Tóth Bertalan a mindenre tökéletesen alkalmatlan hülye.

 

Érdekes, az elnök nem szavaz, talán a többieknek sem kellett volna ott lenni szavazáskor. Vagy előtte kivonulni. Úgyis azt szavaz meg a kétharmad, amit akar. Szóval álságos Tóth erősködése. Az ellenzéknek a mandátumot sem kellett volna felvenni. Tóth Bertalan a mindenre tökéletesen alkalmatlan hülye. Az ellenzék az elmúlt 2 hónapban az elkövetkezendő 4 évre megbukott!

„Tóth egyébként nem volt jelen a szavazásnál. Országgyűlés nyári, a kormány által igényelt rendkívüli ülése. Az utolsó ülésnapon azonnal határozatképesség szükséges, hiszen a parlament honlapján megtalálható napirend szerint mára nem maradt más hátra, minthogy sor kerüljön a Fidesz-KDNP parlamenti törvénygyártósorának zárószavazás-cunamijára.

Ma nem csupán a jövő évi költségvetést, az ahhoz tartozó, igencsak trükkös adótörvényeket, a Stop Soros törvénycsomag és az alaptörvény hetedik módosítása nyomán szükségessé ugyan nem vált, de az Orbán-kormány által kívánatosnak tartott, például a politikusok „zaklatását”, avagy elszámoltatását szankcionáló jogszabály-változásokat fogadják el, de bizony összességében 13 fajsúlyos törvényt alkotnak meg.”

(168 óra)

Szólj hozzá!