Orbán Viktor nem a magyar állam miniszterelnöke

 

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Minden itt felemlített disznóság egyetlen mozdulattal megelőzhető lett volna, illetve a továbbiakban megakadályozható lenne, ha nem lenne benne a disznóságban az összes párt, kivétel nélkül.

Az Alaptörvény érvénytelensége következtében a félrevezetésként “Magyarország”-nak hazudott állam jogilag nem jött létre, csak egy bűnszervezet azt a látszatot kelti saját magáról, mintha a magyar állam lenne.

Az érvényes és hatályos magyar alkotmány jelenleg is a Magyar Köztársaság Alkotmánya, és a törvényes magyar állam a Magyar Köztársaság.

Ennek megfelelően Orbán Viktor nem a magyar állam miniszterelnöke, csak a saját magánállamáé, a “Magyarország Kormánya” nem a magyar kormány,és az “országgyűlés” nem a magyar országgyűlés.

  1. január 1. óta minden új jogszabály érvénytelen. Az érvénytelen jog alkalmazását csak erővel (adminisztratív és fizikai) lehet kikényszeríteni, és ezt meg is teszik, de ettől még törvénytelen.

A “Magyarország”-nak hazudott magánállam nem tagja az EU-nak, mert annak a törvényes magyar állam a tagja, stb.

Na, ha Hadházy Ákos tényleg bátor, akkor vesse ezt fel a törvénytelenül működő “országgyűlésben” és szembesítse őket azzal, hogy jelenleg folyamatosan súlyos bűncselekményt követnek el.

Az Alaptörvény érvénytelenségének rövid jogi bizonyítása:
http://www.magyar-allam.com/…/pub/ErvenytelenAlaptorveny.pdf

A törvényes magyar állam hivatalos képviselete:
http://www.magyar-allam.com

Bende István‎ 

  1. május 25.

 

 

“Orbán Viktor nem a magyar állam miniszterelnöke” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!