A kamu kormány és a kamu ellenzék drámai gyorsasággal hülyíti el a magyarokat!

Kapcsolódó kép

Hogy mikor fog magához térni a nép? Azt nem tudom, de ameddig ezek az aljas szélhámos csaló hülyíteni tudják a magyar népet addig a szenvedésüket is meghosszabbítják!

2014 óta nincs “Magyar kormánynak” ellenzéki párt erői nincs miniszterelnök köztársasági elnök.

Az utolsó demokratikus választás 2010.-en történt, amit a köztársaság alkotmányára épült választási törvény alapján írtak ki és tartottak meg. A Fidesz hatalomra kerülve a 2/3-os többségét arra használta fel, hogy a Magyar Köztársaság alkotmánya ellen puccsot hajtson végre.  ALKOTMÁNYOS REND MEGDÖNTÉSE TÖRTÉNT! Az erőszakos megdöntése nem csak fegyverekkel érhető el. Orbán elfoglalta a független hivatalokat majd a bűntársaival felduzzasztva azt lecserélte azokat a független szakértőket, jogi személyeket, akik meggátolták volna abban, hogy az alkotmány ellen puccsot hajtson végre. Nem csak fegyverekkel lehet államcsínyt véghezvinni, hanem jogi eszközökkel is. Ezt tette Orbán a “fülke forradalomnak” nevezett partizánjaival és forradalmáraival. Létre hozott egy országot, amit Magyarországnak nevezett el. Ennek a Magyarország nevű vállalkozásnak gyártott a bűntársaival egy jogrendet, amelyet alaptörvénynek neveznek. Az alkotmányozásról nem írt ki népszavazást, mert azt biztosan elveszítette volna! Orbán “Magyarország nevű államot az ENSZ nem hagyta jóvá, mint ahogyan a nép sem! Ezért a Magyar Köztársaság, ami érvényes. A köztársaság alkotmányát sem tudta hatályon kivel helyezni. Az Orbáni alaptörvény alkotmányellenes közjogilag érvénytelen jogalkotásra alkalmatlan. Tehát 2012.01.01- óta minden törvény jogszabály és paragrafus ÉRVÉNYTELEN és TÖRVÉNYTELEN SEMMIS! Az alkotmányjogász szerint az alaptörvényt meg kell semmisíteni. Tehát magyarok jó lenne, már ha magatokhoz térnétek a kómából, amibe azok az álellenzéki pártok és képviselők tartanak benneteket, akik nem akarják, hogy megértsétek és megtudjátok azt, hogy egy álképviselőnek sincs érvényes mandátuma. Hiszen egy olyan választási törvény alapján tartották azt, meg amely maga is érvénytelen!

Egy érvénytelen választáson nem lehet érvényes mandátumhoz jutni. Azok az emberek, akik arról álmodozónak, hogy ezt a maffia-bandát választáson le tudják váltani azt, ajánlom, hamar ébredjenek fel! 2014 óta Orbán által létrehozott kamu államban tartják a választásokat nem a Magyar Köztársaságban, hanem Orbán Magyarországában Ezért érvénytelen az összes mandátum ami2014óta tartottak meg! Ezt az összes álellenzéki képviselő tudja. Értsétek meg ahhoz, hogy ezt az Orbán -rendszert, amely érvénytelenül uralkodik rajtunk csak egy érvényes választási törvény általi választáson lehet leváltani. De egy érvényes választási törvényt egy érvénytelenjogrend (Orbáni alaptörvény) nem alkothat! Ezért kell visszatérni a jogállamisághoz Orbán az az alkotmányos válságot a jog eszközével hozta létre. Az alkotmányos rend helyre állítását a jog segítségével lehet elérni. Amihez a nép kell nem azok a politikusok, akik mind bűntársak abban, hogy Orbán még hatalomban van. Ők tartják Orbánt hatalmon a népet pedig közel hét éve hülyének nézik és kómában tartják!

Nem lenne már ideje felébredni?

 

Szólj hozzá!