Érted-e az Alkotmányos Ellenállás lényegét?

A képen a következők lehetnek: 1 személy

 

Az Alkotmányos Ellenállás tudatos tagjai felismerték a hatalmat bitorló megszállók gyenge pontját.

Ők a hatalmukat a fizikai világ szellemi síkján gyakorolják, ami nem más mint a tudat befolyásolásának szintje, és ezen a szinten is győzhetők le. Ezt a szellemi síkot nem szabad összekeverni a spiritualitással!

Minden fejben dől el. Gondoljatok arra például, hogy két azonos képességű sportoló esetében annak, akinek van önbizalma minden sikerül, akinek nincs, annak meg semmi. És ez fejben dőlt el, nem a fizikai megvalósítás szintjén.

A megszállók terve ördögi, azt felfogni is folyamat, a tudatosodás része. A tüntetések (1.0, 2.0, 3.0, stb) mind eredménytelenek voltak és lesznek, mert a hatalom gyenge pontját erősítik. Nem véletlen, hogy semmilyen körülmények között nem kaptunk szót, és a média még a molinónkat is kivágta a híradásokból, még azt is, amivel szándékosan a kamera előtt mentünk el.

Mit gondoltok?

A tömegtől féltek, amit simán közvetítettek, vagy a molinótól? Az erőtől féltek, vagy a gyenge pontjukra rámutató információtól?

Na erre mondom én azt, hogy a szellemi síkon (még egyszer mondom nem a spirituális, hanem a gondolati, tudati) gyakorolják ők a törvénytelen hatalmukat, ezért ezen a síkon győzhetők le. Ők a leleplezéstől félnek a legjobban. Ehhez kell a tudatos tömeg.

A tudatos tömeg az, amelyben az emberek tisztában vannak a helyzettel, és azzal, hogy miért vannak ott (a megoldás lényegével). Ugyanaz a céljuk: a hatalom leleplezése, az önrendelkezés visszavétele. Tehát a céljuk közös, nem pedig egyéni (jobb oktatás, eü, fizetés, munkaidő, stb).

A hatalom gyenge pontja, amit a terjesztett poszt és videó címe velősen (kissé populárisan) megfogalmaz:

Orbán nem is miniszterelnök.

Amikor ez mindenki számára nyilvánvalóvá válik (az összes okával és következményével együtt), akkor vége a játéknak.

Gondolkodj!

Amikor a valóság az, hogy nincs is kormány, és ennek a köztudatba kerülésétől félnek, olyan szinten, amit elképzelni sem tudsz, akkor a nem létező miniszterelnökhöz, miniszterhez, stb. írt nyílt levelek, petíciók, ellene szervezett tüntetések erősítik-e miniszterelnök, miniszter, stb. létezésének látszatát vagy gyengítik és ezzel közelebb hozzák a leleplezést?

Sokan szemünkre vetik, hogy lassan haladunk.

Csodálkozol?

Hiszen a nép túlnyomó része tudatlanságból, vagy más okból a megoldás ellen (ezzel saját maga ellen) dolgozik, és a megszálló hatalom törvényességének a látszatát, vagyis a gyenge pontját, erősíti, miközben mi a gyengítésén dolgozunk.

És képzeld, ennek ellenére folyamatosan gyengül, ami abból is látszik, hogy egyre több hibát vét.

Akkor azon is gondolkodj el, hogy ha mi valahányan képesek vagyunk annak ellenére gyengíteni ezt a látszatot, hogy majdnem az egész ország a gyengítés ellen dolgozik, akkor mekkora ereje van annak az információnak, amit terjesztünk és amivel le lehet őket leplezni!

Végül gondolkodj el azon is, hogy akkor mit érhetnénk el egy tudatos tömeggel!

Bende István

 

 

 

 

 

 

“Érted-e az Alkotmányos Ellenállás lényegét?” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. VALÓBAN A SZELLEMEK HÁBORÚJA EZ!
  POZSONYI HÁBORÚ
  https://www.youtube.com/watch?v=6fha9RmpL7c&lc=z23mhveiuw30w3m15acdp43bchuvwh5svgunsdo4a4dw03c010c.1562560028033480&feature=em-comments

