Az Alkotmányos Ellenállás mozgalom nyílt levele a kollaboráns pártoknak

Képtalálat a következőre: „Alkotmányos ellenállás”

Tisztelt” pártvezetők és jelöltek!

Az Önök pártja most egyfolytában arról beszél, hogy kormányváltásra van szükség, és majd ha az Önök pártja győz, akkor majd mi lesz.

  • Hogyan akarnak Önök kormányt váltani, amikor nincs is törvényes kormány?
  • Hol akarnak Önök választást nyerni? Milyen államban?

Mert a magyar államban nem lesz választás, mint ahogy nincs 2012. január 1. óta! Mert a magyar államban nem lesz választás, mint ahogy nincs 2012. január 1. óta! Önök nagyon jól tudják, hogy az Alaptörvény érvénytelen, de a jogfolytonosság megszakításának deklarálása miatt érvényessége esetén – egy idegen állam alapító okirataként – sem lenne hatályban Magyar Köztársaság területén, annak állampolgárai felett.

Az Alaptörvénnyel, az önök hallgatólagos támogatásával létrehozni szándékozott, de soha létre sem jött nem magyar, tehát idegen, ennek megfelelően nem jogutód állam létrejötte esetén sem tudta volna megszüntetni a Magyar Köztársaságot. A törvényes magyar állam ezért azóta is és most is a Magyar Köztársaság!

Ennek ellenére, azt hazudva, hogy átnevezték a magyar államot, megtévesztésként „Magyarország” éven működtetnek egy magát magyar államnak hazudó bűnszervezetet, egy diktatúrát, amely 2012. január 1. óta megszállva tartja a magyar államot és annak intézményeit. A Magyar Közlöny bitorlásával az Önök közreműködésével alkotott szabályokat a Magyar Közlönyben megjelentetve a hivatali gépezet számára hatályos jogszabályoknak hazudják, így a hivatali gépezet ezeket az érvénytelen, jogszabályként nem is létező szabályok alkalmazását kényszerítik a magyar állampolgárokra!

Ennek a diktatúrának, melynek létrehozásában, majd azóta a működtetésében Önök is részt vesznek, törvénytelenül gyakorol közhatalmat. Ezt azért képes megtenni, mert a léte azon a látszaton alapul, mintha ez a „Magyarország”-nak hazudott szervezet a törvényes magyar állam lenne, a „Magyarország Kormányának” és „Magyarország Országgyűlésének” hazudott szervezet a magyar állam törvényes testületei lennének!

De Önök is nagyon jól tudják, hogy az egész csak egy nagy átverés!

De még most sem késő. Mivel nem elkövetők vagy társtettesek, azért még van lehetőségük javítani a helyzetükön azzal, hogy visszaléptetik a jelöltjeiket és távol tartják magukat a választásnak hazudott színjátéktól, vagy a törvénytelenségre hivatkozva nem veszik át a nem létező mandátumokat, és aláírják azt a népi törvénycsomagot, amelynek szavazása már országos szinten folyamatban van.

Az alkotmányos válsággal, annak bizonyításával, és a népi törvénycsomaggal kapcsolatban tájékozódhatnak a www.alkotmanyos-ellenallas.hu weboldalon.

A cikk kelte: 2018 március 24, szombat.

Szólj hozzá!