A Fidesz kommunistái jó kommunisták!

Képtalálatok a következőre: A Fidesz kommunistái jó kommunisták! .

 

20 éve is ezzel hülyítették az embereket, és úgy látszik, ez még ma is működik, és az emberek egy kicsit se kezdenek el gondolkodni.
Nem követem a diktatúra napi eseményeit, de ez szembe jött.
“Gyurcsány volt testőre váltja Pető Györgyöt, a budapesti önkormányzat rendészeti igazgatóját.” – ezzel volt tele a Fidesz sajtó.
Bizonyítva azt, hogy itt egy balliberális visszarendeződés zajlik.
.
Nem ismerem Handl Tamás-t, a jelöltet (a neten annyit találtam róla, hogy a kormánytagokat védő Készenléti Rendőrség osztályvezetője volt, és utoljára a Tarlós vezette Főpolgármesteri Hivatal köztisztviselője (!) volt).
Ismerem viszont Pető Györgyöt, Tarlós “bizalmi emberét”, még a 80-as évek végétől, akiért a jobboldal krokodil könnyeket hullat.
Igen, akkor még BM KISZ titkár volt, majd a KISZ KB Honvédelmi Nevelési Tanácsának a titkára lett. Ez a fegyveres szervek KISZ tagjai feletti titkárság kb olyan volt, mint a Gyurcsány által betöltött KISZ KB titkárság az egyetemi és főiskolai KISZ tagok felett. Tehát mondhatni, hogy a KISZ-ben ugyanannyira vitte, mint Gyurcsány, csak neki ma nem dörgöli senki az orra alá a KISZ múltját.
.
És miközben Gyurcsány még a megszűnés előtt távozott a KISZ-ből és saját szervezetet alapított (Bajnaival és Schifferrel) majd 90-től a politikából is kiszállt, addig Pető Gyuri átigazolt az MSZP-be. És ott annyira vitte, hogy 2002-től már alpolgármester a Tarlós vezette Óbudán.
És itt ugranék egyet a történetben.
.
Azt kevesen tudják, hogy 2006-ban az volt a választás tétje, hogy a jövőben ki építheti föl azt az egypárti 2/3-ot, amelyik olyan mértékben tudja módosítani az alkotmányt, hogy az ne legyen veszélyes a háttérhatalomra. És akkor ezt a versenyt Gyurcsány nyerte Orbánnal szemben. De jött az öszödi beszédre felfűzött titkosszolgálati puccs, ami abban a formában meghiúsult, ahogy tervezték, de az önkormányzati választásokat elvitte. Ennek a vesztese lett Pető György, és nem ő lett Tarlós után Óbuda polgármestere.
És akkor Pető György az MSZP azon szárnyához csatlakozott, akik a továbbiakban a Fidesz 2010-es 2/3-os győzelmét segítették!!!!!!!!!!!!
Igen, az MSZP tagjai kellettek ahhoz, hogy Gyurcsány mellől lebontsák a párt baloldalát, és megbuktassák a párt liberálisokkal együttműködő másik oldalát.
És ebben Pető vastagon benne volt, pl a Hagyó megbuktatásával. Azt viszont nem tudtam, hogy Molnár Gyula kabinetfőnöke is volt, de így sokkal érthetőbbé válik számomra az ártatlanul megvádolt és letartóztatott Molnár Gyula esete is.
.
Hogy a Fidesz 2010 -es győzelmében és Tarlós fővárosi győzelmében mennyi szerepe volt Pető Györgynek illetve állambiztonsági és rendőrségi múltjának, azt még a Wikipédia nyílt információiból is meg lehet ítélni. (Pető György – Wikipédia)
Tehát a Fidesz ennek a – Gyurcsánytól sokkal inkább balra álló, a hatalomért bármit megtevő – egykori állambiztonságis, majd köpönyeget váltó kommunistának a félreállításáért ejt most krokodil könnyeket. Miközben az utódja messze nem tud felmutatni egy ilyen múltat.
De a történet nem erről szól, hanem “Gyurcsány testőréről”, meg arról, hogy “jönnek vissza a kommunisták”.
És még mindig van az 1 millió diktatúra haszonélvező Fidesz szavazó mellett 1 millió szerencsétlen agymosott, akiket ilyennel lehet hülyíteni, aki a kommunisták visszajövetelétől való félelmében szavaz a Fideszre. Arra a Fideszre, amely tele van Pető György-féle köpönyegforgató volt (ifjú)kommunistákkal…..

Tibor Geri

  1. november 4.·

 

Szólj hozzá!