Orbán eladta a magyar népet a bankároknak!

„A Kúria döntése értelmében az adós szerződését egy olyan forintalapú hitelre lehet átalakítani, amilyet nem akart felvenni és amihez a felvételekor nem volt elegendő jövedelme. A Kúria döntése ellentmond a korábbi döntéseinek és nyilatkozatainak és az európai fogyasztóvédelmi jognak és az Európai Bíróság döntéseinek. A Kúria döntése valójában azt mondja ki, hogy devizaadós Magyarországon nem nyerhet a bíróságon. Azért nem, mert Orbán megállapodott a bankrendszerrel, hogy semmilyen hátrány nem éri a bankokat, és nem gördít akadályokat magyar családok százainak kilakoltatásával szemben.Követeljük, hogy azonnal állítsák le a végrehajtásokat, mondja fel a kormány az EBRD-vel kötött paktumot, álljon a magyar családok mellé és legyen új banki elszámoltatás.”

“Orbán eladta a magyar népet a bankároknak!” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Olvastam, vagy hallottam valahol, hogy orbán felesége elkotyogta, hogy férjét meggyilkoltatják ha nem fogad szót gazdáinak! Ha elhisszük ezt, és miért ne hinnénk, amikor tudjuk, hogy a halálkultúrája meggyilkoltat pápát, királyt – államfőt ha az közvetlen veszélyt jelent számára! Tehát – szerintem teljesen mindegy ha eljön a pillanat kigyilkolja a felsoroltakat – a nép haragja vagy a gazdája… De határozottan állítom ha a nép mellé állna – akkor van esélye a túlélésre – ha a hódító új világ rend kialakítói és vezetői mellé akkor abszolúte nincs esélye a túlélésre – ugyan is ha elvégezte a rá szabott feladatokat – megszabadulnak tőle… két fele keppen – megjátsszák látványos halált – vagy rosszabb esetben tényleg megöletik! ezért nem is irigylem tőle a havi bérét és meggazdagodását az állandó halálfélelem – mint mi nap Merkelen a remegéssel kijött, nem egy nyugdíja állás! Ide másolom András okfejtését – is olvassátok el azt is – amely az igazság amely az erők közül a legerősebb fejti ki!

  Az Igazság nagy erő,
  https://www.facebook.com/groups/716827348431665/?multi_permalinks=2237963716318013%2C2242366929211025%2C2241299399317778%2C2238356542945397%2C2238403042940747&notif_id=1560510871975248&notif_t=group_activity

  előbb, vagy utóbb felülkerekedik a hazugságon, az igazság nálunk van, ezért nem engedik közösen ellenőrizni az ajánlásokat ! A rendőrség hamis határozata egy újabb súlyos bizonyíték arra, hogy az elmúlt közel 30 évben uralmon lévő felülről szervezett pénzuralmi globalistás hazug válságokozók a demokráciának hazudott magánmonopolista diktatúra mellett kiépítették a maffiaállamot is !
  ————————————–
  1.AMIKOR A GAZEMBERSÉG “TÖRVÉNYESSÉ VÁLIK”, AZ ELLENÁLLÁS KÖTELESSÉG LESZ! /
  2. A HÜLYE ÉS A DEMOKRÁCIA! /
  3. AZ IGAZSÁG ÉS A KIÚT! /
  4. A BOJKOTTFELHÍVÁS!
  Az értelmes és becsületes emberek soha többé nem szavaznak azokra a bűnös politikusokra és felülről szervezett pénzuralmi globalistás pártokra (és utódaikra), akik, vagy amelyek az elmúlt 30 évben uralmon voltak, vagy az országgyűlésben voltak-vannak ! Akik rájuk szavaznak, vagy nem tesznek semmit a demokráciának hazudott diktatúra felszámolásáért, azok nagy bűnt követnek el a magyarság és az emberiség ellen.
  A demokráciának hazudott magánmonopolista diktatúrát működtetőknek, az azt védő rendőröknek, ügyészeknek, bíróknak, a magyar- és emberellenes médiaterrort működtetőknek, a segítőknek stb. üzenjük:
  Az vagy, amiket teszel !
  Becsületünk előbbre való jólétünknél. (Teleki Pál) Íratlan törvények szerint, aki bűnt követ el, a bűn visszaszáll ő reá.
  “A KARMA TÖRVÉNYE: minden tettnek, történésnek következménye van, a tettek, szavak, gondolatok visszahatnak. A karma törvénye alapján nincs véletlen: okok és okozatok vannak.”
  A HÜLYE ÉS A DEMOKRÁCIA
  A középkori háborúk mögött mindig pénzügyi csoportok álltak. Két uralkodót összeugrasztottak, mindkettőt eladósították és belekényszerítették rablóháborúkba. Egyik biztos győzött, visszafizette az adósságot, a másik javai pedig átvándoroltak a bankárok tulajdonába.
  Több bankár dinasztia dominálta a középkort, délen a Mediciek, Északon a Fuggerek, keleten és nyugaton (Isztanbul, London) a Spanyolországból elüldözött zsidó dinasztiák. Később megjelentek a Rothschildok is, akik óriási pénz-hatalomra tettek szert a 18 század folyamán.
  Már az 1789-es francia forradalmat is ők robbantották ki. XVI. Lajos nyakig el volt adósodva náluk és nem tudta visszafizetni a kölcsönt. Ekkor döntöttek Lajos és az egész francia nemesség likvidálása mellett.
  Létrehozták a “demokráciát”, amiben már nem az uralkodókat, hanem a népet adósították el “képviselői(n)k” által. Ugyanis a népet nem lehet leváltani.
  Így az adósság mindig megmarad, csak a politikusoknak hazudott saját ügynökeiket váltják le (“kormányváltás”).
  Sok Hülye elhiszi, hogy valódi demokráciában él. Pedig ordítóan nyilvánvaló, hogy egy olyan rendszerben, ahol 4 évente 1 nap “demokrácia” van (választások), az nem lehet sem demokratikus, sem szabad. Az egyetlen szabadságunk csak az, hogy mi választhatjuk ki, melyik “politikusnak” hazudott ügynökük foszt ki minket.
  A Hülye szentül hiszi, hogy azért a rendszer jó, és naivan gondolja, hogy vannak korrupt politikusok, béna kormányok, akik miatt magas az adó, élhetetlen az ország, alacsony a bér, nehéz a megélhetés. Hát őket gyalázza…
  A Hülye része a Rendszernek, hiszen az ő butasága nélkül nem lehetne azt működtetni.
  A Hülye elhiszi, amit a média közvetít, hiszen látja a tv-ben, amit elé tálalnak, sőt azáltal válik még hülyébbé. Dolgozik, fogyaszt, eladósodik, dolgozik és egyszer elpusztul éppolyan értelmetlenül, mint amilyen az egész élete volt. De mégis ő a legfontosabb eleme a rendszernek, mert ő a tartópillére.
  “Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos.” (Albert Einstein)
  George Orwell üzenete!
  „A nép, amely szélhámosokat, tolvajokat, árulókat választ meg, nem áldozat ! CINKOS !!”
  Brindza András és Dr. Drábik János az ECHO Tv Hangos többség című műsorában (2011.01.11.) beszél a média terrorjáról, a pénzkibocsátás jogáról, az EU-ról és a kiútról ! ( A műsor után néhány nappal az Echo Tv egyik műsorvezetője a következőket mondta nékem: “a Tv főnöksége szerint többet már nem leszek az Echo Tv-ben” — kimondtuk az igazságot és Magyarország érdekeit — azóta nem hívtak meg… Brindza A., 2014.)
  http://www.youtube.com/watch?v=hoVfG_UUKW4&feature=youtu.be
  ————————————–
  Dr.Drábik J., Prof.Dr.Bogár L.,Varga I. – Válság és valóság
  https://www.youtube.com/watch?v=qM-eAiFm2Wk&t=183s
  Brindza András

