet, mert az ALKOTMÁNYUNK VÉD!
TITKOSÍTÁSOK FELOLDÁSA ( lesz nagy csudálkozás ), TELJES ELSZÁMOLTATÁSA A POLITIKAI RISZAPITSCHÁKNAK ( ettől félnek a legjobban, ezért a nagy kuss es mellébeszélés ).
Vigyázz!!!! “Kormányváltásnál” ugyanez a bagázs marad, HÁTTÉRBEN, hiszen szimbiózisban élnek egymással!

ÉRVÉNYTELEN ALAPTÖRVÉNY HELYETT VÉGRE ALKOTMÁNYOS RENDET!

MÁR CSAK A NÉPNEK VAN JOGA!
AZ ALKOTMÁNYOZÓ HATALOM IS A NÉPÉ, NEM ÖNJELÖLTEKÉ, AKIK MOST HIRTELEN ALKOTMÁNYOZNI AKARNAK…LEHET ELTAKARODNI NEKIK IS A KÖZÉLETBŐL!
Nézzük a kollaboráns pártokat, ami bizonyítja, hogy részesei voltak a hazaárulásnak.

JOBBIK és a HAZAÁRULÁS:
(Máté Tamás és Geri Tibor írásai alapján)

A Fidesz megalkotta az Alaptörvényt, de nem alkotta meg hozzá azt a törvényt, amivel hatályba tudott lépni, hiszen az Alaptörvénynek semmi köze nincs az alkotmányhoz, ezért önmaga nem elég ahhoz, hogy hatályon kívül lehetett volna helyezni vele az alkotmányt. Kellett egy hatályba léptető átmeneti rendelkezés – ez volt Magyarország Alaptörvényének Átmeneti Rendelkezései nevű törvény. Ezzel helyezték 2011. december 30-án alkotmányellenesen hatályon kívül az alkotmányt, mert ha az alkotmány hatályban marad, akkor az alaptörvény vagy érvénytelen vagy alkotmány ellenes lenne.

Vagyis ezen törvény nélkül – amit a Jobbik 29 képviselője megszavazott – nem léphetett volna hatályba az Alaptörvény. Tehát a Jobbik – miközben nem lett volna szükség a szavazatára – demonstratívan megszavazta az
alkotmányellenes, ezért érvénytelen módon megalkotott törvényt, amivel hatályon kívül akarták helyezni az alkotmányt.

Vagyis a Jobbik a többi ellenzéki párthoz hasonlóan nem ELTŰRTE az Alaptörvény megalkotását, hanem RÉSZT VETT annak megalkotásában!!!

Különbséget csak azok tudnak tenni, aki értik a büntetőjog bűnösségi alakzatai közt a különbséget.
Mert míg az ellenzéki pártok csak belenyugodtak egy bűncselekmény bekövetkeztébe (amit meg tudtak volna akadályozni) addig a Fidesz és a Jobbik képviselői – egyenes szándékkal (dolus direkt) – előre megfontoltan, csoportosan követték el a magyar történelem politikus által elkövethető legsúlyosabb tettét.
Meg akarták szüntetni egy nép ezer éves államát és alkotmányos rendjét!

Nem az Alaptörvény a lényeg. Mert az önmagában egy érvénytelen jog, nem alkalmas arra, hogy jogi erejénél fogva hatályon kívül helyezzen egy alkotmányt.
Az igazi aljasság az Átmeneti Rendelkezések volt, mert a képviselőnek nem csak ahhoz nincs joga, hogy ÚJ alkotmányt alkosson, de ahhoz se, hogy alkotmányt megszüntessen.
Márpedig a Fidesz és a Jobbik képviselői EZT TETTÉK.
Miközben azt hazudják magukról, hogy ők a magyarok (és az alaptörvény zárószavazásakor “Áruló nem leszek!” feliratú transzparenssel csinálták a “cirkuszt a népnek”), létrehoztak egy pénzügyi magánhatalom által irányított diktatúrát Magyarország névvel.
Ez a két törvény EGYÜTT eredményezte a diktatúra létrejöttét. Aminek a második – fontosabb – felvonásában a Jobbik is RÉSZT VETT.

A Fidesz és a Jobbik hozták létre a diktatúrát, és ezzel tettesként elkövették az esküszegést és a hazaárulást.

A többi képviselő meg ezt eltűrte, és ezzel társtettessé vált a hazaárulásban.

Magyarország Alaptörvényének Átmeneti
Rendelkezéseinek megszavazása

2011.12.30.12:06:00

JOBBIKOS IGEN SZAVAZATOK:

Balczó Zoltán Jobbik
Balla Gergő Jobbik
Bana Tibor Jobbik
Baráth Zsolt Jobbik
Bertha Szilvia Jobbik
Bödecs Barna Jobbik
Endrésik Zsolt Jobbik
Farkas Gergely Jobbik
Gyöngyösi Márton Jobbik
Hegedűs Lorántné Jobbik
Hegedűs Tamás Jobbik
Jámbor Nándor Jobbik
Kepli Lajos Jobbik
Dr. Kiss Sándor Jobbik
Korondi Miklós Jobbik
Kulcsár Gergely Jobbik
Dr. Lenhardt Balázs Jobbik
Mirkóczki Ádám Jobbik
Németh Zsolt Jobbik
Dr. Nyikos László Jobbik
Rubi Gergely Jobbik
Schön Péter Jobbik
Dr. Staudt Gábor Jobbik
Szabó Gábor Jobbik
Szilágyi György Jobbik
Varga Géza Jobbik
Volner János Jobbik
Vona Gábor Jobbik
Zagyva György Gyula Jobbik

Forrás:Ottó Lincmaier

Szólj hozzá!