Magyarország Törvénytelen…

Képtalálat a következőre: „illegitim”

 

Mert egy illegitim, érvénytelen alaptörvény van Magyarországon és egy magánhatalomnak adózunk

  • Mert többé nem leszel egyedül és kiszolgáltatva az illegitim hatalomnak a problémáiddal.
  • Mert egységben az erő és egy komoly szakértelemmel rendelkező csoport áll mögötted.
  • Mert azok akik nem foglalkoznak a TE PROBLÉMÁDDAL és továbbra is az illegitim törvények alapján bíráskodnak fölötted, azok felkerülnek egy listára és komoly következményekre számíthatnak.
  • Mert hamarosan megismerhetsz egy konkrét cselekvési tervet, ahol VÉGRE a nép fog alkotmányozni és nem az idegen érdekeket képviselő jött ment illegitim társaság.
  • Mert különben esélyünk sincs megvédeni hazánkat, a további kifosztást és a gyermekeink jövőjét.
  • Mert nem kell tüntetni és felforgatni semmit a jogrendszerűnk értünk van és nem a hatalomért.


Fontos tudni, hogy nem a magyar jogrendszer tette tönkre ezt az országot, sem gazdasági, sem erkölcsi, sem oktatási sem egészségügyi területen, hanem az az ILLEGITIM KÁIN ÉS ÁBEL SÁTÁNI életmodell, aminek éppen tolják a szekerét, teljesen mindegy hogy melyik vörös, narancs, zöld és kék moslék illegitim bandának, akiknek elődjei szétdaraboltatták majd utódjai egy illegitim rendszerben váltva egymást kifosztották és eladósították ezt az országot.

Amíg az emberek a megosztó, gyűlöletkeltő illegitim pártoktól vagy vallásoktól, vagy másoktól várják életük jobbrafordulását és azt, hogy majd mások fogják eltakarítani az életükből azt a szemetet amit ők maguk teremtettek saját maguknak, addig ne várjon senki, semmilyen változást az életében. 

Magyarország nem az EU és nem a NEMZETGYALÁZÓK tulajdona, MÉG AKKOR SEM HA EGYESEK EGY ILLEGITIM RENDSZERREL legitimitást varázsoltak maguknak, hogy kifoszthassák és élősködhessenek ezen a nemzeten. Akinek ez nem tetszik, MENJEN ODA AHONNAN JÖTT, vagy pereljen a Teremtő Istennel, aki nem azonos az ószövetségi gyarmatosító, gyilkoltató Istennel.

Más országokkal ellentétben, Magyarországnak van tulajdonosa, AKI NEM MEGVEHETŐ, és van örök érvényű JOGRENDSZERE, amit nem írhat felül senki, sem az USA, sem az EU, sem a PÁPA, sem más, ami eleve kizárja a megosztó, gyűlöletkeltő, hazaáruló sátáni rendszert támogató élősködőket minden hatalomból. NEM VÉLETLENÜL.

Mutassa meg bármelyik élősködő szervezet legitimitását a Szent Korona jogrend figyelembevételével AMI ÖRÖK ÉRVÉNYŰ. Ha nem tudja akkor az egy ILLEGITIM, sátáni szervezet ebben az országban. EZ ILYEN EGYSZERŰ, NINCS MIRŐL TÁRGYALNI, MERT MINDEN PROBLÉMÁNK GYÖKERE EZ, ENNEK ISSZUK A LEVÉT NEM CSAK A MAGYARSÁG, HANEM AZ EGÉSZ EMBERISÉG!

Ez a másokon való élősködő, megosztó, gyűlöletkeltő, pusztító Káin és Ábel életmodell amiben élünk, SZÖGES ELLENTÉTE A MAGYAR JOGRENDSZERNEK, és szembe megy minden univerzális törvénnyel, ami ELEVE PUSZTULÁSRA VAN ÍTÉLVE, NINCS OLYAN …….IZMUS (kommunizmus, nácizmus, cionizmus, liberalizmus, globalizmus, kapitalizmus stb..) AMI EZT MEGMENTI. Erre épül az oktatás a politika és a vallás.

Milyen IGAZSÁGOT, MILYEN ISTENT, MILYEN DEMOKRÁCIÁT képvisel az a sátáni szervezet, amelynek az erkölcsi és a jogi alapja is GYILKOSSÁG? KÁIN megöli Ábelt, Romulusz megöli Rémuszt.

