Nyílt Levél: Novák Katalin államtitkár részére

Tisztelt Novák Katalin államtitkár asszony

Képtalálat a következőre: „Novák Katalin”

Meg tudná mondani, kérem  azt  ha az alaptörvény érvénytelen, akkor ugyebár a Forintosítás  törvény is érvénytelen. Miféle törvények alapján teszik  utcára a magyar családokat?

Bele szoktam botlani  olykor az  agymenéseibe. Néha  nagyon szeretném önt elvinni egy kilakoltatásra  mint a Fidesz  család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt azért szemtől szemben szembesíthessem azzal amit tettek a néppel! Szívesen elvinném  az általuk intézett  kioktatásokra ahol  gyerekeket terhes anyákat dobnak  ki a z utcára. Mindenféle  keresztényi érzés  nélkül. Tudom a Katalin ön már  megszülte a saját gyerekeit a rendszernek és  jól él! Jól él abból, hogy hazugságok tömkelegét ontja magából.  Nem tudom milyen lelkülettel  tud ön  így élni. Mikor ebben a tetves  országban gyerekek éheznek  napi  szinten. Ez az önök által fémjelzett “családok éve” Arról biztosíthatom önt Katalin, hogy több százezer  család ezt a programot  soha nem fogja elfelejteni. Hogy ezért önöknek le fogják róni  a köszönetüket az  garantálom.

Mondja, Katalin meg tudja mondani, kérem ki vezette  be a deviza alapú hitelt? Mert én igen. Az I. Fidesz  kormány volt az aki  a 2000/250-es kormányrendelettel vezették  be. amit 2001-l lehetett  igényelni a bankoktól. Ezért nem igazán  értem azt, hogy miért tologatják a saját ürüléküket  másra. Szóval Katalin Az I. Fidesz kormány bevezette ezt a hibás piaci terméket. Majd a II Orbán kormány 2010.06.03-n bedöntötte a Forintot. Kósa Lajos túszú harcos segítségével. Ország csődöt vizionálva. Holott  Varga Mihály elégedetten  beszélt az előző kormány  gazdasági tevékenységéről. Pedig   időközben volt egy világválság. Amit  a szocialista kormány  nagyon jól kezelt. Amit az ön párttársa  ez a  nagyeszű túszú harcos  csinált azt kérem bennfentes információval való visszaélésnek és kereskedelemnek hívják. Amiről elmondható  hogy egy gazdasági bűncselekmény. Amibe  már több  politikus is  belebukott. Amit egy jogállamban nagyon keményen büntetnek. Aztán miután  bedöntötték a Forintot megvédték a devizahiteleseket azzal, hogy Forintosították a Forintban felvett  hitelüket. Ami miatt   a törlesztő részlet megháromszorozódott. Szóval Katalin  kérem, ismertesse  velem azt  hogyan is védik  önök a magyar családokat!

“A mai képviselők, kormánytagok a már jogállami hatályos alkotmányra esküdtek, és ebből eredeztetik a záró rendelkezésekben is alkotmányozó jogukat! Ha az érvénytelenséget a hatályos alkotmányra is próbálnák kiterjeszteni, akkor nemcsak esküjüket szegnék, de érvénytelenítenék magát a frissen meghozott alaptörvényt is! “Csuka fogta róka” helyzet alakulna ki: hiszen éppen a hatályos alkotmány kétharmados – amúgy alkotmányozáshoz nagyon gyenge legitimitású – rendelkezése alapján hozták meg az alaptörvényt! Még ha új alkotmányt alkottak volna, akkor ugyan nem pontosan, szakszerűen, de valamennyire lehetne hivatkozni arra, hogy az új kioltja a régit. De nem alkotmány, hanem alaptörvény született!Az a képtelen helyzet állhat elő 2012. január 1-je után, hogy választhatunk: az alkotmányt tartjuk be, vagy az alaptörvényt? Vagy a valójában egy hónap alatt gyorsan elfogadott alaptörvényt e rendkívüli hatású figyelmetlenség miatt máris módosítani kell? Arra gondolni sem merek, hogy az új hatalom nem tartaná fontosnak, hogy ezzel az alapvető jogalkotási követelménnyel ne is foglalkozzék…” (Nol.hu)

Magyarországon 2017-ben a lakosság 30 százaléka élt olyan háztartásban, ahol a családi jövedelem nem érte el a létminimum szintjét. Az iskolai évkezdet kapcsán a Policy Agenda kiszámította, hogy a gyereket nevelő családok helyzete hogyan alakul.

