Jön Bill Gates “kényszer-gyógykezelése”? Ha ezt meglépi, az egész világon lázadások fognak kitörni…

A vele készült interjúból idézünk! Meg lehet nézni, ott van, percre, másodpercre, ahol a leírtak hallhatók, maga Bill Gates szájából….

Tehát nem mi találtuk ki, és nem álhír, még csak nem is konteó.

Ha ezt Bill Gates valóban meglépi, ahhoz az emberiségnek is lesz egy-két szava.

Világszerte zavargások fognak kitörni, lázadások, és a Minneapolisban tomboló pokol – ami teljesen más okokból robbant ugye ki – csak egy aprócska parázsnak fog látszani.

Bill Gates ugyanis felvetette a lenti interjúban az úgynevezett RNA kényszeroltás lehetőségét.

Hangsúlyozzuk, egyelőre lehetőségét…

Az RNA egy újfajta oltás, genetikai alapon működik, ezért még nem sok tapasztalat van ezekkel.

Ennek ellenére Bill Gates 7 milliárd embert akar beoltani. 0 perc 23. másodpercnél:

És hogy tovább borzoljuk a kedélyeket szintén igaz, megerősített forrásból:

A németeknél már megvan a törvénytervezet.

Ezek szerint csak az mehet dolgozni, aki beadatja magának. Az oltás törvényes engedélyezésének az időtartalmat lerövidítették.

Azt is beismerte, hogy lesznek mellékhatásai, de ezt el kell fogadni.

Ezt 7 perc 40. másodpercnél, valamint 8 perc 23 másodpercnél lehet hallani.

Nem antigénekkel dolgozik, hanem génmanipulációval, nanorészecskékkel. A saját sejtjeinkkel való manipuláció és nem tudjuk, hogy milyen hatással lesz az emberre.

A komoly orvosok figyelmeztetnek, hogy ez nem letesztelt, és ezért veszélyes lehet és most külső nyomásra nem szabad használni. Ennek ellenére Bill Gates az engedélyezési eljárást 18 hónapra csökkentené.

Ezt a 3. perc 20-adik másodpercénél hallani.

Van még kérdés…?!

Forrás: kimondottigazságok. com

“Jön Bill Gates “kényszer-gyógykezelése”? Ha ezt meglépi, az egész világon lázadások fognak kitörni…” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Ezt azonban – erről vajon miért nem esik szó- Vilmos herceg a FUTURE ..’17 zártkörű rendezvényén arról beszélt, hogy az emberiség létszámát 800 millióra kell csökkenteni, akiknek a feladata a 200 ezer vezető kiszolgálása mindennel !!! A kettő között az a különbség, hogy az egyiket egy királyi vér, a másikat -amit nem hiszek el- egy oylan ember mondta, aki a világ leggazdagabb embereiből eddig 60-at arra vett rá, hogy a vagyonuk 60%-át közvetlenül(!) adják át -iskolák, kórházak építésével, üzemeltetésével- azoknak, akik a leginkább rászorultak, többnyire afrikaiaknak. ( nem országoknak).

    Válasz

Szólj hozzá!