Olyan illegitim sátáni szervezet RABOLJA és élősködik HAZÁNKON, és a világ NEMZETEIN, akik a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és mások kifosztására, legyilkolására lettek teremtve, akik ember és Isten közé álltak, hogy a saját maguk által kreált és Isteni törvényeknek beállított hazugságokkal, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre, a félelem keltésre, a hazugságok terjesztésére, és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat.

Jézus NEM VOLT, ÁLSZENT, SEM NÁCI, SEM HAZUG és világosan beszélt:”Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.” EZ VAN MA, ETTŐL A VALLÁSI ÉS POLITIKAI SÁTÁNI RENDSZERTŐL SZENVED AZ EGÉSZ EMBERISÉG.

Az áldemokrácia mögé bújva, lehet lopni, csalni, hazudni, törvényeket hozni, szavaztatni, hazaárulókkal feltölteni a parlamentet, csak éppen minden tettük illegitim és érvénytelen, amiért felelni kell, elsősorban nem a jogszolgáltatás bíróságán, hanem az igazságért, ahol már sem a pénzük sem a gyarmatosító, gyilkoltató ószövetségi Isten nem fog rajtuk segíteni.

Kezünkben van a világ egyetlen olyan jogrendszere, ami nem az egymás eltaposására, kifosztására épül, hanem az UNIVERZÁLIS TÖRVÉNYEKRE, ami nem évül el, ami választ ad mindazokra a problémákra amitől ma szenved az egész emberiség, ami megállítja a korrupciót, az ingyen élősködést, a hazaárulást, a kifosztást, ami nem állatcsordát nevel, hanem ember társadalmat, ami nem a rohadó pusztulásra épül, hanem a TEREMTŐ ISTENT képviseli, ami fölött nincs hatalma egyetlen EURO-LIBERÓ élősködőnek sincs, ami megvédi a nemzeti vagyont, és ami alanyi jogon járó jövedelmet biztosít. Mindezek ellenére azzal szórakozunk, hogy a hazaáruló, álszent, magyar és nemzet ellenes, megosztó, gyűlöletkeltő élősködők váltva egymást egy ILLEGITIM rendszerben, ILLEGITIM TÖRVÉNYEKRE hivatkozva, hogyan tesznek tönkre bennünket.

Nem utolsó sorban, Magyarországnak nincs szüksége semmilyen …izmusra, sem a fedezetlen pénzükre, sem a gyilkoltató ószövetségi Istenükre, és EURÓPA közepén nem nekünk kell felzárkózni semmilyen EURÓ sátáni szervezethez, és nem kell nélkülöznie senkinek ha nem a hazugságokat terjesztjük hanem élünk örök érvényű jogainkkal.

Három szóval elküldhetjük a szervezett magánhatalom és a globális nagytőke Magyarországi pokolfajzatait melegebb éghajlatra, azután pedig megteremthetjük a szeretet alapú, igazságos, jóléti magyar társadalmat, ha jó sokan és jó hangosan kimondjuk:  AZ ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!

Képtalálat a következőre: „aZ ALAPTÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN”

 

Örömmel tudatom, hogy napról-napra gyarapodik azoknak a jogászkollégáknak, valamint a jogi végzettséggel ugyan nem rendelkező, de a jogászok többségénél alkotmányjogi téren tájékozottabb, öntudatos és tettrekész magyar polgároknak a száma, akik egyetértenek azzal, amit mi, az Alkotmányos Magyarország nevű társadalmi önszerveződés tagjai állítunk a magyar alkotmányos helyzetről. Csatlakozzatok ti is hozzánk, rázzuk fel együtt a még alvókat! Kész van a cselekvési tervünk is, gyertek! A részleteket és a tennivalókat később, közérthetően ismertetni fogjuk. Addig is, mellékelek egy használati utasítást a beadványhoz:

1. Olvassátok végig figyelmesen a beadványmintát! (Ne legyetek lusták, a jövőnk múlik rajta!) Itt található: www.alkotmanyosmagyarorszag.hu Dokumentumok

