Kinek esküdtetek?

 

A képen a következők lehetnek: 3 ember, szöveg

Nem sok idő múlva egy nagy titok, mi az egész magyar múltról f…

Nem sok idő múlva egy nagy titok, mi az egész magyar múltról fellebbenti a fátylat a világ szeme elé tárul… … és a világ megszégyenül! Elismeréssel tekint majd a megcsonkított, szétzúzott magyar népre! A hideg szívű politikusok gaztettei nyilvánosságra jutnak! Tönkre zúztak egy népet, mely szellemileg sokkal magasabb szinten állt, mint azt a világ gondolta. Az őseredet tudata megvilágosítja, felemeli, megtisztítja majd a lelkeket. Mélyreható irányításokat nyer, hazát növeszt és kiteljesedik a szellem. Az öntudat elvesztésével elpusztul az erkölcs is, de az öntudat visszaszerzésével megteremtődik újra a tiszta élet is! Fölemelt fővel fogtok járni a világ színe előtt, mert az igazság világossága fényt ad majd minden magyar homlokra!

Zveřejnil(a) Párt Paradigma Fogalom-Mozgalom dne Středa 12. června 2019

 

„Én, …. esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar

Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek; az Alkotmányt a többi jogszabállyal együtt egyegtartom
és megtartatom; a tudomásomra jutott titkot megőrzöm; (a tisztség megnevezése) tisztségemből
eredő feladataimat a Magyar Köztársaság fejlődésének előmozdítása és az Alkotmány
érvényesülése érdekében lelkiismeretesen teljesítem.
(A megválasztott közjogi tisztségviselő meggyőződése szerint)
Isten engem úgy segéljen!”

 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, motorkerékpár és szöveg

MIKÖZBEN AZ ÖSSZES POLITIKAI PÁRTNAK EGYÜTT NINCS 100.000 TAGJA.
MÉGIS EZ A KISEBBSÉG URALKODIK AZ ORSZÁG TELJES LAKOSSÁGÁN………

A pártok általában klubok, kocsmák, egyletek és különböző összejövetelek hosszútávú eredményei. A tagok általában egy ismeretségi körből kerülnek ki. Mindig egy ember indít általában pártot aki köré szerveződnek hierarchikus rendszerben az ő ismerősei. 
Fontos kiemelni, hogy ez a kis társaság nem a párt alakulásának okán szövődött egybe, hanem ezek az emberek már azelőtt is ismeretséget ápoltak. Tehát hasonló életmódú emberekből álló, véleményburokban létező csoportosulás.
Leginkább a szervezet működése alá-fölé rendeltség tekintetében az egyházakéhoz, MLM típusú piramisjátékokéhoz, cégekéhez és alvilági bűnszervezetekéhez hasonlít.

 

“Kinek esküdtetek?” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Joga nem volt. Mégis megtették, EZEKRE SEMMILYEN TÖRVÉNY NEM VONATKOZIK . VAN MEGOLDÁS, MINDET FELKÖTNI, SOHA SENKINEK NE JUSSON ESZÉBE, HOGY TÖRVÉNY FELETT ÁLL. EZ AZ EGY HATÁSSAL BÍR . A TÖBBI DUMA SMAFU.

    Válasz

Szólj hozzá!