LAPÁTOLJUK EL A SZART!

„Kutya emberek és alattomos nőik húznak ócska takarókat tengerészeinkre” (Jim Morrison)

 

Emberek!

Értetlenül nézem, hogy mit műveltek. Nem értem azt, hogy miért nem áll össze ez az agyongyötört nép. Miért nem világos hogy  magunkra hagytak minket? Csak addig voltunk fontosak, amíg megkapták a pártok képviselői a menetjegyet a parlament nagycirkuszba. Azt hiszed, hogy ott téged képviselnek? Ébredjél fel ember. A Parlamentben az összes képviselő a saját érdekéltségeit képviseli nem a tied. Mert ha valóban téged képviselne, akkor nem tett volna esküt egy olyan jogrendre, amit államcsíny által hozott létre. Csak azért, hogy bebetonozza Orbán és a Fidesz magát a hatalomba. Aki ezt a Fidesz alaptörvényt elismeri, az nem a néppel van. A néptől elvette Orbán a hatalmát azzal, hogy ezt a tákolmányt a nép nélkül alkotta meg. Azokkal a hazaáruló volt kádárista fiúkkal, akik a kádár rendszerben is aktívan részt vettek besúgóként vagy pártfunkcionáriusként az MSZMP n. Ne kezdjen el senki mutogatni, mert kezd elegem lenni ebből a szar dobálásból ezek mind onnét jöttek. Egy alom tagjai különben közelébe sem jutottak volna a jelenlegi státuszukhoz. ha tetszik, ha nem!  Talán meg kéne már érteni azt, hogy ameddig Orbántól zsoldot kapnak ezek a haza áruló tróger banda nincs okuk elkergetni számon kérni és leváltani ezt az aljas Orbán rezsimet. Tegye mindenki szívére a kezét és nézzen, mindenki magában keressen, választ arra miért van Orbán hatalmon. miért engedték meg neki az államcsínyt? Miért indulnak egy álválasztáson, Miért tartják fent a demokrácia látszatát azzal, hogy indulnak mind az országos vagy az időközi választásokon? Dobálhatjuk a szart Jobra meg balra is, de abból megoldás nem lesz! Szembe kéne már nézni a tényekkel Ha egy párt részt vesz, egy illegitim kormány által kiírt választáson az nem tesz mást, mint elismeri az Orbán kormányt legitim kormánynak. Ezek nem minket szolgálnak, hanem Orbán Viktort! Rázzuk már meg magunkat és álljunk össze végre. Ne engedjük az, hogy ez a sok kollaboráns pártocska megtévesszen minket. Ne engedjük, hogy megtévesszenek minket. Ne engedjük, hogy szétforgácsolják az erőnket. Mi vagyunk a NÉP! A Magyar Köztársaság alkotmánya kimondja MINDEN HATALOM A NÉPÉ!

Nem a szolgáké, hanem a Népé! Ezek minket akarnak szolgává tenni. NÉPNEK JOGA VAN ELKERGETNI KORMÁNYT!  Ez legyen a célunk. lehet, hogy sok félék vagyunk viszont az il liberális demokrácia előnyeit egy emberként szívunk! Hát ezért fejezek be a szar dobálást és kezdjünk hozzá a szar ellapátolásához! Nem a nép van a kormányért! A kormánynak kell szolgálni az országot és a népet. Ha az ellenkezőjét teszi, akkor nem a népet képviseli. Viszont a népnek kötelmessége ellenállni a diktatúra kiépítése ellen. Nem a megváltóra kell várni itt a népnek, kell összefogni és elkergetni ezt a fasiszta aljas kormányt! Ha nép szemet huny, a kormány gaztettei felett akkor a nép bűntársa a diktátornak!

“LAPÁTOLJUK EL A SZART!” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. az Orbán-féle illiberális demokrácia igazából visszatérést jelent gulyáskommunizmushoz, amikor csak ritkán üldözték az embereket nézeteikért, viszont nem léteztek független intézmények és nem volt különbség a párt és az állam között.

    Válasz

Szólj hozzá!