A PÁRTOK IDEJE LEJÁRT!

Nem érhető el leírás a fényképhez.

27 év eredményeit összevetve teljesen nyilvánvaló, hogy a közintézményeink vezetői pozícióira a pártok, mint pályázó szervezetek teljes mértékben alkalmatlanok.

A pártok hierarchikus társaságok, egyletek amelyeknek a demokráciában egyáltalán nincs helyük.
Fejétől bűzlik minden hal…

A közügyeinket pártok részvétele nélkül szükséges intéznünk, minden főbb tisztviselői pozíciót egyesével kell megszavaznunk.

Ez lehet időigényesebb, de elég volt az ígéretekből és bájosan meggyőzni próbáló mosolyokból, kamuprogramokból.

Szakmai, tapasztalati és pszichológiai átláthatóságot!

Csak ezekkel az információkkal lehet eldönteni, hogy ki alkalmas; Sehogy másképp.

A technika mindehhez adott, előttünk a megoldás!

Ennek tükrében jön létre a “Párt Paradigma” nevezetű, magyar független polgári mozgalom. Jelenleg ezen a Facebook oldalon keresztül történik a gyülekezés. Bárki csatlakozhat, aki egyetért az itt olvasottakkal. Küzdünk az értelmes közügyekért és, hogy az ADÓ ne egy kötelező rossz legyen, hanem mindannyiunk érdeke!
10.000 ember csatlakozása szüksége először.

Ezzel a bázissal könnyen eljuttathatjuk az információkat és a megoldás lehetőségét több és még több honfitársunkhoz.

Mindennek a legvégén egy közös döntés érik, mégpedig arról, hogy:
Hogyan és miként folytassunk a közösségünk ügyeit?

Párt Paradigma Fogalom-Mozgalom

PÁRT PARADIGMA FOGALOM

A PÁRTOK IDEJE LEJÁRT!+ 27 év eredményeit összevetve teljesen nyilvánvaló, hogy a közintézményeink vezetői pozícióira a pártok, mint pályázó szervezetek teljes mértékben alkalmatlanok.A pártok hierarchikus társaságok, egyletek amelyeknek a demokráciában egyáltalán nincs helyük. Fejétől bűzlik minden hal… A közügyeinket pártok részvétele nélkül szükséges intéznünk, minden főbb tisztviselői pozíciót egyesével kell megszavaznunk.Ez lehet időigényesebb, de elég volt az ígéretekből és bájosan meggyőzni próbáló mosolyokból, kamuprogramokból.Szakmai, tapasztalati és pszichológiai átláthatóságot!Csak ezekkel az információkkal lehet eldönteni, hogy ki alkalmas; Sehogy másképp.A technika mindehhez adott, előttünk a megoldás!Ennek tükrében jön létre a "Párt Paradigma" nevezetű, magyar független polgári mozgalom. Jelenleg ezen a Facebook oldalon keresztül történik a gyülekezés. Bárki csatlakozhat, aki egyetért az itt olvasottakkal. Küzdünk az értelmes közügyekért és, hogy az ADÓ ne egy kötelező rossz legyen, hanem mindannyiunk érdeke!10.000 ember csatlakozása szüksége először.Ezzel a bázissal könnyen eljuttathatjuk az információkat és a megoldás lehetőségét több és még több honfitársunkhoz.Mindennek a legvégén egy közös döntés érik, mégpedig arról, hogy: Hogyan és miként folytassunk a közösségünk ügyeit?EZ NEM PÁRT! EZ MOZGALOM! PARADIGMA FOGALOM! KÖZÜGYEK PÁRTOK és HIERARCHIA NÉLKÜL! …+ párt: az a társadalmi szervezet, amelyet rendszerint egy alapító tag vagy egy alapítóközösség hoz létre azzal a céllal, hogy az adott társadalomban a politikai hatalomból részesüljön többnyire választások révén. Lényeges kellékei a párt ideológiája vagy programja, amelynek rendszerint előzményei, jeles képviselői, teoretikusai és reprezentatív irányzatai vannak.+ paradigma: korszellem, avagy új fogalommal a paradigma a gondolkodásoknak, vélekedéseknek, értékeknek és módszereknek egy adott társadalom vagy szűkebben egy tudományos közösség minden tagja által elfogadott összességét jelenti.= Párt Paradigma: Közügyeinket csak és kizárólag pártok részvételével tudjuk elképzelni.

Zveřejnil(a) Párt Paradigma Fogalom-Mozgalom dne Pondělí 31. prosince 2018

Szólj hozzá!