  László Kiss 3 órája (szerkesztve)
  DIADALUNK! MA 2019. július 7.-ÉN DIADALUNK NAPJÁN POZSONYBAN GYŐZTÜNK AZ EGYESÍTETT NYUGAT FELETT AKIK KI AKARTAK IRTANI BENNÜNK CSECSEMŐTŐL AZ AGGASTYÁNOKIG!!!!!!! ! UTÓIRAT: A TEGNAP ÍRT VERSEM: A MAI ERKÖLCSI CSAPÁS HALÁLOS ELLENSÉGEINKRE! Pozsonyban megvédtük Pozsonyban megvédtük anyaföldünk és nyelvünk örökre! 907….07.07. én írom ma arab számokkal, A hét és a fő dicsőségében! Álmos és a szövetség adta Árpádot akkor nekünk győzelemre! Ma 2019. július 6.-án írom latinul – előestéjén, magyarul gondolkodva! Írnám ősrégi magyar írásjelekkel, de nem tudom – nem tanultam! Szememet a földről az égre viszem, és keresem a tejutat és emlékezek! Visszatekintek utamra már így vénen, és szomorúság tölt el, de örülök! Örömöm, hogy világgá kürtölhetem és magyarul, amit Árpádnak köszönhetek! Szívem hevesebben kezd el dobogni, kezem ökölbe szorul, mert ma nem tudom! Nem tudom védeni Árpád örökségét és Álmos visszatérést, így ünneplem énekem! Szám dalra fakad és dalol, dalom viszi a szél messzire a föld magyarjainak megértésre! Köszönöm neked, Álmos fiának Árpád, és a hét vezérnek, hogy itthon lehetek és élek! Kárpát hazám sokat szenvedett és szenved ma is az idegentől elnyomottan keseregve! Keserű ma az élet – de soha nem adjuk fel – küzdünk, míg csak egy magyar lesz e földön! Az eget, ahogy fürkésztem a tejút mellett a csillagok állásában huncuttól mosolyogtak! Fülemben hallottam énekük – jön, már elindult az állások állása egy újabb győzelemre! Magyar győzelmet mutatva az égen, az összes magyart hazájába terelve másnapon! E napon a napsugár fénylő tekintette – ereje hozta meg kiérdemelt kitüntetésünket! Kitűntünk mindig e földi sorból a nyugat nem értve bennünk és irigyelve tudásunk! Ennek véget vetett az isteni akarat, mert óv és véd bennünk utunkon küldetésünkben! kelt: Bázakerettye, 2019. július 6. id. Kiss László
  2

  Anikó Mária Cserép 4 órája
  Tisztelt Uram! Ön mindig túl sokat ír megjegyzésként Kubínyi Tamás felvételeihez , s felhasználja a felületet saját céljaira. Kérem ne tegye! A kevesebb sokszor több! Szorítkozzunk ebben az esetben is a Pozsonyi diadal méltó megünneplésére és hallgassuk tiszta szívvel Herceg Ferencet és Kubínyi Tamást. Köszönjük nekik a feltöltést ! Sajnos nem volt lehetőségem Szeged felől felutazva végig hallgatni a rendezvényt.

  László Kiss 4 órája
  @Anikó Mária Cserép így megfelel neked – vagy még töröljek belőle?

  Kathleen Harrington 4 órája
  @László Kiss Nekem nem tetszik mert letorolted azt a link-et is melyben Hitler beszedet lehetne olvasni a zsidokrol . Nem tudnad CSAK azt ujbol feltenni ?

  László Kiss 4 órája
  @Kathleen Harrington ha nem indokot ha nem érvet írsz nekem, hogy miért nem tetszik kádár beszéde akkor igen…

  László Kiss 2 órája
  @Kathleen Harrington nem kell érvelned – meggondoltam magam – vissza rakom – de tudd, nem mondják ki, hogy zsidó de – mind ketten a bűnöző zsidóról beszélnek, holott nem is az, csak annak adja ki magát – erről saját maga vall – pl. írja magyar zsidó – ha Lengyelországban van akkor lengyel zsidó és stb. ország…. az 1933-ban elmondott beszéd találó – a kádári beszéd módosításra szorul mert ma 2019-ben nem 300000 – ha nem az 1 milliót jóval elkerülő tömegről beszélhetünk…. és ahogy megígértem – idézem: DIADALUNK! „…..persze, hogy vannak olyanok, akiknek ez nem tetszik, no de mit csináljunk – olyan rendszert, amelyik mindenkinek tetszik, nem lehet csinálni emberek! De hiába ami tetszik a Manfrédnak, az nem tetszik annak az elvtársnak, aki most is a csepeli gyárban dolgozik – Ami őneki tetszik, az nem tetszik a Weisz MANFRÉDNAK ÉS HA MÁR VÁLASZTANI KEL MI AZT MONDJUK, INKÁBB OLYAN RENDSZERT VÉDÜNK TARTUNK ÉS ERŐSÍTÜNK, AMI 5 MILLIÓ FELNŐTT DOLGOZÓNAK TETSZIK MINT A 300000 KIZSÁKMÁNYOLÓNAK ÉS ELÍTÉLŐNEK TETSZIK -..” ÉLŐ SZÓBAN ITT HALLGATHATOD MEG: https://www.youtube.com/watch?v=UiAm3GC1TwM Adolf Hitler a zsidókról! Közzététel: 2017. ápr. 20. Berlin – 1933.11.10. https://www.youtube.com/watch?v=LDE0JNtSHq8&fbclid=IwAR28YWzOkdOpxfuaPDt3YjaaRRXdxYadzO70UQCr840eXSBK_UZRHv7fJHw „…A küzdelmet és a gyűlöletet az emberek között nagyon sajátosan érdekelt társaságok táplálják Ez egy apró gyökértelen, nemzetközi klikk amelyik egymás ellen fordítja az embereket nem akarja, hogy békében éljenek Ők azok az emberek akik otthon vannak mindenhol és sehol sem Akiknek nincs talajuk ahol felnőttek Aki ma Berlinben él, holnap Brüsszelben, holnapután Párizsban Aztán újra Prágában vagy Bécsben vagy Londonban, és akik otthon érzik magukat mindenhol Ők az egyetlenek akiket nemzetközieknek nevezhetünk Mert mindenhol tudnak üzletelni De a nép nem követheti őket Az nép kötődik a gyökereihez, kötődik a szülőföldjéhez Kötődik a lehetőségekhez amit az országa a nemzete tud adni

  Válasz

Szólj hozzá!