Az Alaptörvényben deklarálta, hogy nem jogfolytonos, vagyis nem jogutódja senkinek

Képtalálat a következőre: „Alaptörvényben deklarálta”

 

Az Alaptörvényben deklarálta, hogy „Magyarország” nem jogfolytonos, vagyis nem jogutódja senkinek. Mivel nem nép alapította, így nem csak nem jogutód, de kifejezetten idegen állam. Mivel nem jogutód, így nem kaphatta meg a területet, és mivel így nincs területe, ezért létre sem jött. Vagyis ez a “Magyarország”-nak hazudott új állam nem létezik. De facto, egy magánszervezetként működtetik, megszállva a magyar államot.Ezért aztán ez a “Magyarország”-nak hazudott magánszervezet nem lehet tagja az EU-nak, mert 1. annak tagállamai vannak, magánszervezet nem lehet tagja, 2. az EU tagja aMagyar Köztársaság, ami értelemszerűen továbbra is létezik, és a törvényes magyar állam.

Áder János KÖZJOGI VONATKOZÁSBAN nem országunk Köztársasági Elnöke??? Merthogy Köztársasági Elnöke egy ÁLLAMNAK van. Országunk törvényes államának a neve jelenleg is a MAGYAR KÖZTÁRSASÁG, melynek Alkotmánya is hatályos, érvényes. Áder Jánost az Alaptörvény megalkotásával és hatályba léptetésével tették “Köztársasági Elnöknek” holott az Alaptörvény (mely tudjuk érvénytelen) országunk ÁLLAMÁNAK nevét MAGYARORSZÁG NÉVRE KERESZTELTE. Tehát közjogi vonatkozásban Ő legfeljebb a MAGYARORSZÁG nevű állam “Köztársasági Elnöke” (A Magyarország állam név megtévesztésül azonos országunk földrajzi elnevezésével, e kettő azonban nem összekeverendő) Tessenek tanulmányozni, ALKOTMÁNYOSVÁLSÁGRÓL

Bolla Péter

 

 

 

“Az Alaptörvényben deklarálta, hogy nem jogfolytonos, vagyis nem jogutódja senkinek” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Geri Tibor felismerése ez.
  Tibor Geri írása
  Tegnap, 11:11
  Az a baj, hogy a hatalom évek óta arra játszik, hogy a tavaszi meg az őszi “forradalmi napokat” kibekkelje, és valamivel ELTERELJE az emberek figyelmét ebben az időben.
  Aki tudatlan, és vevő a diktatúra belső politizálására, azt idén tavasszal az EU választással, ősszel az önkormányzati választással kötik le.
  A többieknek meg ott vannak a “balliberális” meg a “nemzeti oldal”, meg az ideológia mentes “rendszerváltók” terelői, mint Tuareg, Hajnalék, vagy a MOGY, legújabban meg Juhász Zoliék RÉKA programja…
  És sikeresek, és ügyesen félrevezetik az embereket, elvonva őket attól, amivel valóban és érdemben tehetnének.
  .
  Nekem ezek – akik csak akadályoztak – állandóan azt mondogatják, hogy hét év alatt nem jutottam sehova (pedig 7 éve rajtam kívül senki nem beszélt az Alaptörvény jogi érvénytelenségéről, mára minden politikai vezető TUD RÓLA és mellettük még legalább 10 ezer ember!).
  Csak csöndben megkérdezném.
  ŐK JUTOTTAK VALAMIRE?
  Pedig én nem akadályoztam őket. Nem léptem be a szervezeteikbe, nem bomlasztottam őket belülről, nem hazudok róluk.
  .
  Az lehet, hogy már a létemmel, az igazság leírásával, a létrehozott szervezeteimmel akadályoztam őket, és az Egységfront tárgyalásokon való részvétele miatt nem jött létre 2013-ban az MSZP-DK-Bajnai összefogás, és 2016-ban az AM létrehozása akadályozta meg az AMK-Orosházi-Jogállamért egyesület-Gyarmati Éva-Juhász Zoli nagy összeborulását (amit ma 3 felé esve azért folytatnak).
  Na de ezek valódi változást akartak, vagy csak a félrevezetést, a diktatúra fennmaradását szolgálják?
  És akkor megint ugyanoda jutunk.
  VALÓDI VÁLTOZÁST, ami képes felszámolni a diktatúrát, ami jogilag támadhatatlan, ami egy megvalósítható csodálatos jövő képét mutatja fel, azt EGYEDÜL a Szabadság és Néphatalom mozgalom nyújtja a magyar népnek, egyelőre a magyar állam határain belül.
  És NINCS TÖBB IDŐNK.
  A BÉKÉS átmenethez kb tavaszig van időnk!!!
  Ennyi időt kell még kihúzzon a diktatúra, eddig kell még működjenek a félrevezető szervezetek, mint Tuareg, Hajnal és a Jogállamért egyesület, a MOGY meg az MSZ, illetve Juhász és Posta RÉKA programja.
  És ennyi időnk van nekünk, a Szabadság mozgalomnak egy utolsó, nagy tájékoztató és szervező munkához, és ennyi ideje van a magyar népnek, hogy felismerje végre, hogy milyen helyzetben van, és mi az EGYETLEN MEGOLDÁS, mi a KIÚT ebből a helyzetből.
  Mert utána már nincs BÉKÉS ÚT, és ha hosszú idő után – amiben lenne gazdasági válság, és fegyveres harc is, sok halállal és szenvedéssel – lenne is valami nemzetközi békeszerződéssel létrehozott jogfolytonos “magyar állam”, azt a magyarok fele nem élné meg, és aki megélné, az végleg jog nélkül, kisebbségben lenne magyar a volt saját hazájában.
  Szóval még nincs vége, de a helyzet szinte reménytelen.
  De az ilyen helyzeteket szeretem én.
  Mert a MEGOLDÁS változatlanul még a mi kezünkben van.
  És amíg ez van, és még nincs háború, addig VAN ESÉLY!!!

  Válasz
  • Ez pont nem Geri Tibor írta tehát ha kérhetném ne akarjon itt okoskodni.Az alkotmányos államcsíny és az alapörvény érvénytelensége nem egyedül Geri Tibor munkája!

   Válasz

Szólj hozzá!