A tavalyi évben létminimum alatt élőnek számított a gyermeket nevelő családokban élők 42 százaléka. Ez jóval nagyobb arány, mint a teljes lakosságban, és ez azt mutatja, hogy a létminimum szempontjából ez a társadalmi réteg a legkiszolgáltatottabb. Becsléseink szerint 750 ezer gyereket érint ez az élethelyzet.

 

Létminimum és társadalmi minimum összege gyermekes családoknál
család összetétele létminimum háztartási szintű összege társadalmi minimum háztartási szintű összege
1 felnőtt + 1 gyermek 149.243,- Ft. 194.238,- Ft.
1 felnőtt + 2 gyermek 194.468,- Ft. 253.098,- Ft.
2 felnőtt + 1 gyermek 217.080,- Ft. 282.528,- Ft.
2 felnőtt + 2 gyermek 262.305,- Ft. 341.388,- Ft.
2 felnőtt + 3 gyermek 298.485,- Ft. 388.476,- Ft.
Forrás: Policy Agenda, Társadalmi minimum 2018

Továbbá az is érdekes ebben a témában hogy azok  a jól fizető “migráncsok” akik letelepedési kötvényt  vásároltak számikra még  ingatlant is biztosítanak ha  jól tudom kedvezményes áron. Amit a bankokon keresztül értékesítenek. Hát ez valóban a családok  éve Katalin! Arról is  nagyon hallgatnak  hogy a letelepedési kötvények  kamatait most kell lassan törleszteni a magyar  családoknak. Nem volt elég hogy elvették a megtakarításaikat a magyar  családoknak. Ez potom 3000 milliárd Forintot  képvisel. Gondoltak egyet és kiárulták az országot letelepedési kötvényekkel. Aminek a lényege az hogy önök a mi nevünkben kértek  kölcsönt a kölcsönt eltették  és  mi fizetjük vissza a kölcsönt a kamatokkal együtt. Röviden:  Ez haza árulást  jelent! Gondolom, ha nem alkották volna meg a saját alkotmányukat 262  hazaáruló társukkal akkor elég  más volna a felállás. Nem gondolja Katalin? Csakhogy az önök  által fabrikált öszvér törvény semmis közjogilag érvénytelen. Ezért amit 8. éven át  műveltek a néppel azért önöket számon lehet  kérni  és kell is.

Mert  nem volt  még ennek az országnak ilyen aljas pénzéhes rabló kormánya, mint az önöké.

Azokról nem beszélve akiket sikeresen hagytak az út szélén.

Idén május, vagyis a kilakoltatási moratórium lejárta óta már 1355 családot lakoltattak ki Magyarországon.

Köztük több száz olyan is van, akik már nem valamelyik hitelintézettel, hanem a Nemzeti Eszközkezelővel állt szerződéses viszonyban. Ennek az Eszközkezelőnek lenne a feladata, hogy gondoskodjon a bajba jutott, hitelüket fizetni nem tudó rászorulókról. Szóval ez a családok  éve a Fidesz szerint.

“Nyílt Levél: Novák Katalin államtitkár részére” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. Tokeletesen ossze foglalta mind azt, ami a lenyeg.
  Gratulalok es koszonom, a tisztan latok neveben hogy ezzel az irasaval talan sok eddig elvakult fideszes szemet is felnyitotta.
  A jogallamisagot kell vissza allitani es azzal vegre helyere kerulhetnenek a mozaikok.
  Az igazsagtalansagokat orvosolni lehetne es azokat felelossegre vonni akik ezt a kaoszt okoztak ennek az orszagnak az elmult tiz evben
  Mert ugy gondoltak hogy a zavarosban lehet leg jobban horgaszni…..es mar szinte minden halat ki is horgasztak

  Válasz

Szólj hozzá!