Kiszolgáljátok az idegen megszálló bűnszervezetet?

2010-ben a FIDESZ- KDNP az alkotmánybíróságban személycseréket hajtott végre. A többséget csak úgy tudta megszerezni, hogy az AB létszámát 15 főre emelte. Miután többséget biztosított a káderekkel, hozzákezdhetett a kizárólagos hatalom felépítéséhez, az alkotmányellenes puccs, vagy államcsíny végrehajtásához. Bragyova András volt alkotmánybíró élő szavas riportban beszélt erről. Nem tudom, mi nem tiszta ebben az embereknek. Nem tudjátok elképzelni, hogy ilyen megeshet? A politikusok meglépték a magyar nép történelmének egyik legsúlyosabb politikai bűncselekményét, amivel létrehozták a jogtalan, alkotmányellenes megszálló kamuállamukat, ami kizárólagos hatalmat biztosít számukra. A mai napig következmények nélkül működik. A rendőrség félrefordítja a fejét, az AB-ről ne is beszéljünk. A bíróságok, hatóságok félrefordítják a fejüket. Nem véletlenül. Mindenhova a megfelelő embert ültették.
Amikor az összes hatóság, hivatal, bíróság, ügyészség bűnpártoló, a megszálló állam kiszolgálója, akkor a népnek joga és kötelessége rendet tenni. Hol a magyar nép? Csak így simán eltűritek a Magyar állam felszámolását? Így, egyetlen szó nélkülkiszolgáljátok az idegen megszálló bűnszervezetet? Az őseitek forognak a sírjukban, akik a vérüket adták azért, hogy nektek hazátok legyen. Tékozló, hontalan gyáva, szégyentelen nép.

2010-ben a Fidesz-Kdnp az alkotmánybíróságban személycseréket hajtott végre. A többséget csak úgy tudta megszerezni, hogy az AB létszámát 15 főre emelte. Miután többséget biztosított a káderekkel, hozzákezdhetett a kizárólagos hatalom felépítéséhez, az alkotmányellenes puccs, vagy államcsíny végrehajtásához. Bragyova András volt alkotmánybíró élő szavas riportban beszélt erről. Nem tudom, mi nem tiszta ebben az embereknek. Nem tudjátok elképzelni, hogy ilyen megeshet? A politikusok meglépték a magyar nép történelmének egyik legsúlyosabb politikai bűncselekményét, amivel létrehozták a jogtalan, alkotmányellenes megszálló kamuállamukat, ami kizárólagos hatalmat biztosít számukra. A mai napig következmények nélkül működik. A rendőrség félrefordítja a fejét, az AB-ről ne is beszéljünk. A bíróságok, hatóságok félrefordítják a fejüket. Nem véletlenül. Mindenhova a megfelelő embert ültették…Amikor az összes hatóság, hivatal, bíróság, ügyészség bűnpártoló, a megszálló állam kiszolgálója, akkor a népnek joga és kötelessége rendet tenni.Hol a magyar nép? Csak így simán eltűritek a magyar állam felszámolását? Így, egyetlen szó nélkül kiszolgáljátok az idegen megszálló bűnszervezetet? Az őseitek forognak a sírjukban, akik a vérüket adták azért, hogy nektek hazátok legyen. Tékozló, hontalan gyáva, szégyentelen nép…

Zveřejnil(a) Szathmáry János dne Úterý 16. dubna 2019

Szólj hozzá!