Vajon tudott-e Kálmán Olga a Gyurcsány- Karácsony paktumról?

Megint Gyurcsányoznak, és a hívőknek ez egy hazug mocskolódás, aljas rágalom !

Persze aki utána néz, és rájön, hogy Gyurcsány tényleg hazudott megint, az is védheti a hazugságot azzal, hogy Kálmán Olga egy nagyon jó jelölt.

Szegény, ártatatlan, és igazmondó Gyurcsányt ismét támadják a gané igazságkeresők “áruló MSZP vagy fidesz ügynökök”.

Egy hete még Gyurcsány ezt nyilatkozta:
“Most mondjam azt, hogy vissza az egész? Nem is értem a felvetést. Karácsony Gergelyről azért annyit hadd mondjak: ő nem az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje, hanem a miénk is, így döntöttünk, megjegyzem, már akkor, amikor az MSZP az előválasztás első körében még Horváth Csabát indította. Három párt támogatja Karácsonyt, a Momentum pedig vállalta, hogy az előválasztás győztese mellé áll. Nincs semmi okunk felrúgni egy korábban korrekt módon megkötött megállapodást.”

Mostani Gyurcsány nyilatkozat:
“A megállapodásokat be kell tartani. Be is tartjuk. Nem nyitjuk ki a kerületi megállapodásokat függetlenül az EP választás eredményétől. Betartottuk, hogy az első fordulóban Karacsony Gergelyt támogattuk. És most betartjuk írásban vállalt korábbi ígéretünket is: az előválasztás második fordulójának győztesét fogjuk végül támogatni. Ennyit vállaltunk. És ezt betartjuk”

Meztelen a bálvány, a király, esetleg a Gyurcsány is?

Amikor hazugságról, betartatlan ígéretekről van szó, akkor mindig csak a poltikai ellenfeleinken kérjük számon mocskolva azokat. DK-s hívőknek Gyurcsánytól az átverés, a hazugság most normális.

“Mindannyian tudjuk, hogy a napvilágot látott információk alapján ízekre szedné Gyurcsányt a stúdióban és azt a kérdést ismételgetné neki, hogy nem érzi-e, hogy átverte a szövetségesét, azt, akivel Önnek harcolnia kellene Orbán ellen?

Vajon tudott-e Kálmán Olga arról, hogy a főpolgármester-jelöltségét bejelentő sajtótájékoztató előestéjén Karácsony a DK-s polgármester-jelöltekkel vacsorázott és átbeszélték a Karácsony-kampány részleteit?

Vajon tudott-e Kálmán Olga a Gyurcsány-Karácsony paktumról? Arról a paktumról, ami kikötötte, hogy ha Karácsony nem lesz az MSZP-Párbeszéd listavezetője a DK Karácsonyt támogatja az előválasztáson?

Vajon tudott-e Kálmán Olga arról az SMS-ről, amit Gyurcsány a választások estéjén küldött Karácsonynak és kifejezte, hogy mennyire támogatja a főpolgármester-jelöltségét?

Mindannyian tudjuk, hogy a napvilágot látott információk alapján ízekre szedné Gyurcsányt a stúdióban és azt a kérdést ismételgetné neki, hogy nem érzi-e, hogy átverte a szövetségesét, azt, akivel Önnek harcolnia kellene Orbán ellen?”

Komlói Török Gábor

Szólj hozzá!