  Válasz
 2. Olvastam, vagy hallottam valahol, hogy orbán felesége elkotyogta, hogy férjét meggyilkoltatják ha nem fogad szót gazdáinak! Ha elhisszük ezt, és miért ne hinnénk, amikor tudjuk, hogy a halálkultúrája meggyilkoltat pápát, királyt – államfőt ha az közvetlen veszélyt jelent számára! Tehát – szerintem teljesen mindegy ha eljön a pillanat kigyilkolja a felsoroltakat – a nép haragja vagy a gazdája… De határozottan állítom ha a nép mellé állna – akkor van esélye a túlélésre – ha a hódító új világ rend kialakítói és vezetői mellé akkor abszolúte nincs esélye a túlélésre – ugyan is ha elvégezte a rá szabott feladatokat – megszabadulnak tőle… két fele keppen – megjátsszák látványos halált – vagy rosszabb esetben tényleg megöletik! ezért nem is irigylem tőle a havi bérét és meggazdagodását az állandó halálfélelem – mint mi nap Merkelen a remegéssel kijött, nem egy nyugdíja állás! Ide másolom András okfejtését – is olvassátok el azt is – amely az igazság amely az erők közül a legerősebb fejti ki!

  Az Igazság nagy erő,
  https://www.facebook.com/groups/716827348431665/?multi_permalinks=2237963716318013%2C2242366929211025%2C2241299399317778%2C2238356542945397%2C2238403042940747&notif_id=1560510871975248&notif_t=group_activity

  előbb, vagy utóbb felülkerekedik a hazugságon, az igazság nálunk van, stb.stb.stb.

  Válasz
 3. A környező országokban is voltak deviza-hitelek (igaz nem volt átváltás csak átszámítás – ezt a Kúria fogalmazta így – mindenhol megoldották a problémát olyan módon, hogy a felvételkori árfolyammal számoltak el. Egyedül Orbanisztánban történt ez teljesen egyedi módon, a jogszabályokat úgy alakítva, hogy a bankok ne kerüljenek rosszabb helyzetbe. Többszörös csalást is elkövettek, mert amikor felvettük a hitelt másik biztosítóval is szerződést kellett kötni. Amikor már nem tudott az ember fizetni, a bank megkapta a biztosítótól a hitel összegét, majd a tartozást átadta faktoring cégnek (ez az OTP-nél úgy működik, hogy egyik zsebből a másikba) akik természetesen majdnem megduplázott tartozást követeltek.

  Válasz

Szólj hozzá!