A Globális vezetés leleplezése

 

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing

Jay McKenzie Jun 24 en a Médiumban tette közzé Trump& Putyin és a csőcselék című írását a twitteren, amely egyben a tényféltáró újságírók dokumentum sorozata amely a Globális vezetés léleplezéseiről szol. Az orosz befektetők részt vesznek a nyugati technológiai cégek befektetésiben annak ellenére, hogy Oroszországnak országon belül is rengeteg saját technológiai platformja van. Kevesen tudjak, de Oroszország túllepett az olaj üzleten es a Google verziója amelynek neve Vkontakte (Vk), az Oroszok legnagyobb technológiai vállalata. Az “orosz Google”- a Yandex magántulajdonban lévő vállalat, amely rendszeresen megosztja az adatokat az orosz hírszerzéssel. 


Ezen mar senki sem lepődik meg, tény, hogy a technológiát
a “tömeges megfigyelőrendszer” szolgálatába állítottak, így a Goggle nem a barátunk, sot, – a Putyini Oroszország tömegfelügyeleti törvényei szerint működik. Ez szó szerint a föld törvénye nevet kapta azzal a szükségszerűséggel magyarázva, hogy az orosz állampolgárok védelmére irányuló terrorizmusellenes intézkedések kapcsán került sor a törvény beiktatására. A metaadatokat és kommunikációkat az orosz internet szolgáltatók 6 hónap és 3 év között tárolják. Az említett adatokhoz való hozzáférés a társkapcsolatokat fenntartok szamara nem elvárás, hanem előírás, hogy az adatokat egyedi esetekben kérésre adják át, mert azok az országok es a vállalataik akik ezt elutasítják, nem maradnak a továbbiakban üzletben, ha megtagadjak Putyin megbízásainak ezen betartását.

Image may contain: 1 person, sky and outdoor

Donald Trump elnök es a Yandex orosz cég kokotti együttműködés alapja, hogy a saját politikai céljaikra használják fel az információkat.
A Yandex műveletek legalitása mint orosz vállalkozás külföldön, nyilvánosan is kérdésessé vált 2017 májusában, mert az oroszok Yandex irodat nyitottak Odesszában is és Kijevben, akiket az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SBU) emberei letartóztattak, mert az ukrán kormány kijelentette, hogy a Yandex “illegálisan összegyűjtött adatait amelyet átadtak az ukrán állampolgárokról, nem hajlandó toleralni. “Az információ amelyet továbbították az orosz biztonsági szolgálatoknak egy komplex rendszerű, az ország felkutatását célzó program.
Ez a rendszer minden elemeben megserti Ukrajna szuverenitását, területi integritását és sérthetetlenségét “- mondjak az ukránok.

Azt követően, hogy Yandex irodákat vezetőket Ukrajnában letartoztattak a magyar hírportál 444 közölte, – a magyar állampolgárok személyes adatait is továbbították a Yandexhez tartozó moszkvai IP-nek. A magyar kormány tagadta ezt es elutasította, hogy bármi illegális is történt, de a 444-es erről szóló riportot egy napon belül eltávolították az Internetről. Később közleményt adtak ki, hogy a kormány megvizsgálta az eseményeket es megállapította, hogy ez egy véletlen egybeesés szerű esemény volt, az eset nem az állami vezetés együttműködéséről szol, hanem egy kormányzati alvállalkozó véletlen hibája lehetett csak. A valóságban viszont az derült ki, hogy “Budapest, Magyarország neven” a cégnek szinten van befektető/részvényese…

Ki a Yandex? A Yandex adatgyújtó-kém társaság befektetési holdingként működik, amely keresők és online szolgáltatások teljes adattárának a lefedésévél foglalkozik. A keresők adatportáljai az E-kereskedelem, Taxi, Hirdetések és “kísérleti vállalkozások” mind tartalmazza ezt a szegmenst amiről azt gondoljuk, hogy az internet ingyenes szolgalatasi azok valójában orosz, Fehéroroszországi és Kazahsztánból kínált “szolgáltatások”, spy programok. A Yandex társaságot Elena Kolmanovskaya, Ilya Segalovich, Mikhail Fadeev és Arkady Volozh alapította 2000-ben, és székhelye Amszterdamban, Hollandiában található.

Alkalmazottaik száma: 7 445 fő. A társaság fő kisbefektetőiről itt lehet letölteni anyagot, ahol a list an Budapest, Hungary nevű vállakózás is szerepel.
files.shareholder.com/…/6158873313x0xS151384…/…/filing.pdf

27 Mar 2018 – Major Shareholders and Related Party Transactions. 75 …… and Tampere, Finland; Budapest, Hungary; Sydney and Brisbane, Australia; and.

Forrás: Tarot Therapy- lélek gondozás

Szólj hozzá!