Ennyit megért a szaros pelus!

Kapcsolódó kép

 

Folyamatosan  erről beszéltem. Mindenki  nekem támadt. Azt  nem tudom, hogy a Nyugati  fény nevű hírforrásnak mi célja  volt ezzel a szaros pelenka reklámmal, de  bejött neki. Hajrá  kamu képviselők,  jól végeztétek a dolgotokat. Amíg Récsöl szaros pelenkájával tereltétek a figyelmet addig ők szép csöndben ezt tették. Szóval megérte kamu képviselő  urak meg hölgyek. Tiszta  hányinger ez a magyar  közéletnek nevezett  trágyadomb, amit  mellesleg elég jól fizetnek. Azt  még nem sikerült  megfejtenem, hogy valójában kit szolgálnak ezek a látens  képviselők, akik valójában esküt tettek egy  hazaáruló jogrendjére. Nem csak esküt tettek, hanem ezzel a tettükkel elismerték  diktatúrát. Szóval tegye már fel mindenki a kérdést  magában. Valójában kit szolgának ezek  a hazaáruló BT tagok. Mert  hogy engem nem az  ezer százalék! A vígszínház nagyon jól teljesít. Ti szarrágó hazaáruló banda! A híveitek is remélem, mind a szívükhöz kapnak. Azzal nem foglalkoztak, hogy emberek ezreit az utcára rakja ez a szemét aljas Orbán rendszer. Miért is foglalkoznának ezzel, hiszen az esküjükkel elismerték legalizálták ezt a hatalmas mocskot. Remélem, minden debil elégedetten dől hátra és nyugtázza a napot Récsöl szaros pelenkájával. Hajrá Magyarok! Valóban ennyit értek. Az ellenzék meg etesse csak tovább a  NEMZETI EGYÜTT MŰKÖDÉSI RENDSZERT. Ezért kapják a fizut Orbántól! Csodálkoztok, hogy azt mondom rátok, hogy idióták?

 

Karafiáth: Tényleg egy szaros peluson rugózunk? Normálisak vagytok?

Csak szólok, hogy míg mi szarozunk, megtörtént az ügylet hatmilliárd forint átírásáróla Mészáros-vagyonból a Tiborcz-vagyonhoz, azaz az Orbán famíliához, ezzel letétetett a dinasztia alapköve.

Mégis: döbbenetes, hogy megint miken vitatkozunk.

Most éppen egy az út szélére helyezett kakis pelenkán.

Általam nagyra tartott emberek is képesek napokon keresztül ijesztő szellemi színvonalon csatázni egymással egy hülyeségen. Hogy ennek mi lehet az oka? Egyfelől a teljes apátia és tehetetlenség érzése, másfelől az, hogy keressük, min ventillálhatunk. Ennek legegyszerűbb módja, ha felmutatjuk: mi morálisan feljebb állunk, mint ők. És ennek demonstrálására azonmód lecsapunk vélt vagy valós bűnösökre.

Ijesztő, mennyire rögtönítélő ország lettünk.

Vagy mindig is azok voltunk, csak éppen mostanáig, kiélezett történelmi szituációkat leszámítva, képesek voltunk kordában tartani ezt. Illetve keretek közé tudta szorítani ezt az ösztönt a hatalom, mely tisztában volt vele, micsoda pusztító erő rejlik a meghülyített tömegben.

A sajtó és a közösségi média immár remek teret ad a statáriumra, és a kormányzat, tavaly nyár óta immár nyíltan, megadta az alaphangot.

Ne legyenek kétségeink: tisztában volt azzal, mit szabadít fel. Fel akarta szabadítani. Minimum 2015 óta tudjuk, hogy Orbánék szerint léteznek olyanok, akiket nem illetnek meg az emberi jogok, illetve hogy simán teleplakátolható az ország egy kipécézett valaki arcával, s lehet üzenni ezzel: szabad a pálya a pusztítás előtt.

Féljetek, mert aki fél, egybetömörül. Féljetek, és tudjátok, mi segítünk! Féljetek és a magatok köreiben végezzétek ti is a munkátokat: tisztítsátok a terepet, hirdessétek az igét. Cserébe adunk cukorkát. Édes, csak éppen a végén elhíztok tőle, betegek lesztek, vásott fogúak, meghaltok korán. (Akkor már nem segítünk, abban már nem vagyunk érdekeltek.)

De visszatérve a rögtön ítélésre: miért engedjük meg magunknak, hogy mi is így reagáljunk?A lecsapás gyors, az ügy elintézve, nem kell tovább gondolkodni. Kitomboljuk magunkat, és közben morális ítéleteket hozunk: egymásról is.Nem vagy ember, ha így gondolod! Micsoda liberális vagy te! És így tovább. Mellékes kérdésekben harapjuk át egymás torkát, még akkor is, ha a mellékes kérdés tényleg árulkodó – de hát mi többet tudtunk meg annál, amit eddig is tudtunk, könyörgöm?! És miért kell, hogy mi is lemenjünk oda, ahol a massza acsarog?!

Megjegyzem, míg mi szarozunk, teljesen nyíltan megtörtént az ügylet hatmilliárd forint átírásáról a Mészáros-vagyonból a Tiborcz-vagyonhoz, azaz az Orbán famíliához. Letétetett a dinasztia (egyik) alapköve. És ez csak egy, egyetlenegy kis apróság, ami mellett elmegyünk.

Az érzelmi inkontinencia általános elterjedése komolyan megijeszt. Már a szurikátaügy kapcsán is döbbenten figyeltem a gyűrűző össznépi ítélethurrikánt.A nép szava ez: artikulálatlan és könyörtelen. Amit a hatalomnak éppen hogy vezényelnie kellene. De láttuk, miként vezényel.

És most a nem kormánypárti oldalon is mit látok? Ugyanazt az eleresztett gyeplőt.

Akad, aki drámaian bekiáltja, hogy disszidál, ha a pelusügyön bukik meg az Orbán-rezsim. Mert az micsoda látlelet a szellemi- és mentális állapotokról.

24.hu

Szólj hozzá!