Nyílt Levél: Jakab Péternek

A képen a következők lehetnek: 5 ember, álló emberek és szöveg

Tisztelt Jakab Péter úr

Szeretném megkérdezni öntől önök hol voltak, amikor 2011-n megszavazták az Orbáni alaptörvényt? Szeretném tudni akkor kinek az oldalán álltak. Mert nekem úgy rémlik, hogy az ön pártja volt az, aki támasz volt abban, hogy ezt az alkotmányellenes alaptörvényt megszavazzák. Önök voltak azok, akik segítettek a Fidesznek abban, hogy jogfosztottá tegyék ennek az országnak a népét. Elnézem a közszereplését és értetlenül állok az előtt hogy milyen szolidaritással áll a munkások mellett. Tudja, Jakab úr azért tartom állságodnak aljasul hazugnak ezt az egész színdarabot, amit ön és önök művelnek ezzel a néppel, mert itt nem a rabszolga törvény ellen kell tiltakozni. Hanem az ellen, aminek a segítségével az egész népet rabszolgává tette a Fidesz 2012.01.01-én.Nem értem miéért jó hallgatnak? Miért hallgattak önök erről? Pedig tudták, hogy az Orbáni alaptörvény illegitim (érvénytelen törvénytelen) ha pedig az, akkor miért tartottak be egy érvénytelen törvényt? Egyáltalán egy illegitim kormány hogyan alkothat törvényeket? Nem furcsa? De erről ön is nagyon hallgat, hallgatnak, mert nagyon jól tudják, hogy ez az Orbáni alaptörvényt nem a nép alkotta meg nem a nép szavazta, meg akié a hatalom, hanem 262 országgyűlési képviselő, amiben az ön pártja is résztvevő volt. Hagyjuk a mellék zöngéket, mert mindenki tudja miért segítették a Fideszt mindenben. Az is nyilván való hogy az ön pártja volt a felelős a TV székház ostromért 2006.-n. Hiszen ezt Vona Gábor párttársa elismerte nyilvánosan, hogy puccsot akartak Orbán Viktor megbízásából végre hajtani. Jakab úr én nem vagyok jogász  én egy senki vagyok. De azt tudom, hogy ezt úgy hívják alkotmányos rend erőszakos megdöntése. Ami állam ellenes bűncselekmény. Mint ami 2011.-n megtörtént államcsíny és alkotmány elleni puccs. Aminek a segítségével a Fidesz állampárt és a szövetségesei tönkre tették az embereket. Erről miért nem beszél? Ön hol volt akkor Jakab úr? Hol volt ön nyolc éven keresztül? Ön nem látta mi történik ebben az országban az ön pártja által is megszavazott alaptörvény segítségével? Nem látta mit művelnek a rokkantakkal, a deviza hitelesekkel, a magánnyugdíj pénztárosokkal a trafikosokkal és megannyi gyalázatos embertelen törvényekkel Jakab úr ön nem vette észre nyolc éven keresztül, hogy ez a Fidesz nevű állampárt törvényekkel gyilkol nem fegyverrel? Milyen túlóráról tetszik, magyarázni miféle nem létező törvények mögé bújnak önök? Azt gondolja, hogy ez felmentést ad a „zemút nyóc év” történései alól? Ön azt gondolja, hogy a hazaárulásért, ejnye, hejnye, jár majd? Ezt nem csak öntől kérdezem, hanem minden olyan képviselőtől, akik segítenek ennek a gennyes rendszernek. Mert ezt a rendszert önök tartják életben méghozzá azzal, hogy betartanak egy olyan jogrendet, ami közjogilag érvénytelen jogalkotásra aalkalmatlan. Tudja most egy kicsit elmosolyodtam egy dolgon ön most közszereplőnek tartja magát vagy képviselőnek? Mert  ha közszereplő, akkor nem jár a képviselői fizetés. Mondjuk képviselőnek is elég nehéz önt szólítani, hiszen itt 2014.-óta egyetlen képviselőnek nincs érvényes mandátuma. Hogy is volna egy érvénytelen jogrend alatt született választási törvény alapján nem is lehet érvényes mandátuma. Szóval ön most képviselő? Mert akkor öntsünk, már tiszta vizet a pohárba érvénytelen mandátummal ön kit képvisel? Ha pedig közszereplő, akkor miért vesz fel képviselői javadalmazást? Azt sem értem, hogy ezek után ön most kit képvisel? Nem volna egyszerúbb befejezni ezt a színjátékot? Nem lenne egyszerűbb helyre állítani az alkotmányos rendet? Nem lenne egyszerűbb egy alkotmányozó nemzetgyűlést tartani és  a nép megalkotná a saját alkotmányát? Mert ha ön és önök valóban a népért küzdenének, akkor nem egy mondva csinált nem létező törvény ellen emelnék fel a hangjukat. Hanem az egész érvénytelen alaptörvény ellen.

Tisztelettel: Laska Veronika

Szólj hozzá!