Ezek törvényekkel gyilkolnak!


 „A KIS HITLER”

Orbán a törvényekkel gyilkol, és nem golyóval!

AZ ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!
Az alaptörvény, ami egyedül Orbán Viktor saját bejáratú “alkotmánya” , amit kizárólag azért hoztak létre, hogy bármikor a saját igénye szerint úgy változtasson a saját törvényein, ami neki megfelel. A Magyar nép életveszélyben van!Senki ne gondolja azt, hogy ö kimarad ebből. Mert a mi kis Hitlerünk, ha gondol egyet akkor abból csinál ellenséget akiből akar. Terhére vannak a betegek az idősek. A rokkantakra már megadta kilövési engedélyt. Most a civilek vannak soron. Azok a civilek, aki szerinte nem a fehér kereszténységhez tartozik. Senki nem kapta fel a fejét? Mi az, hogy fehér kereszténység?
HALLÓ EMBEREK FIGYELTEK?
Holnap a kék szemű emberekből gyárthat ellenséget. Holnap utána bal kezes emberekből. Megteheti. Azért mert létre hozott egy saját jogrendet. Aminek a segítségével akármit megtehet!
FEL KELL LÉPNI ez ellen Az alaptörvény nevezetű FÉRCMŰ ELLEN.
Minden magyar embernek a tudomására kell hozni azt, hogy az alaptörvény érvénytelen, amit csalással hozott létre ez a Sátán! Mert Orbán maga a sátán! Mondjátok el mindenkinek azt, hogy a magyar emberek alkotmánya érvényes. Ne higgyetek ennek a maffia szervezetnek. Orbán Viktort a saját fegyverével kell legyőzni. Orbán 2011-n a jog segítségével igázta le az országot, mert le igázta birtokba vette. Azok akik erről hallgatnak Azok mind segítenek Orbánnak azzal hogy nem lépnek fel ellene.
„Minden propagandának – mondja Hitler – népszerűnek kell lennie és szellemi színvonalát a felvilágosítandó tömeg legkorlátoltabb rétegének felvevőképességéhez kell szabnia… a tömeg felvevőképessége nagyon korlátolt. Értelme kicsiny és éppen ezért nagy a feledékenysége”
Minél nagyobb a hazugság, annál könnyebb azt az emberekkel elhitetni, mert a nép széles rétegei szívük mélyén inkább csak romlottak, semmint szándékosan és tudatosan rosszak, és így kezdetleges gondolkodásmódjuk mellett könnyebben esnek.

(Timóth Ferenc: A weimari demokrácia és a hitleri birodalom rövid története)

Mein Kampf a későbbi náci propaganda erőfeszítéseit tartalmazza. Hitler a közönség értékelése szerint a VI. Fejezetben írja:
“A propaganda mindig foglalkoznia kell az emberek széles tömegével … (…) Minden propagandát népszerű formában kell bemutatni, és meg kell határoznia a szellemi szintjét, hogy ne legyen a legkevésbé fejlett emberek feje fölött, akiknek (…) A propaganda művészete éppen abban áll, hogy fel tudják ébreszteni a közönség elképzelését az érzéseik felkeltése, a megfelelő pszichológiai forma megtalálásában, amely megakadályozza a figyelmet és felkeltette a szívét. a nép tömegei: az emberek széles tömegei nem diplomások vagy közgazdászok professzorai, sem egyszerűen olyan személyek, akik bizonyos esetekben indokolt megítélést tudnak alkotni, hanem olyan emberfelfogó emberek tömege, akik folyamatosan ingadoznak egy ötlet és egy (…) A nemzet túlnyomó többsége annyira nõies a maga jellemében és nézõpontjában, hogy gondolatai és magatartása inkább az érzelem, mint a józan gondolkodás által uralt, de ez a hangulat nem teljes x, de egyszerű és következetes. Nem nagyon differenciált, de csak a negatív és pozitív fogalmak a szeretet és a gyűlölet, a helyes és a rossz, az igazság és a hamisság. “
ISMERŐS?
Az Orbán propaganda!
Orbán kreál egy ellenséget. Minden figyelmet arra összpontosít. A legveszélyesebb az, hogy az alaptörvényét bárki ellen bevetheti és mosdósíthatja az ellen, akiből ellenséget gyártott! Erre kellett neki az alaptörvény, aminek a segítségével bármit megtehet. Mondjátok el mindenkinek. Az alaptörvény érvénytelem! Orbán Viktort a Magyar Köztársaság alkotmányával lehet és kell megfékezni!
A Magyar Köztársaság Alkotmánya ÉRVÉNYES ennek segítségével lehet Orbán Viktort és a Fideszt megállítani!
 SOROS GYÖRGYBŐL ELLENSÉG LETT!
Orbán szerint, a migráció a legfontosabb kérdés! (?! )
Ő bízik a győzelemben…  (?) 
Magyarország miniszterelnökeként,  felépíttette a kerítést, megvédte a határt, és Brüsszelben nemet mondott a bevándorlók betelepítésére! (?) 
Szerinte Soros György egy hálózatot pénzel, és dollármilliókat költ a magyar politika átalakítására, a baloldali politikusok pedig a hatalmuk megtartása érdekében,  leendő választóként tekintenek a migránsokra… (na ezz, … ez már az agyhalál végső stádiuma annál az embernél, aki ezt elhiszi. )
Orbán Magyarország nem a tiéd fényképe.

MOST SOROS LEGNAGYOBB ELLENSÉGEI

Szólj hozzá!