2. Magyarázzátok el a rokonaitoknak, barátaitoknak és üzletfeleiteknek, hogy mi a közjogi helyzet az országban!

3. Alakítsatok egy csoportot, lehetőleg 10 főset (őseinknek bejött, ez a leendő valódi önkormányzatiság tizedes rendszeréhez való előkészület miatt szükséges) válasszatok magatok közül egy olyan vezetőt, akiben megbíztok, adjatok nevet a tizedeteknek, javaslom, ne túl nyakatekertet, hogy nekünk is könnyebb legyen megjegyezni, és az igriceknek majd könnyebb legyen dalt írni a hőstetteitekről.🙂
 
4. Csatlakozzatok az Alkotmányos Magyarországhoz, a csatlakozási nyilatkozataitokat, a csoportotok nevét és a választott képviselőtök nevét pedig küldjétek el

az alkotmanyos-magyarorszag@gmail.com címre (az e-mail címben tényleg kötőjel van!), mert egy emberrel nekünk is könnyebb kommunikálnunk, mint külön-külön a csapatotok minden tagjával.

5. Adjátok be, lehetőleg személyesen a kitöltött, aláírt, letanúzott beadványt (legyen nálatok egy plusz példány, amire ráíratjátok, hogy átvették, dátum, pecsét, aláírás, és ezt a példányt őrizzétek meg) a felfüggeszttetni kívánt ügyeitekben a megfelelő hivatalba (végrehajtó, közjegyző, bíróság, önkormányzat, NAV stb.) kísérjétek el egymást, mondjátok meg, hogy ti az Alkotmányos Magyarország tagjai vagytok, hogy lássák, nem magányos harcosokkal állnak szemben, hanem egy többezer tagot számláló szervezet tagjaival, és beszélgessetek el a törvénytelenül közhatalmat gyakorlókkal az Alaptörvény érvénytelenségéről és a felelősségükről! Igyekezzetek szép szóval meggyőzni őket arról, hogy ne féljenek, egyenesítsék ki a gerincüket, ez a rendszer (a többségüket) ugyanúgy tönkreteszi, mint titeket, hagyják abba a törvénytelen közhatalaom-gyakorlást, és függesszék fel az ügyeteket, mert ha nem, annak súlyos következményei lesznek. Azt majd, az okozott kár nagyságától függően, közösen eldöntjük, hogy melyik esetben mi, az eddigi ötletek: közhivatal betöltésétől eltiltás, kártérítés, szabadságvesztés, vagyonelkobzás, közmunka, kizárás leendő alapjövedelemből való részesülésből, vagy a talio-elvnek megfelelően kipaterolás az országhatáron túlra, egy szál alsóneműben.

6. Az alkotmányjogi korrepetálás után szóljatok a tökfej ügyvédeiteknek, hogy ha a beadványt alkalmaznák, akkor megspórolnának egy csomó időt, mert nem kéne azzal piszmogniuk, hogy minden ügyet egyedileg megvizsgáljanak és egyedi beadványokat írogassanak, és sokkal több ügyfelet is tudnának vállalni. Üzenjük az ügyvédeknek továbbá, hogy azok, akik nem a szervezett magánhatalom, hanem a jog, az igazság és legfőképpen a magyar nemzet oldalára állnak, részt vehetnek majd a cselekvési terv kivitelezésében, amivel az öntudatos polgárok mellett ők is szép bevételre tehetnek majd szert.

7. Az lenne a kérésünk, hogy mielőtt ránk zúdítanátok a kérdéseiteket, szíveskedjetek előbb önállóan tájékozódni a honlapunkon lévő doksikból, olvassátok az írásainkat, hallgassátok végig a velünk készült felvételeket, mert mi is dolgozó emberek vagyunk, és a permanens alkotmányos ellenállás és jövőtervezés mellett mosnunk, főznünk, takarítanunk is kéne, illetve az elhanyagolt szeretteinket is körül kéne udvaroljuk.🙂 Ezúton is köszönjük nekik a türelmüket és a támogatásukat.
https://youtu.be/FuUviukJ13U

“Magyarország Törvénytelen…” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Üdv, hol lehet még elérni vagy megkapni a bizonyításhoz szükséges dokumnetumot? Sajnos a weboldal nem működik már. Nagy szükségem volna rá mert tárgyalásunk lesz és mindenképp használni akarnám. Köszi

    Válasz

Szólj hozzá!